Çaresizim.... :(((

bide utanmadan konu açmış,
ar damarı diye bişey var ya
amaç zaten burada biz kızacağız hanımefendi de vicdanını rahatlatacak aklınca bir de çocuklarının mutluluğunu düşünürmüş de ondan boşanmazmış hey allahım

kocanın göze batan bi olumsuzluğu yoksa eğer, senin gözün ztn dışardaymış gibi bir durum var

Askindan olsem bile onla gorusunce cocugumun yuzune bakamazdim ben hadi esini gecnevliligini gec yavruna karsi nasil vicsanin rahat merak ettim o ruya gibi dedigin 4 gunde yavrun hic aklina gozunun onune gelmedimi ben ayril esinden kimsenin gunahina girme

boşanıp böyle bir ilişkiye başlaman gerekirdi..resmen kocanı kendini aldatıyorsun...

Hatalı olduğunuzun farkındasınız.
Yaşadığınız heyecan geçici bunu da biliyorsunuz aslında içten içe.
Size vereceğim tavsiye boşanmanız olur, üstelik bununla da kalmayın lütfen o adamı da çıkarın hayatınızdan.
Destek alın, kendinizi manen toparlayın ve sağlıklı bir başlangıç yapın.
Boşanma konusunda çocuğunuzu bahane ediyorsunuz biraz.
Zira düzen bozmak hep zor gelir insanlara. Eşinizle paylaşacağınız bir şeyiniz kalmadıysa, böyle düşünüyorsanız, izin verin o da kendi, hayatını kursun.
Şayet bu bir bunalım dönemiydi, diyorsanız evliliğinize şans verin.
Her iki şıktada sağlıklı ilerlemek için sevgilinizi hayatınızdan çıkarmalısınız.

Modern görücü usulü evlilikten doğan; modern aldatma şeklini açıklamaya çalışmışsınız ve marifet yapmış gibi de arada girip; yok 4 gün değil , 2 gün gibi çok matah bir halt yemişsiniz gibi düzeltmeye çalışmışsınız. Allah layığınızı versin demekten başka bir şey geçmiyor içimden.

medeniyet ve çağdaşlık öğrenin accık

yazım tarzı zaten çok değişik yani fakese de değilse de hiç hoş değil bu olay çok çirkin
keşke belirli bir mesaj yazma sınırından sonra konu açılmaya müsade edilse
ipini koparan soluğu burada alıyor

Utanmadan çocuğunun yüzüne nasıl bakabiliyorsun..yaptığının kelime karşılıkları var lakin yazamıyorum..sizin gibi kadın ve erkekler yüzünden olan çocuklara oluyor...nasıl bir çocuk yetiştireceksin çok merak ediyorum.iğrendim sizden

HEP ÇARESİZ KALIN demek geldi içimden kusuraa bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…