- 3 Şubat 2018
- 25.451
- 109.609
- Konu Sahibi Zamaneinsan
Dalga geçiyor olmalısınız. Evli bile değilsiniz ama kayınvalide adayınızla beraber yaşıyorsunuz. Hayatımda daha saçma çok az şey duydum
Kayinvalidesi bile degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dalga geçiyor olmalısınız. Evli bile değilsiniz ama kayınvalide adayınızla beraber yaşıyorsunuz. Hayatımda daha saçma çok az şey duydum
İlerde evlenirlerse sonu boşanma olur diyor..
Rica ederim ne demek.şimdi anladım teşekkür ederim. baştan evlenmese daha iyi ama kendi bileceği iş tabi.
Çok haklısınız, önümüzdeki yaz evlilik düşünüyorduk. İleride kaynana ile yaşamak asla hayalim değildi. Erkek arkadaşım önyargılı olduğumu düşünüyordu. Bende önyargımın doğru olup olmadığını teyit etmek istedim aslında. Şaka gerçeğe dönüşünce kimse kırılmasın istedim.Şakada olsa bir erkeğin annesiyle aynı evde kalınırmı hiç,evlilik yok bişey yok daha.
Kadın sorunlu bir tip zaten..
Boşanma meselesi evlilik sonrası için demiştim aslında. Bende ne münasebet kısmında kaldım. Erkek arkadaşımla durumu konuştum bu şekilde olmaz bak diye. Fakat o annesiyle benden gizli konuşmuş. Annesi hemen ağlamış sonra geldi bana ağladı birlik olalım istiyorum ben seni kızım olarak görüyorum sende beni annen olarak gör diye ama samimi gelemedi banae boşanın.
daha evli değilsiniz, kaldı ki evliyken bile böyle sorunlu k.valide çekilmez ne münaseet sizin evinize gelip tahakküm kuruyor?
bir de neden yani?
hasta değil bir şey değil herhalde? 3 senedir yalnız kalyormuş bu sene mi yalnız kalamayacağı tutmuş?
bir de çaresiz olacak ne var şu konuda ben onu anlamadım.
bu kadar katlanamıyorsanız anneni gönder ben çekemiyorum böyle dersin olur biter.
Siz bu evliliğibir daha düşünün bence,kadın dirlik vermez şimdiden o eve çöreklendiyse ileride neler yapmaz ki.Çok haklısınız, önümüzdeki yaz evlilik düşünüyorduk. İleride kaynana ile yaşamak asla hayalim değildi. Erkek arkadaşım önyargılı olduğumu düşünüyordu. Bende önyargımın doğru olup olmadığını teyit etmek istedim aslında. Şaka gerçeğe dönüşünce kimse kırılmasın istedim.
Geliyor zaten, annem razı değildi ama ben ikna ettim bazı konularda fazla salağım.Sizde kendi annenizi çağırın KENDİ evinize.
Bak evladım hiç bir k.valide ne gelini nede damadı kendi çocuğu gibi göremez,sever o ayrıdır.Boşanma meselesi evlilik sonrası için demiştim aslında. Bende ne münasebet kısmında kaldım. Erkek arkadaşımla durumu konuştum bu şekilde olmaz bak diye. Fakat o annesiyle benden gizli konuşmuş. Annesi hemen ağlamış sonra geldi bana ağladı birlik olalım istiyorum ben seni kızım olarak görüyorum sende beni annen olarak gör diye ama samimi gelemedi bana
Hiç bu açıdan düşünmedim. Annesi içinde aslında aynı durumu düşündüm. Önyargılı olmamak istedim ama sonuç bu şekilde.ya 6 senedir ilişkim var diye erek arkadaşına toz kondurmamaya çalışıyor
ama yani
hadi evine aldın birlikte yaşadın
daha bir de annesi ne alaka yahu?
biz modern olalım evlenmeden birlik yaşayalım (tamam ben de karşı değilim, başka türlü evdeki halini bilemiyorsun) derken bazı eşikleri aştık koptuk gidiyoruz valla.
hem batılı gibi birlikte yaşa
hem doğulu gibi kaynana dırdırı çek
bu sentez olmaz anacım.
Yanlış anlama ama annende çok hatalı burada..Geliyor zaten, annem razı değildi ama ben ikna ettim bazı konularda fazla salağım.
batı usulü olacaksaDoğu batı sentezi çok yanlış anlaşılmış değil mi
kızı "gibi" değil direkt kızı olduğunuz bir anneniz var, ama gidip kendinize ait bir ev bir düzen edinmişsiniz....Boşanma meselesi evlilik sonrası için demiştim aslında. Bende ne münasebet kısmında kaldım. Erkek arkadaşımla durumu konuştum bu şekilde olmaz bak diye. Fakat o annesiyle benden gizli konuşmuş. Annesi hemen ağlamış sonra geldi bana ağladı birlik olalım istiyorum ben seni kızım olarak görüyorum sende beni annen olarak gör diye ama samimi gelemedi bana
Bir annen bu saçmalığa nasıl ikna olur cidden anlamadım.Yanlış anlama ama annende çok hatalı burada..
Haklısınız bazı konularda. Sevgili diye ölmekten değil durum. Biz iki çocuk olarak ailelerimizde uzakta birbirimize sahip çıktık. Yeri geldi babam gibi oldu bana. Manevi anlamda birbirimize karşı minnet durumumuz da var.Ölmeyin yahu bu kadar sevgili diye?
Başka derdiniz mi yok sevgilinizin anasını alıyorsunuz evinize?
Şaka gibi konu, uzun uzun yazmaya bile değmez.