Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canımı acıtan olay! ve Aklında biri olup başkasıyla evlilik düşünenler?
- Konu Sahibi Zey-
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?E evlenme, biraz tanımaya çalış. Herşeyi neden dramatize ediyorsunuz?
Şuanda yaşadığım şeyler geçmiyomuş gibi hep taze düşünmek hissetmek acı veriyo içimdekileri buraya dökmek dramatizemi olur bilmiyorum ama önerini denemiş olucam teşekkür ederim.
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Evlenmeyin, biraz tanımaya çalışın, eğer bir anda karar verip bu yola çıkarsanız sonradan pişman olursunuz. O kişi hiç aklınızdan çıkmaz, bir sorun olduğu zaman " acaba onunla olmuş olsaydık ben bunları yaşar mıydım?" Diye düşünüp evliliği kendinize de karşınızdaki kişiye de zehir edersiniz... Gönül işlerini dramatize etmekten yana değilim, madem kadere inanıyorsunuz o zaman biraz daha tevekkül şart... Konuşun, görüşün, içiniz ısınırsa sonraki adıma geçersiniz ama şu an ilk önceliğiniz diğerini unutmaya çalışmak ve karşınızdaki kişiyi tanımak olsun...
Evlenmeyin, biraz tanımaya çalışın, eğer bir anda karar verip bu yola çıkarsanız sonradan pişman olursunuz. O kişi hiç aklınızdan çıkmaz, bir sorun olduğu zaman " acaba onunla olmuş olsaydık ben bunları yaşar mıydım?" Diye düşünüp evliliği kendinize de karşınızdaki kişiye de zehir edersiniz... Gönül işlerini dramatize etmekten yana değilim, madem kadere inanıyorsunuz o zaman biraz daha tevekkül şart... Konuşun, görüşün, içiniz ısınırsa sonraki adıma geçersiniz ama şu an ilk önceliğiniz diğerini unutmaya çalışmak ve karşınızdaki kişiyi tanımak olsun...
İnancımdan dolayı sabrım, tevekkülüm kuvvetlidir şükür. Buraya kimseye göstermediğim, söylemediğim duyguyla döktüm. Korkum şu karşımdaki kişiyi sevebilirsem aklımdaki kişiyi unuturmuyum yani artık sadece mazide kalıp canımı yakmanın yanına bile yanaşamicakmı böyle bişey olcakmı.
- 30 Kasım 2015
- 2.220
- 4.114
- 133
Hayatında biri olduğunu bilerek o kişiyle görüşmeye devam etmissiniz. Nişanlanacağı kadın sizi bilmemiş ama siz bir umutla onu beklemissiniz. Baştan kaybetmissiniz yani. Aslında aşk değil o adama duyduğun elde edememe hırsı. Karsındaki kişiye şans ver gez dolaş. İlk görüşte aşka inanmam eşimi tanıdıkça sevdim.
- 4 Mayıs 2016
- 2.916
- 7.945
- 158
- 27
- 30 Aralık 2009
- 22.872
- 89.059
- 1.123
Ne kadar dramatize etmişsiniz böyle.
Yani aranızda yaşanmış bariz şeyler olsa bir nebze anlayacagımda bu kadar dibe sürüklenip bu kadar bedbaht olmanızın anlamı neydi açıkçası anlamış degilim.
Çok içselleştirmisşiniz bu durumu sürekli odaklandıgınız şey bu olmuş anlaşılan, neredeyse hayattan soguyacaksınız az kendinize gelin yahu.
Kimseye ayrıca bu ruh halinizi aşmadan umit vermeyin önce kendinize gelin ne istediginize karar verin.
Yani aranızda yaşanmış bariz şeyler olsa bir nebze anlayacagımda bu kadar dibe sürüklenip bu kadar bedbaht olmanızın anlamı neydi açıkçası anlamış degilim.
Çok içselleştirmisşiniz bu durumu sürekli odaklandıgınız şey bu olmuş anlaşılan, neredeyse hayattan soguyacaksınız az kendinize gelin yahu.
Kimseye ayrıca bu ruh halinizi aşmadan umit vermeyin önce kendinize gelin ne istediginize karar verin.
- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.292
- 158
hayatında biri varken benle görüşmesini kesmedi aradı, yazdı. Ben sürekli bunlara kanıp bir gün hayatımda ömür boyu olacağını düşündüm. Önüme çıkan kişilere şans vermedim reddettim. Hayırlısı böyle diyerek
Hayatinda baska biri olan adamin mi hayirli olacağını düşündünüz?
Herkesin hayatinda kırık dökük bir ask hikayesi vardir ama kimse de ölmüyor gördüğünüz gibi. Biraz zaman tanıyın kendinize hemen biriyle gorusmek zorunda degilsiniz. Olaylar yeni oldugu icin gecmeyecek gibi geliyor da ömür boyu suren platonik aşk diye bir sey yok. Herkes unutuluyor.
Hayatında biri olduğunu bilerek o kişiyle görüşmeye devam etmissiniz. Nişanlanacağı kadın sizi bilmemiş ama siz bir umutla onu beklemissiniz. Baştan kaybetmissiniz yani. Aslında aşk değil o adama duyduğun elde edememe hırsı. Karsındaki kişiye şans ver gez dolaş. İlk görüşte aşka inanmam eşimi tanıdıkça sevdim.
Herşeyi açığıyla anlatmadım ama benle görüşmesinin yalnış olduğunun farkındaydı ama yapıyodu ben bu yalnışı yüzüne karşıda söyledim kesinlikle böyle bi durumda benle konuşmasını görüşmesini istemedim o kızın yüzüne nasıl baktığını sordum. Hayatındaki kıza karşıda hiç bir zaman kin beslemesim. Hayırlısıysa geri gelicektir diye düşündüğümden. Belki kendimi düşünseydim bu zaman ladar acısını çekmezdim ama kendimi düşünmedim.
- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
Daha yaşınız 21. Ne bu evlilik evlilik.
Şuanki konuştuğunuz kişi size iyi geliyorsa konuşmaya devam edin.
Ayrıca nişanlanacak kişi ile daha fazla görüşmeyin. Sevgilisi oldugunu bildiğiniz halde görüşmeye devam ederseniz böyle yıkılırsınız işte çoktan görüşmeye son vermeniz gerekirdi
Şuanki konuştuğunuz kişi size iyi geliyorsa konuşmaya devam edin.
Ayrıca nişanlanacak kişi ile daha fazla görüşmeyin. Sevgilisi oldugunu bildiğiniz halde görüşmeye devam ederseniz böyle yıkılırsınız işte çoktan görüşmeye son vermeniz gerekirdi
- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.062
- 198
Ee yanlışsa sen neden görüştün? Kesinlikle elde edememe hırsı.Herşeyi açığıyla anlatmadım ama benle görüşmesinin yalnış olduğunun farkındaydı ama yapıyodu ben bu yalnışı yüzüne karşıda söyledim kesinlikle böyle bi durumda benle konuşmasını görüşmesini istemedim o kızın yüzüne nasıl baktığını sordum. Hayatındaki kıza karşıda hiç bir zaman kin beslemesim. Hayırlısıysa geri gelicektir diye düşündüğümden. Belki kendimi düşünseydim bu zaman ladar acısını çekmezdim ama kendimi düşünmedim.
- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
Ay Şeyma Subaşı geldi aklıma resmen ıyyykk, hayır yani hayatında biri olanı nasıl size hayırlı edebilir Allah? Aynı Şeyma Subaşının sözleri.
Neyse, bu yenisini tanı hop diye evlen demiyor kimse sana. İnançlıysan da nişanlı olan birinden umudu kesmen gerektiğini bilmen gerekiyor !!
Ekleme: ne 21 yaşında mısın? Çocuğum bu ne acele pardon? Her şeyi yıllarca yaşamışsın bu kadar evlenme meraklısı olma, kimseyle de birlikte olma. Okul oku, okul!!!
Neyse, bu yenisini tanı hop diye evlen demiyor kimse sana. İnançlıysan da nişanlı olan birinden umudu kesmen gerektiğini bilmen gerekiyor !!
Ekleme: ne 21 yaşında mısın? Çocuğum bu ne acele pardon? Her şeyi yıllarca yaşamışsın bu kadar evlenme meraklısı olma, kimseyle de birlikte olma. Okul oku, okul!!!
- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
ohoooo neler yaşadık, neler geçirdik
kimleri unuttuk, kimleri sevdik
hayat kurdeleli kutuda hediye değil
ben olsam görüşür müydüm başka biriyle?
sanırım hayır önce diğerini unutma zamanı tanırım kendime
evlilik değil ama görüşme olabilir, deneyin isterseniz.
ve olay aslında o kadar dramatik değil. birini sevmişsiniz ve olmamış.
mevzuyu gözünüzde küçültürseniz atlatması kolaylaşır.
kimleri unuttuk, kimleri sevdik
hayat kurdeleli kutuda hediye değil
ben olsam görüşür müydüm başka biriyle?
sanırım hayır önce diğerini unutma zamanı tanırım kendime
evlilik değil ama görüşme olabilir, deneyin isterseniz.
ve olay aslında o kadar dramatik değil. birini sevmişsiniz ve olmamış.
mevzuyu gözünüzde küçültürseniz atlatması kolaylaşır.
- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Karşınızdaki kişiyi sevince zaten " iyi ki diğeri olmamış " diyeceksiniz... Yani bir kalpte iki kişi olmaz...İnancımdan dolayı sabrım, tevekkülüm kuvvetlidir şükür. Buraya kimseye göstermediğim, söylemediğim duyguyla döktüm. Korkum şu karşımdaki kişiyi sevebilirsem aklımdaki kişiyi unuturmuyum yani artık sadece mazide kalıp canımı yakmanın yanına bile yanaşamicakmı böyle bişey olcakmı.
- 30 Aralık 2009
- 22.872
- 89.059
- 1.123
Yani tevekkül, ALLAH, inanç bu tip işlerle sanırım yapılan şeyin ya da şeylerin mantıksızlıgını daha dramatize etmek ve sanki yaşadıgı acı çok kutsalmışcasına ALLAH'a böyle kendini adayarak kendisine farklı şeylerin ihsan edildigine inanmak bana fazla utopik geliyor yahu neden bilmiyorum, yani ortada dogru olan bir şey yok ki bu acı sizi ALLAH'a daha da yakınlaştırsın, yakınlaştırmış olsa surada su konuyu açmaz biz de böyle cevaplamaz olurduk.
Müslümanım ben de ama ne bileyim ya hatalıysam hatalıyım, günahlarım içim ne bileyim tövbe edeceksem ederim hatta bazen tövbe ederken kızım sen kimi kandırıyorsun ya bile diyorum yani çevir kazı yanmasıncılık oynamaya sanki gerek yok ya dürüst olalım hadi.
Kendini önemse derim ben sana, karşına çıkan kişiyle de duygularını örtüp tartmadan birlikte olma.
Üff sabah sabah nedense içim şişti yine en iyisi ben cevapları okuyayım
Müslümanım ben de ama ne bileyim ya hatalıysam hatalıyım, günahlarım içim ne bileyim tövbe edeceksem ederim hatta bazen tövbe ederken kızım sen kimi kandırıyorsun ya bile diyorum yani çevir kazı yanmasıncılık oynamaya sanki gerek yok ya dürüst olalım hadi.
Kendini önemse derim ben sana, karşına çıkan kişiyle de duygularını örtüp tartmadan birlikte olma.
Yani tevekkül, ALLAH, inanç bu tip işlerle sanırım yapılan şeyin ya da şeylerin mantıksızlıgını daha dramatize etmek ve sanki yaşadıgı acı çok kutsalmışcasına ALLAH'a böyle kendini adayarak kendisine farklı şeylerin ihsan edildigine inanmak bana fazla utopik geliyor yahu neden bilmiyorum, yani ortada dogru olan bir şey yok ki bu acı sizi ALLAH'a daha da yakınlaştırsın, yakınlaştırmış olsa surada su konuyu açmaz biz de böyle cevaplamaz olurduk.
Yaşanan her olayın bi sebebi nedeni vardır bunu kabul ediliyosa Allaha olan yakınlığımı sınamanıza şaşırdım. Yalnış anlamayın ama gerçekten zorlandığım ve kendimi bu kadar ortaya koyduğum şeyi sadece burda yapmış olmammı dramatize etmek gibi bi düşünceye soktu. Yaptığınız ve söylediğiniz her fikri önemli buluyorum lütfen sizde gerekli duyarlılığı gösterirseniz sevinirim.
- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.324
- 158
Hayatinda baska biri olan adamin mi hayirli olacağını düşündünüz?
Herkesin hayatinda kırık dökük bir ask hikayesi vardir ama kimse de ölmüyor gördüğünüz gibi. Biraz zaman tanıyın kendinize hemen biriyle gorusmek zorunda degilsiniz. Olaylar yeni oldugu icin gecmeyecek gibi geliyor da ömür boyu suren platonik aşk diye bir sey yok. Herkes unutuluyor.
Gerçekten ömrümün sonuna kadar olabileceğim biri olduğunu hissettiğim için dualarda bulundum. Hayırlı olacağını hissederek. Bu onların ayrılmasını istediğim anlamına gelmiyo yanlış anlamayın kesinlikle benim bu durumda kimseye kin gütmedim nefret etmedi. Doğru döylüyosunuz tekrar söylim benim korkum karşımdaki kişiyi sevebilirsem aklımdaki kişiyi unuturmuyum yani artık sadece mazide kalıp canımı yakmanın yanına bile yanaşamicakmı böyle bişey olcakmı.