Çaresizim

Hastane belgeleri elindeymiş ne alakaysa nasıl ulaştı? Hastane böyle bi belge vermez zaten. Konu troll mü sinir bastı beni. Azıcık akıllı kadın geçmişindeki böyle bişeyi kocasına anlatmaz zaten.
Ben de e nabız gibi bir yerden ss aldı sanıyorum. 2 kere ameliyat geçirdim, bana bir belge verilmedi. Ne belgesiymiş anlamadım.

Bu kadar eziyeti sineye çekecek kadar ne hata etmiş olabilirsiniz ki ? İnanın ailenizin öğrenmesi bu eziyetlerin yanında hiç kalır. En azından aileniz siz onların canı cigerisiniz. Kizsalar da bağırsalarda bu değişmez.
Lütfen bu insan kılıklı mahlukata katlanmayinn. Sonucu ne olursa olsun kurtulun. Bu eziyetlerin asla sonu yok, hergun daha da katlanarak devam edecek taa ki siz elinde kalasiya dek. Lütfen kendinize bunu reva görmeyin..

Iste yorumlar zaten kendize gelin ne yaşadığınızı görün bir dış göz olarak diye zaten. Herkes hata yapar siz resmen kendinize bu hayatı reva görüyorsunuz. Önce siz kendinizi kınamayı bırakın affedin sonra zaten bu adamdan kurtulmak isteyeceksin

Hiçbir şey sizin canınızdan daha kıymetli değil. Sevmiyorum da diyorsunuz, vazgeçemediğiniz hiçbir şey yok. Herkes söylemiş ben de söyleyeyim, 20 yaşında yaşadığınız bir durumdan dolayı kimse sizi yargılayamaz. Siz de onun eziyetlerini anlatırsınız, belgelersiniz. Lütfen kendi güvenliğinizi düşünün.

Çok üzüldüm. Benim de eski nişanlım bunun hafif versiyonuydu. En ufak bir şeyde sorun çıkarır, büyütür, kavga eder, üstüme gider, üst perdeden konuşur, yer yer hakaret eder sonra gelir özür diler gönül almaya çalışır. Sadece şiddet yok şimdilik ama aynı eve girdikten sonra herhalde o da olur. Resmen böyle hikayelerde geleceğimi okuyorum. Ben ayrıldım. Siz de boşanın. Koruma ve uzaklaştırma kararı çıkarın. Sevdiğiniz insanların ailenizin yanına gidin. Ne güzel işiniz de var zaten. Geçmişte yaşadığınız şeyi de unutun gitsin. Anlatırsa anlatsın. Şu an psikolojinizden daha kötü olabilir misiniz?

Kürtajın belgesi olur mu yav? Ben de oldum,hiç belge falan verilmedi bana. Unuttum gitti.

Ayrıca aileniz üzülmesin diye boşamadığınız bu herifi yarın canınıza tak edip öldürürseniz nolacak o zaman? Daha mı iyi olacak aileniz daha mı az üzülecek?

Şahsen kimse bu kadar eziyeti çekmez,günün birinde çeker vurursunuz bunu,hapislerde çürüdüğünüze mi yansın aileniz?

Evlenmeden once yasadiginiz bir olay ve yaptiginiz secim yüzünden, kendinizi bu adamla mi cezalandiriyorsunuz? 3 Yil bence yeterli bir ceza degil mi ?
Bence ilk once bir terapiye gitmelisiniz cunku en önce üniversitede yasadiginiz olay yüzünden kendiniz ile yüzlesip kendinizi affetmeniz lazim bana göre.
Daha sonra zaten kendinize kiymet vermeye basladiginizda kocanizi cok rahat bosarsiniz, hic bir korkunuz olmaz. Bir darp raporuna ve uzaklastirmaya bakar. Iftira atiyor hazmedemiyor onu terk etmemi dersiniz olur biter.

Ben konunun uydurma olduğu düşünüyorum. Konu sahibinin canı sıkılmış olacak ki yazmış da yazmış.

Sen ondan önce davranıp morlukları kapatmak yerine gidip şikayette bulunursan herşeyi açıklaması bir şey ifade etmez. Suçunu örtmek için iftira atıyor dersin geçersin. Ortada bir şiddet var geçmiş ile bunun üstünü örtemez. Gerçekten böyle bişey olsa sizce bu adam benimle evlenir miydi de geç. Bu eziyeti çekmeye değmez.

Öğretmen olmuşsun ama aklını kullanmayı öğrenememişsin.

En gazla ne diyecek
benimle evlendiğinde bakire değildi. başkasıyla birlikte olmuş vs vs. kime ne
ya da çok rahatsız olurum dersen boşanmayım diye pislik yapıyor dersin olur biter
delirdin mi Allah aşkına kendine gel ya
öldürür bu psikopat manyak seni
arkandan da bakire evlendi çok temiz kızdı rahmetli derler sanma.
öldürür mahkemede de dünyanın iftirasını atar. seni korkutup sindirdiği ne varsa da anlatır ailene bire bin katarak

zaten gerçekten bir yerde zorla vesikalı( hayat kadını) çalışsa ancak bu kadar fiziksel ve psikolojik şiddet görürdü. morlukları fondötenle kapatmak için kutu kutu fondöten kullanıyorum diyor. şaka gibi gerçekten

Bakireliginize laf ederse pislik cikariyor diyin. Darp raporu al bosan. Ogretmensin bu psikoloji ile nasil cocuklara egitim veriyorsun

Ablacım akıl yok mu sende ?
Öğretmen olmuşsun tehdit ediyor diyorsun hala. Ay Etsin boyun mu ediyorsun inkar et.
Ben olsam inkar da etmem hoş.
Biraz kendine değer ver ya çocukmusun ailenden korkuyorsun öğrenirlerse diye.

Millet kucağına alıp gidiyo annesine babasına. Rezil filan olmazsın korkma. Canından mı kıymetli. Üzülürler kızarlar unuturlar gider. Olmuşla ölmüşe çare yok.

Ya kusura bakmayın ama gereksiz yere drama yarattığınızı düşünüyorum. Kaç yaşında maaşlı kadınsınız, hasta aileniz boşanmanıza mı daha çok üzülür yoksa dövülerek öldürülmenize mi? Bunun hesabını yapabilecek kadar kapasiteli olduğunuzu düşünüyorum malum eğitimci bir bireysiniz.

Evlenmeden önceki şeylerle tehdit ediyor diyorsunuz adamın elinde bununla ilgili nasıl bir kanıt var? İnkar edip bana iftira atıyor deseniz olay bitip gidecek zaten. Acılı bir hayat hoşunuza gidiyor sanırım başka açıklaması olamaz şu anlattıklarınızın.

Söylemek istemedim ama zaten anonimim. Üniversiteye giderken o dönemki erkek arkadaşımdan hamile kalmıştım. Kürtaj oldum. O ayrı bir vicdan azabı zaten içimde.
İftira der geçersin, gerçekten bu eziyeti çekmeye değer bir şey değil yani adamın elinde sizin kürtaj olma videonuz olmadığı sürece ciddiye alacak hiçbir şey yok. Elinde video olsa bile yine ciddiye almaya gerek yok, yine iftira deyin, benim onu bırakmamı çekemedi kendi uyduruyor deyin. Belgelerle oynadı deyin. Siz kabul etmediğiniz sürece sizin lafınıza karşı onun lafı. Kanıt bulsa bile kimsenin ona inanmamasını sağlayabilirsiniz, çok kolay. İnansalar bile hayat sizin hayatınız, kendinize güzel bir hayat kurabilirsiniz. Aileniz için bir kürtaj sizin canınızdan daha mı kıymetli olacak? Öyleyse zaten hayatınızda olmamaları daha iyi değil mi?

Gidip darp raporu alırsınız, evdeki sorunlarınızı çevrenize anlatmaya başlarsınız, adamdan şikayetçi olursunuz, sonra boşanma davası açarsınız. Adam herkese anlatırsa herkes de "Zaten bu adam pisliğin teki, şimdi de kendi eşine iftira atıyor" derler, kendini iyice rezil bir duruma düşürür. Siz bir kürtajdan (ki suç değil bir şey değil hukuken) utanırken adam sizi darp etmiş, bu bir suç. Asıl onun utanması gerekir, azıcık mantıklı düşünün, elinde koz olan, kanıt olan, darp raporu alabilecek olan o değil, sizsiniz. Darp için ayrı (ama elinizde raporla, kanıtla vb), boşanma için ayrı süründürebilirsiniz adamı.

Cidden sırf bu yüzden gereksiz yere hayatınızı zindan ediyor olamazsınız, işiniz gücünüz de varmış hiç mi oturup mantıklı düşünmediniz. Bir korku yüzünden tüm hayatınızı mahvediyorsunuz. Çekip gitmek elinizde ama gitmiyorsunuz. Aileniz adama inanıp size küserse (ki bir sene küssünler, iki sene küssünler, geri düzelir de) işiniz var, paranız var, hayat devam ediyor ama bu adamın elinde bir gün ölebilirsiniz, böyle hayat size reva mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…