Çaresizim

Boşan ve sonradan arkandan söyledğıp hiçbir şeyi kabul etmem , yalan söylüyor iftira atıyor de .
Böyle biriyle bu sekılde bi hayat çekilmez

Allah aşkına kendi atığı dayak falan demeyeceğim işkencelerini insanlar duyarsa ne olacak çok mu iç açıcı insan içine çıkamazsın diyeceksiniz.
Tehditlerini de gerçekleştirirse yediremedi boşanmayı iftira etti dersiniz çok sıkışırsanız.

Yani kızmayın ama burda okuduğum en aptal konu sahibelerinde top 3e kesin girersiniz.

Kürtaj olduysanız da oldunuz, herkesin başına geliyor. Ayrıca olduysanız da oldunuz, bunda utanacak bir şey yok, koca yetişkin insansınız durun dimdik. Aileniz cinsel hayatınızın da bedeninizin de sahibi değil, kimse değil. Bu kadar ezik ve zavallı durumda olamanız utanç verici, insan ne olursa olsun boğazının sıkılmasını öldüresiye dayak yemeyi kabul edemez etmemeli. İftira atıyor dersiniz, photoshop dersiniz, ailenizizn telefonlarını alıp engellersiniz. bu zamanda kimse kimseye kafa yormuyor, kim ne halt yediyse 20dkda unutulup gidiyor.

Koca kadınsınız, lütfen kusura bakmayın ama bu kadar akılsız olduğunuz için adam size öldüresiye dayak atıyor. Gidin hastaneye şimdi darp raporu alın sonra polise. Polise tehdi ettiğini de söyleyin ayrıca.

Kime ne yazsa bir cevabınız var ama hepsi bahane gerçekten yazık günah canınızın hiç mi kıymeti yok??? Beyinsizliği bırakın akıllı olun rica ediyorum. Bu konuya son mesajım ister beğenin ister beğenmeyin.

Ailem elbette habersiz. İftira diyemem çünkü hastane belgelerime kadar elinde. Bunlar bahane değil, olmamalı zaten. Hepsi benim kendimden çok ailemi düşünmem.
Ya ne olacak bana tecavüz edildi çok korktum adamdan buna güvendim anlattım bu kadar. Kafanızda kuruyorsunuz. Bir de belgeler elinde ise o yokken bulun yok edin ne olacak? Telefonundan o uyurken girip iclouddan da yedekleri silersiniz eğer başka ise yine drivedan silinir yani

+1

Boşanacaksınız eğer ailenize birşey söylerse iftira atıyor diyeceksiniz
Diyemiyorsanız da dünyanın sonu değil ya mesleğiniz var kendinizi geçindirirsiniz. Şu dünyaya 1 kez geliyoruz kıymetimizi bilerek yaşayalım

Söylemek istemedim ama zaten anonimim. Üniversiteye giderken o dönemki erkek arkadaşımdan hamile kalmıştım. Kürtaj oldum. O ayrı bir vicdan azabı zaten içimde.
Bence bunu sindirememis onun intikamını alıyor olabilir sizden. Bu ne kadar kolay bilmiyorum ama bu konu yüzünden aileniz de karşısınizda olursa gidin bambaşka bir şehirde yepyeni bir hayat kurun mis gibi Mesleğiniz de varmış. Ama bu adamın yanında bir sn bile durmayın. Allah yardımcınız olsun

Ailem elbette habersiz. İftira diyemem çünkü hastane belgelerime kadar elinde. Bunlar bahane değil, olmamalı zaten. Hepsi benim kendimden çok ailemi düşünmem.

Ya zamanında bir korunmamışsınız hamile kalmış aldırmışsınız bu konu kapanmış artık yıllar yılı geçmiş. Ailenizin değerlerine uysun uymasın bu hiçbir şekilde gördüğünüz muameleyi alttan almanızı gerektirmez. Duyarlarsa da duysunlar iki vah vah der kapanırlar ama bu evliliği yıllarca şiddet içinde devam ettirdiğinizi duyunca nasıl üzülücekleri aklınıza gelmiyor mu, kendinizi neden bu ortama mahkum ettiğinizi sorgulamayacaklar mı sizce? Lütfen isterse yedi cihana duyursun ama şu heriften kurtarın kendinizi

Boşanmamak için saydığınız bahaneler yalnızca bahane.

Fondöten sürüp kapatmak yerine gidip darp raporu alın.

Ailenize anlatırsa işte raporum der gösterirsiniz.

Boşanacağımı söyledim, iftira atmakla tehdit etti, bunların hepsi yalan deyin.

İnanmasalar bile oturup eşek yüküyle dayak yemekten daha mı kötü?

Böyle davarları elindeki kanıtlarla sizi tehdit etmesi de suç aynı zamanda. Evden kaçın rapor alın ve mesajla böyle demiştin dövdün beni öldürmeye çalıştın hakaret ettin ölümle tehdit ettin diyerek yazıp kendinize kayıt oluşturun olmadı evden kaçmadan ses kaydı alın derim ama hastane raporu sizin için yeterli. Sizi yarın bir gün döverken ölebilirsiniz de. Ya kendinizi koruyacaksınız devletten yardım alarak ya da ölene kadar öyle bekleyeceksiniz. ASlında bir süreç başlasa kurtulursunuz. Sığınma evine gidin bir süre ailenize haber verin uzaklaştırma çıkarın. Dışarıya karşı süper davranıyorsa kendisinin rezil olmasından korkuyordur siz şikayet edip olayı yaydığınızda sizinle uğraşacağını sanmıyorum

hay bin yaşayın.

Yani konu sahibi olduysan da oldun artık utanıp ezilip düzülmek yerine kararının arkasında dur. Hataydı, hazır değildim, yeterince bilinçli değildim, yaşım ufaktı aldırdı de bu kadar yani. 10 yıldır beni tanıyor diyorsunuz. 10 yıl önceki olayı hala böyle siddetle yutmanız akıl alır gibi değil. Azıcık kendinize saygınız, kararlarınızın arkasında duruşunuz olsun

Birde insana en fazla ne söyleyebilirler ki? Or* mu? Tamam desinler. Bir hata icin ömpr boyu dayak yemek mi gerektirir, ama sanki konu sahibi kendini de bu sekilde cezalandiriyor, belki kendi de bir yerde hak ettigini düsündügü icin. Bosuna kürtaj olan kadinlara psikolojik destek de alin demiyoruz

Kırıcı olmak istemiyorum ama bana ev araba gibi imkanlarınızı bırakmak istemiyorsunuz gibi geldi.

Gelmiş geçmiş olay. Evlenmişsiniz üstüne. Kürtajı sorun edecek aile için yeterlidir evlenmeniz.

Oturup dayak yemekle bu nasıl eş değer olabilir?

Dayak yemek bile bundan daha hafiftir.

Adam sizi öldürmeye çalışıyor. Nefessiz kalın istiyor.

Söylemek istemedim ama zaten anonimim. Üniversiteye giderken o dönemki erkek arkadaşımdan hamile kalmıştım. Kürtaj oldum. O ayrı bir vicdan azabı zaten içimde.
Yalan söylüyor iftira atıyor dersin sanki elinde kanıt mı var?

Şu eziyeti çekmektense boşanıp beni rezil etmesini tercih ederim. Darp raporu alıp boşanma davası açtığın anda can güvenliği gerekçesiyle istediğin her yere tayinin çıkar. Aptal olma. Ben de öğretmenim çevremde can güvenliğinden tayin istemiş insanlar da var. Geçmiş geçmiştir ailen bunları yok sayabilir. Dayak yemiş halini görseler emin ol zaten ölürler. Geçmişte cinayet işlemediysen her şey yok sayılabilir. Silkelen kendine gel. Utandığın ailenden korkmana sebep olan şeylerin tamamı gençlik hataları. Ayrıca senin bu halini gören herkes onun senin geçmişin hakkında yalan söylediğine inanacaktır. Bu çileyi kendine reva görme.

Geçmişte yaşadıklarınız bu adamın size yaptıklarından daha utanç verici değil. Utanması gereken korkması gereken biri varsa bu kesinlikle siz değilsiniz. Hassas noktanız bu olduğu için bununla tehtit ediyor rahat olun herkese anlat Bende susmuycam Bende de var belgeler yediğim dayaklarim görüntüleri deyin. Hic bisey yapamaz

Ya hu nasıl ispatlayacak etsin dursun tehdit. Elinde ölmeyi mi bekliyorsunuz, siz ölünce aileniz daha mı az üzülecek? Koskoca kadınsınız aklınızı başınıza toplayın kendinize acımayı bırakıp harekete geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…