Çaresizim ama kaynanamla yaşamak istemiyorum. Lütfen fikir verin 🥲

Haklısınız bazı konularda. Sevgili diye ölmekten değil durum. Biz iki çocuk olarak ailelerimizde uzakta birbirimize sahip çıktık. Yeri geldi babam gibi oldu bana. Manevi anlamda birbirimize karşı minnet durumumuz da var.
Sizin daha fazlasını yaptığıniza eminim, sadece su konuya bakarak bile.

Minnet durumu, sevgilinin annensiniyle beraber yaşamayı gerektirmez. Bunu sizden istemesi bile ciddi anlamda yüzsüzlük kusura bakmayın.

Bak evladım hiç bir k.valide ne gelini nede damadı kendi çocuğu gibi göremez,sever o ayrıdır.
Bakma öyle söylediğine,sadece kendine zemşn hazırlamak için o sözler.
Bazı yorumlarda kızılmış bana herkes hayatı aynı şekilde görüp yaşayamıyor maalesef. Bu şekilde uyarılara, iyi ya da kötü olarak fikirlere ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum

Sizin ilişkiniz baştan kokmuş.bastan hersey yanlis.bir defa annenizin, nasıl evlenmeden sizin aynı evde kalmanıza izin verdiğini anlamadım.yani bu sorunun yaniti %99 hayır cevabı olurdu.onun annesi nasıl kabul etti onu da anlamadım.neyse ,evlenmeden ,evliliğimizin nasıl olacağını gördünüz. Çekerim diyorsanız devam edin

Ya çıldırıyorum böyle olaylara Ajajsjjxjxjxxjjx kızım manyak mısın? Hadi sevgilini aldın eve, anasını niye alıyorsun Sjjdxjxjxj cidden şaka gibi olay. Sugar mommy olayında level atladın tebrikler. Birde burda kaynana, boşanma vs diyorsun. Sevgilin mi evli misin belli değil. Millet 40yillik kocasının anasını almıyor eve, bizim gencecik kızlar oğlan gördü mü tapıyor gibi her şeye He diyor kabul ediyor. Kendine değer vermeyene hiç acimiyorum valla. Sen bunla evlenirsinde, anasınada bakarsın, boşanmayi geçtim ful hizmette edersin. Evlenirsek bosaniriz biliyorum dediğinde gümledim yani sevgiliyken ev açan evlenince bosanir mi sjdjd mantık ya mantık!

Bazı yorumlarda kızılmış bana herkes hayatı aynı şekilde görüp yaşayamıyor maalesef. Bu şekilde uyarılara, iyi ya da kötü olarak fikirlere ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum
Bu durumu hiç kimse desteklemez zaten,söylenen her cümle senin verdiğin yanlış karardan dönmen adına.
Sen herhalde arkadaşına manevi iyiliğin karşılığı için annesine evet dedin.

Sizin daha fazlasını yaptığıniza eminim, sadece su konuya bakarak bile.

Minnet durumu, sevgilinin annensiniyle beraber yaşamayı gerektirmez. Bunu sizden istemesi bile ciddi anlamda yüzsüzlük kusura bakmayın.
Estağfirullah ne kusuru, bazen insanlar o durumu kendi yaşayınca ayrımına varamıyor. Bi başkasına yapabildiğimiz yorumu her zaman kendimize yapamıyoruz. Kendime yapamadığım yorumları okuyabilmek için yazdım

Estağfirullah ne kusuru, bazen insanlar o durumu kendi yaşayınca ayrımına varamıyor. Bi başkasına yapabildiğimiz yorumu her zaman kendimize yapamıyoruz. Kendime yapamadığım yorumları okuyabilmek için yazdım
Madem öyle sevgiliniz ve annesini beraberce gönderin evinizden.
Sevgiliyken yaşadıklarınıza bakın, bir hata yapıp evlenseniz daha beterini yaşayacaksınız. Daha önce kötü şeyler yaşayıp ayrılmışsiniz, ne bekliyordunuz şuan orası da ayrı.

Hayatinizda, televizyonda, arkadaslariniz icinde hic sevgilisinin annesiyle beraber yasayan birini gördünüz mü? Nikahli eşi olmasina ragmen kayinvalidesiyle seve seve yasayan kac insan gördünüz? Henuz sevgiliyken koca kışı annesiyle beraber gecirirseniz evlendikten sonra pılını pırtını toplar, size yerlesir haberiniz olsun

Bu durumu hiç kimse desteklemez zaten,söylenen her cümle senin verdiğin yanlış karardan dönmen adına.
Sen herhalde arkadaşına manevi iyiliğin karşılığı için annesine evet dedin.
Ailevi anlamda çok zor süreçlerden geçtim. Çok şey yaşadım. Manevi ve maddi anlamda tek desteğim erkek arkadaşım oldu. Normal bi anne erkek arkadaşına izin vermez evet hepinizin yorumlarına katılıyorum. Sadece benim değil ailemin elinden de tutan bir insan olduğu için bazı şeylere göz yumuldu. Ama her şeyin bir yolu yordamı olması gerekli biraz kendi dünyamda kaybolmuşum sanırım

Ya ne kadar saçma . Kendi başınıza kendiniz iş açmışsınız . Bazen bazıları başına geleni sonuna kadar hak ediyor . Evlilik yok birşey yok ne mecburiyetiniz var . Ki evlilik olsa bile kimse böyle bir durum içerisinde yaşamaya mecbur değil

Sizin ilişkiniz baştan kokmuş.bastan hersey yanlis.bir defa annenizin, nasıl evlenmeden sizin aynı evde kalmanıza izin verdiğini anlamadım.yani bu sorunun yaniti %99 hayır cevabı olurdu.onun annesi nasıl kabul etti onu da anlamadım.neyse ,evlenmeden ,evliliğimizin nasıl olacağını gördünüz. Çekerim diyorsanız devam edin
o eskidendi

şimdiki nesil birlikte yaşıyor
eskiden de yaşıyordu da aileden gizli saklıydı
şimdi herkesin olmasa da epeyce bir kısmının gayet haberi var
ya da yokmuş gibi yapıyor ama biliyor aslında...

sevgilisiyle yaşayacak olan çocuğunun evini hanımkızla birlikte dayayıp döşeyip halısından perdesine temizleyip yemeği de yapıp giden bir dolu anne biliyorum, öğrenci mahallesinde yaşıyorum. bu çocukların çoğu evlenmiyor sonra ayrılıyor.

ki zaten olacak olan bu.
gizli saklı olmasındansa izinli haberli olsun, ailegörsün bilin çocuğu kiminle, sağlıklı olan o.

ama buradaki arkadaş olayı yanlış anlamış. birlikte yaşamak demek full paket sülaleyi eve almak demek değil.

Şok üstüne şok yaşadım siz iyi misiniz? Evli bile değilsiniz ve ev size ait. Gönderin ikisini de kurtulun böyle hayat mı geçer. Ben de evlisiniz falan sandım ne münasebet ya evli bile değilken kayınvalide ile yaşamak. Akıl tutulması resmen.

Ailevi anlamda çok zor süreçlerden geçtim. Çok şey yaşadım. Manevi ve maddi anlamda tek desteğim erkek arkadaşım oldu. Normal bi anne erkek arkadaşına izin vermez evet hepinizin yorumlarına katılıyorum. Sadece benim değil ailemin elinden de tutan bir insan olduğu için bazı şeylere göz yumuldu. Ama her şeyin bir yolu yordamı olması gerekli biraz kendi dünyamda kaybolmuşum sanırım
En başta hatan göz yummak olmuş,ne olursa olsun insan yeri geliyor kocasına güvenemiyor.
Heleki erkek arkadaşta güven biraz sıkıntı.
Ailevi sıkıntılrında sana manevi destek olmuş tamam da,oda bunu resmen kullanmış evlat.

o eskidendi

şimdiki nesil birlikte yaşıyor
eskiden de yaşıyordu da aileden gizli saklıydı
şimdi herkesin olmasa da epeyce bir kısmının gayet haberi var
ya da yokmuş gibi yapıyor ama biliyor aslında...

sevgilisiyle yaşayacak olan çocuğunun evini hanımkızla birlikte dayayıp döşeyip halısından perdesine temizleyip yemeği de yapıp giden bir dolu anne biliyorum, öğrenci mahallesinde yaşıyorum. bu çocukların çoğu evlenmiyor sonra ayrılıyor.

ki zaten olacak olan bu.
gizli saklı olmasındansa izinli haberli olsun, ailegörsün bilin çocuğu kiminle, sağlıklı olan o.

ama buradaki arkadaş olayı yanlış anlamış. birlikte yaşamak demek full paket sülaleyi eve almak demek değil.
Haklisiniz ama herseyde anneye ve babaya söylenmez ki.her konuda yüz göz olunmaz.erkek arkadaşı olduğunu bilir, tanır, o kadar.birlikte yaşadıklarını bilmesine gerek yok yani o kadar yüz göz olunmamalı.

Şok üstüne şok yaşadım siz iyi misiniz? Evli bile değilsiniz ve ev size ait. Gönderin ikisini de kurtulun böyle hayat mı geçer. Ben de evlisiniz falan sandım ne münasebet ya evli bile değilken kayınvalide ile yaşamak. Akıl tutulması resmen.
Yorumları gördükçe iyi olmadığımı anladım gerçekten.

Erkek arkadaşımın evsiz kaldığı için mecburen benim yanıma taşındı annemde kabul etti. Yazın başında konuşurken annemde gelse felan dediğinde
Bu nasıl iş yaaa!!! Z Zamaneinsan böyle bir erkeği nasıl evinize alırsınız, anneniz nasıl kabul eder, yetmedi sevgiliniz kendi annesinin de sizde kalmasını nasıl ister? Bu ne yüz göz olma hali yaa.
Annesi yüzünden defalarca ayrıldık ama birbirimizi sevdiğimiz için kopamadık.
Böyle yüzsüz, daha 50 metrekarelik kiralayacağı ev cesareti bile olmayan adamı da anasını da bırakın. Böyle bie sevgi şekli yok.

X