- 24 Ekim 2019
- 1.381
- 7.535
Bakire değilim deyip geçmediniz de, kürtaj olduğunuz hastaneye doktora kadar anlattınız mı gerçekten. Hayır amaç neydi yani.Ailem elbette habersiz. İftira diyemem çünkü hastane belgelerime kadar elinde. Bunlar bahane değil, olmamalı zaten. Hepsi benim kendimden çok ailemi düşünmem.
O zaman ya siz bı şekilde söyleyeceksiniz ya da bu sebeple sizi silecek olan aileniz için bu korkunç çileyi cekmeyeceksiniz.Ailem elbette habersiz. İftira diyemem çünkü hastane belgelerime kadar elinde. Bunlar bahane değil, olmamalı zaten. Hepsi benim kendimden çok ailemi düşünmem.
Hastane belgesi mi?Ailem elbette habersiz. İftira diyemem çünkü hastane belgelerime kadar elinde. Bunlar bahane değil, olmamalı zaten. Hepsi benim kendimden çok ailemi düşünmem.
İlk başta arkadaş olarak görüşüyorduk. Duygusal boşluktaydım, erkek arkadaşım terk etmişti. Bu vicdan azabıyla yalnız kalmıştım. Bir omuz olarak gördüm. Arkadaşken birkaç şey çıtlatmıştım, kürtaj demedim ama konuşmalarımdan anladığını düşünüyordum. Bu konuda bana çok destek olmuştu. Hatta o destek sebebiyle ona duygusal bir şeyler hissettim. Ne kadar da anlayışlı bir adamdı gözümde. Evlenirken de açıkladım. Hiç sorun etmedi ki, aslında zaten sorun değil. Benim hassas noktam olduğunu bildiğinden o şekilde tehdit ediyor. Belgeleri de eline ben vermedim, saklıyordum. Evraklarımın arasından çıkmıştı. Sonra gidip oradan almış benden habersiz.Bakire değilim deyip geçmediniz de, kürtaj olduğunuz hastaneye doktora kadar anlattınız mı gerçekten. Hayır amaç neydi yani.
Söyleyebilir ne var bundaBakire değilim deyip geçmediniz de, kürtaj olduğunuz hastaneye doktora kadar anlattınız mı gerçekten. Hayır amaç neydi yani.
Bakın bunlar size ufak şeyler gibi gelebilir, bahane gelebilir anlayışla karşılıyorum. Benim için bu eziyetle eş değer. Anlatabiliyor muyum? Çocuk değilim, karakterim maalesef böyle. Sizce boşanmamak için başka ne sebebim olabilir? Çok mu aşığım böyle bir insana ?Hastane belgesi mi?
Ne alaka ya.
Yahu hangi devirde yaşıyoruz ya delirecem artık.
Ailene git anlat .
Bana biraz bahane geldi kusura bakma
bunu ailenize söylese bile nasıl kanıtlayacak kiSöylemek istemedim ama zaten anonimim. Üniversiteye giderken o dönemki erkek arkadaşımdan hamile kalmıştım. Kürtaj oldum. O ayrı bir vicdan azabı zaten içimde.
Böyle belgeler saklanmaz.Keşke en başından yırtıp,atsaydınız.Tehdit ederse etsin.Boyun eğerseniz bu adam 1 gün sizi öldürür.Bahane olarak da evlenmeden önce kürtaj olmuş,ben sonradan öğrendim der.İlk başta arkadaş olarak görüşüyorduk. Duygusal boşluktaydım, erkek arkadaşım terk etmişti. Bu vicdan azabıyla yalnız kalmıştım. Bir omuz olarak gördüm. Arkadaşken birkaç şey çıtlatmıştım, kürtaj demedim ama konuşmalarımdan anladığını düşünüyordum. Bu konuda bana çok destek olmuştu. Hatta o destek sebebiyle ona duygusal bir şeyler hissettim. Ne kadar da anlayışlı bir adamdı gözümde. Evlenirken de açıkladım. Hiç sorun etmedi ki, aslında zaten sorun değil. Benim hassas noktam olduğunu bildiğinden o şekilde tehdit ediyor. Belgeleri de eline ben vermedim, saklıyordum. Evraklarımın arasından çıkmıştı. Sonra gidip oradan almış benden habersiz.
Anladım ne olursa olsun boşanın. İstediğine istediğini söylesin. Alın elinden belgelerinizi yalan der geçersiniz yinede.İlk başta arkadaş olarak görüşüyorduk. Duygusal boşluktaydım, erkek arkadaşım terk etmişti. Bu vicdan azabıyla yalnız kalmıştım. Bir omuz olarak gördüm. Arkadaşken birkaç şey çıtlatmıştım, kürtaj demedim ama konuşmalarımdan anladığını düşünüyordum. Bu konuda bana çok destek olmuştu. Hatta o destek sebebiyle ona duygusal bir şeyler hissettim. Ne kadar da anlayışlı bir adamdı gözümde. Evlenirken de açıkladım. Hiç sorun etmedi ki, aslında zaten sorun değil. Benim hassas noktam olduğunu bildiğinden o şekilde tehdit ediyor. Belgeleri de eline ben vermedim, saklıyordum. Evraklarımın arasından çıkmıştı. Sonra gidip oradan almış benden habersiz.
Ölüm dısında her seye care var.Boşanma diyen çıkmaz elbette. Burada içimi dökmek istedim, çok çaresizim çünkü. Kim böyle bir hayatı yaşamak ister?
Ben de okusam inanmakta zorlanırdım.Anladım ne olursa olsun boşanın. İstediğine istediğini söylesin. Alın elinden belgelerinizi yalan der geçersiniz yinede.
Alamasanız bile boşanın. Ailem duyarsa üzülürden çok kendinizi düşünün, aileniz bişekilde yaşar merak etmeyin ama siz bu adamın elinde ölürsünüz. Yazık degil mi bir hayatınız var.
Konu eğer gerçekse boşanmak için bir dakika düşünmeyin.
Bu sizden başka kimseyi ilgilendirmez. Tehdit ederse etsin. Söylesin herkese, kimin eline ne geçecek söyleyince.Söylemek istemedim ama zaten anonimim. Üniversiteye giderken o dönemki erkek arkadaşımdan hamile kalmıştım. Kürtaj oldum. O ayrı bir vicdan azabı zaten içimde.
Ne olucaksa olsun çık o evden hemen.Bakın bunlar size ufak şeyler gibi gelebilir, bahane gelebilir anlayışla karşılıyorum. Benim için bu eziyetle eş değer. Anlatabiliyor muyum? Çocuk değilim, karakterim maalesef böyle. Sizce boşanmamak için başka ne sebebim olabilir? Çok mu aşığım böyle bir insana ?
Doktor size zor hamile kalırsın demiş. İftira atıyor bakın elimde doktor raporu bile var dersiniz. Önce arkadaşınız sonra da eşiniz olan kişi konuşmalarınızdan anlıyor, evrakları sakladığınızı biliyor ve eliyle koymuş gibi buluyor ilginç. Madem bu kadar utanç verici yüz kızartıcı bir olay, niye evrakları sakladınız?Doktor zor hamile kalırsın dedi