Çaresizim

Ailem elbette habersiz. İftira diyemem çünkü hastane belgelerime kadar elinde. Bunlar bahane değil, olmamalı zaten. Hepsi benim kendimden çok ailemi düşünmem.
Bakire değilim deyip geçmediniz de, kürtaj olduğunuz hastaneye doktora kadar anlattınız mı gerçekten. Hayır amaç neydi yani.

Ailem elbette habersiz. İftira diyemem çünkü hastane belgelerime kadar elinde. Bunlar bahane değil, olmamalı zaten. Hepsi benim kendimden çok ailemi düşünmem.
O zaman ya siz bı şekilde söyleyeceksiniz ya da bu sebeple sizi silecek olan aileniz için bu korkunç çileyi cekmeyeceksiniz.

Ailenizin anlamayacagi size destek olmayacağı bir konuda bu eziyeti çekmeniz ne kadar doğru?

Lütfen önce bir uzmana sonra da bir avukata gidip kurtulun ondan.

Hastane belgesi mi?
Ne alaka ya.
Yahu hangi devirde yaşıyoruz ya delirecem artık.
Ailene git anlat .
Bana biraz bahane geldi kusura bakma

Ahhh çok çok üzüldüm..
dönüp dönüp okudum
Lütfen kendinize bunu yapmayın çekilir bir tarafı yok çünkü bildiğiniz eziyet yaşıyorsunuz
ne diyebilir neden rezil olacaksınız ki iftira deyin yalan deyin ispat edebileceği şeyler değildir sonuçta
yoksa ya kafa yersiniz yada neler duyuyoruz Allah korusun..

Bakire değilim deyip geçmediniz de, kürtaj olduğunuz hastaneye doktora kadar anlattınız mı gerçekten. Hayır amaç neydi yani.
İlk başta arkadaş olarak görüşüyorduk. Duygusal boşluktaydım, erkek arkadaşım terk etmişti. Bu vicdan azabıyla yalnız kalmıştım. Bir omuz olarak gördüm. Arkadaşken birkaç şey çıtlatmıştım, kürtaj demedim ama konuşmalarımdan anladığını düşünüyordum. Bu konuda bana çok destek olmuştu. Hatta o destek sebebiyle ona duygusal bir şeyler hissettim. Ne kadar da anlayışlı bir adamdı gözümde. Evlenirken de açıkladım. Hiç sorun etmedi ki, aslında zaten sorun değil. Benim hassas noktam olduğunu bildiğinden o şekilde tehdit ediyor. Belgeleri de eline ben vermedim, saklıyordum. Evraklarımın arasından çıkmıştı. Sonra gidip oradan almış benden habersiz.

Son düzenleme:
Söyleyebilir ne var bunda
Böyle bir acı yaşadım diyebilir.
Güvenmiş anlatmış net olmuş.
Karşısındaki ayı çıkmış o ayru

Hastane belgesi mi?
Ne alaka ya.
Yahu hangi devirde yaşıyoruz ya delirecem artık.
Ailene git anlat .
Bana biraz bahane geldi kusura bakma
Bakın bunlar size ufak şeyler gibi gelebilir, bahane gelebilir anlayışla karşılıyorum. Benim için bu eziyetle eş değer. Anlatabiliyor muyum? Çocuk değilim, karakterim maalesef böyle. Sizce boşanmamak için başka ne sebebim olabilir? Çok mu aşığım böyle bir insana ?

İlk başta arkadaş olarak görüşüyorduk. Duygusal boşluktaydım, erkek arkadaşım terk etmişti. Bu vicdan azabıyla yalnız kalmıştım. Bir omuz olarak gördüm. Arkadaşken birkaç şey çıtlatmıştım, kürtaj demedim ama konuşmalarımdan anladığını düşünüyordum. Bu konuda bana çok destek olmuştu. Hatta o destek sebebiyle ona duygusal bir şeyler hissettim. Ne kadar da anlayışlı bir adamdı gözümde. Evlenirken de açıkladım. Hiç sorun etmedi ki, aslında zaten sorun değil. Benim hassas noktam olduğunu bildiğinden o şekilde tehdit ediyor. Belgeleri de eline ben vermedim, saklıyordum. Evraklarımın arasından çıkmıştı. Sonra gidip oradan almış benden habersiz.
Böyle belgeler saklanmaz.Keşke en başından yırtıp,atsaydınız.Tehdit ederse etsin.Boyun eğerseniz bu adam 1 gün sizi öldürür.Bahane olarak da evlenmeden önce kürtaj olmuş,ben sonradan öğrendim der.

Anladım ne olursa olsun boşanın. İstediğine istediğini söylesin. Alın elinden belgelerinizi yalan der geçersiniz yinede.

Alamasanız bile boşanın. Ailem duyarsa üzülürden çok kendinizi düşünün, aileniz bişekilde yaşar merak etmeyin ama siz bu adamın elinde ölürsünüz. Yazık degil mi bir hayatınız var.
Konu eğer gerçekse boşanmak için bir dakika düşünmeyin.

Kendinize gelin yetişkin mesleği olan bir kadınsınız iki tehdite mi pabuç bırakacaksınız
Böyle bir hayat mı kendinize reva gördüğünüz
Darp raporu alın almasanız bile kolluğa gidin uzaklaştırma talep edin şikayetçi olun ardından da boşanma davası açın, ailenize giderse mevzular iftira atıyor beni tehdit ediyor dersiniz
Haklarınızı bilin ve kendinizi koruyun
Siz kendinizi korumak ve kurtarmak istemezseniz size kimse yardım edemez
Kendinize gelin

Boşanma diyen çıkmaz elbette. Burada içimi dökmek istedim, çok çaresizim çünkü. Kim böyle bir hayatı yaşamak ister?
Ölüm dısında her seye care var.
Calısıyor musunuz? Mesleğiniz var mı?
Yaşamak için ailenize ihtiyacınız yok cocugunuz yok sorumlulugunuz yok
kacın kurtarın kendinizi

Anladım ne olursa olsun boşanın. İstediğine istediğini söylesin. Alın elinden belgelerinizi yalan der geçersiniz yinede.

Alamasanız bile boşanın. Ailem duyarsa üzülürden çok kendinizi düşünün, aileniz bişekilde yaşar merak etmeyin ama siz bu adamın elinde ölürsünüz. Yazık degil mi bir hayatınız var.
Konu eğer gerçekse boşanmak için bir dakika düşünmeyin.
Ben de okusam inanmakta zorlanırdım.

Çaresiz falan değilsiniz…
Çare 1: uyduruyor iftira atıyor deyin
Çare 2: sizi dövdüğünü kanıtlayıp (eve gizli kamera koyulabilir belki?) darp raporu almak ve onun taktiği ile onu vurmak. Yani siz de onu tehdit edin. Adam gibi boşanmazsan benden bana yaptıklarını bırak aileni tüm Türkiye duyar, haber kanallarına sosyal medyaya yayarım itibarını her şeyini alırım elinden deyin
Eliniz armut mu topluyor? Kalkın silkelenin kendinize gelin lütfen
Böyle durumda benim yapacağım şeylerden biri de acilen kendimi savunma dersleri almak olurdu. O pisliğe dünyanın kaç bucak olduğunu gösterirdim.

Söylemek istemedim ama zaten anonimim. Üniversiteye giderken o dönemki erkek arkadaşımdan hamile kalmıştım. Kürtaj oldum. O ayrı bir vicdan azabı zaten içimde.
Bu sizden başka kimseyi ilgilendirmez. Tehdit ederse etsin. Söylesin herkese, kimin eline ne geçecek söyleyince.

Bakın bunlar size ufak şeyler gibi gelebilir, bahane gelebilir anlayışla karşılıyorum. Benim için bu eziyetle eş değer. Anlatabiliyor muyum? Çocuk değilim, karakterim maalesef böyle. Sizce boşanmamak için başka ne sebebim olabilir? Çok mu aşığım böyle bir insana ?
Ne olucaksa olsun çık o evden hemen.
Kendine gel ya.
Ailene anlat ne var bunda
Doğulu mu ailen ?

Doktor zor hamile kalırsın dedi
Doktor size zor hamile kalırsın demiş. İftira atıyor bakın elimde doktor raporu bile var dersiniz. Önce arkadaşınız sonra da eşiniz olan kişi konuşmalarınızdan anlıyor, evrakları sakladığınızı biliyor ve eliyle koymuş gibi buluyor ilginç. Madem bu kadar utanç verici yüz kızartıcı bir olay, niye evrakları sakladınız?
Ben şüphe içindeyim yalnız; bir anne baba kızının 3 senedir ölümüne dayak yediğine mi yoksa evlilik öncesi yaptığı bir hataya mı daha çok üzülür? Yani öl ama hata yapma diyen cins mi aileniz yoksa siz boşanmamak için onları mı kullanıyorsunuz?
Öğürecek kadar boğaz sıkılması, mideye basılması, kafanın yüzün ısırılması demek ölüm öncesi zamanlar demek. Annem babam hasta üzülmesinler diye ölümü göze aldım mı yoksa boşanmak istemiyorum mu? Mesela gidip savcılığa dilekçe verin, kişisel hasta bilgilerimi ele geçirmiş bana şantaj yapmak için kullanıyor deyin. Yine savcıya yaralarınızı gösterin, ölümüne dayak yiyorum yardım edin deyin. Yapar mısınız bunu?

Boşanacak olsan ister senin adını or..ya çıkarsın ister kendisini satıyordu desin ne kadar büyütmüşsün. Adamın adı şiddet uygulayan psikopata çıkacak... Artık herkes böylelerinin nasıl manyak olduğunuu billiyor. Şimdi rapor al darp raporu koy kenara. Sonra da avukatla boşanma dilekçesi hazırla. Adamı kafanda çok büyütmüşsün. Bir şey yapamaz. Aileni de bahane etme. Beraber yaşarsınız onlar kızlarının her gün bahane ile dövülmesini mi ister beraber normal yaşamayı mı?

X