Caresizim, mutsuzum, yorgunum

Çaresizlik böyle bişey değil....
Ben de bunu demek için geldim. Allah ailenize şifa versin mutlu olun inşallah. Ama çaresizlik bu değil. Ben de annemin ciddi sağlık sorunlarıyla ilgilenmeye çalışıyorum ve maalesef tek. Ne güzel imkanlarınız var onlar da iyiye gidiyor çokta iyi idare ediyorsunuz bence. Bir çok iyi yönünüz var bunları görmeye başlarsanız ağlama krizlerine girmezsiniz bence. İyi geceler

Amerikada yaşamak orada bir işe sahip olmak için böbreğini satacak onbinlerce Türk'ten biriyim. Yemin ediyorum orada garson olmak için bile bir böbrek verecek insanlar tanıyorum . Hastalık, ulaşım zorluğu hepimizin yaşadığı bir durum sizinki sadece uzun mesafe o yüzden elinizdekilere odaklanın. Mesela şu en bitik haliniz bile buradaki en rahat kadının halinden 8 kat iyidir gerek hak hukuk olsun gerek maddi olsun.

şimdi onların sana ihtiyacı var sevgili her zaman bulursun ama anne ve babayı asla bulamazsın onların yanında kal ve yardım et işde bulursun sevgilide merak etme lütfen

Ailenizin hastalık durumu sizi oldukça yipratmis. Kendi yaşadığım bir olay geldi aklıma ne kadar benzer bilemedim ama anlatacağım. Eşimin annesi bacağından ameliyat oldu iki ay hiç basmamasi gerekti. Bu süreçte eşim ve ablası çok stresliydi hep bir kavga gürültü gerginlik falan. Bu arada eşimle çok sacma bir sebepten tartışmaya girdik bana annesinin o haline üzüldüğünü sen benim neler yaşadığımı biliyormusun gibi üzerime yürüdü. 2 ay sonra iyileşecek bir bacak için fazlaca gereksiz bir telaşa kapildiklarini yüzlerine bağırdım benim annem Bir bacağından engelli evin içinde yürüyor sadece dışarıda 100metre yurumeyez. Sizin bu yaşadıginiz korkuyu ben kendimi bildim bileli yaşıyorum annemin her yurudugunde acaba dusecekmi diye bir merdiven inerken kalbim ağzımda atıyor ama kimseye bagirmiyorum dedim. Sizde kendisi tooarlayin lütfen eşimde darbe sonucu beyin kanama geçirdi ilk zamanlar çok korktum tabiki ama süreç iyiye giderken de kötüyü düşünüp hayatı kendime zehir etmeyi tercih etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…