canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

anlattigin kadar sknti varsa evlilikte, biterken bu kadar asik moduna girilmez, girilmemeli.. elden gittikten sonra kendine aci cektirmek bu..
konularinin nerdeyse tamamindan haberdarim.. zaman zamam realistligim ve seni haksiz bulusum yuzunden terslemelerine de maruz kaldim.. sorun degil.. bu sefer ne oldugunu sormayacagim.. sadece sunu soyleyebilirim, gercekten uzuldum.. ve ek olarak, evlilikte bosanma lafi 'gercekten' bosanilacaksa agza alinmali.. sakiz edilmemeli, tehdit olarak kullanilmamali.. en buyuk hataniz buydu esinle.. inşaAllah hakkinizda hayirlisi olsun..

seviyorum diyordu . seviyordu göya ama seven bukadar kolay çeker mi sevdiğinin şakaklarına tetik ?

sadece dua ediyorum rabbim içimden sevgisini söküp alsın anca ozaman yoluma devam edebilirim

Bu başkasına dokunma kısmını aklına getirmemeni tavsiye ederim. Başkasını mı sevecek, mutlu mu olacak gibi düşünceler insanı yiyip bitiriyor. Kesinse boşanma kendi hayatına bakmalısın. Sadece kendini düşün artık.

teşekkr ederim allah razı olsun .
eğer sizi kırdıysamda hakkınızı helal edin
bu evlilik beni fevri sinirli bi insan yaptı .
öyleymiş boşanma lafı kullanılmamalıymış şimdi dank ediyor bi çok şey bana . ne değişir ?
ben hep böyle aşık modundaydım çevremizdeki herkes biliyor benim nekadar aşık olduğumu
sorun zaten şuan hala bukadar sevmiş olmam .
sevgi bitse herşey çok daha kolay olurdu

Evet yazmissin ben mesaji attiktan sonra gorebildim.
Ve sok oldum resmen. Anneye bu sekilde bir saygisizlik hicbirsekilde kabul edilemez zaten fakat bu kadar annesine duskunken nasil olaya senin acindan bakamiyor bu nasil bir empati kuramamadir anlamak guc gercekten. Mevzu hakkinda soylenecek cok sey var fakat artik bir degeri yok bence. Su durumda aldigin karar dogru gozukuyor ve yapman gereken zor olsa da guclu durmak.
Ustesinde geleceksin zaman en iyi ilac..

bu aralar deli gibi tek düşündüğüm bu bana başkası mı değcek ona başkasımı değicek başkasını nasıl öper böyle düşüne düşüne aklımı atmak üzereyim.

bende şok oldum çnkü hiç bişey yoktu ortada ben annesiyle bukadar mıck mıck olmasına takmış olsam dahi saygısızlık yapmadım hatta daha geçen hafta pikniğe gittik sonraki haftada benim annem evliliğim boyunca 2. kez geldievime 1 gün kalmak için oda mecburiydi istnabula geldiği için kalıp dönücekti .
ama bunu hakediyormuşuz böyle yaptı .....

Çok büyük ayıp etmiş annenizin eşyalarını atmakla. Keşke sizin kadar düşünse, sizin kadar sevse. Erkekler tam robot ya gerçekten!
Boğazım düğümlendi ama bu adamla yapamazsınız belli. Saygısızlık etmiş. Yeni hayatınız güzel olsun.. İnşallah pişman olur, üzülür, özler..

demek ki bosanma kararindan emjn degilsin? esin ne diyor?

yok bu düşüncelerimi hiç kimse bilmiyor bir ben bir siz :)
herkese güçlü ve bitti !! diye gözüküyorum
asla istemiyorum modundayım .
içimden öldüğümü kimse görmüyor ve bilmiyor .
evin eşyaları boşaltıldı oda annesiyle geziyor
ayrı evlerdeyiz
artık dönme şansım zaten yok .
hattımıda değiştirdim görüşmüyoruz yani görüşebilceğim tek yer mahkeme artık ...

Bence ona söyle buraya yazdıklarını hep bir umut vardır aşk için bende eşimin burada olmasını isterdim ama yok sen soylemelisin

ne hakki, estagfirullah, helal olsun varsa da.. sen de et.. anneci erkek benim bosanm a sebeplerimden biri.. anliyorum seni bu yonden.. ama senin de evlilik icin biraz toy oldugunu gordum bugune kadar anlattiklarindan, kusura bakma..
bu kadar kotuysen, emin degilsin kararindan.. esin ne diyor?

pişman olmasını ve ozaman da benim kendimi toparlamış olmamı çok istiyorum ...
çnkü şuan pişman olursa evet yine boşancam ama hepten mahfolurum ....
boşanalım aradan zaman geçsin ve rabbim bana göstersin onları ....

o zaman yapacagin bsy yok.. su anki asik modun da tamamen duygusalliktan.. aslinda yurumeyecegini kabullendigin iliskinin bi kac mutlu anisini hatirlayip, tum iliskiyi oyle sanmak..

Bence ona söyle buraya yazdıklarını hep bir umut vardır aşk için bende eşimin burada olmasını isterdim ama yok sen soylemelisin

biz o şansımızı kaybettik ...
umudumuz kalmadı artık .
bu benim içimdeki sadece buraya yazdığım duygular ... kimse bilmiycek

oda kabullendi çnkü kavga edip ayrıldık
beni suçluyor ben annesinden kopartmaya çalışmışım gibi görüyor ...
o ben ve aileler bitirdi . kimse asla kabul etmez birdaha ...
evet kesinlikte toy davrandığım çooook konu vardı .

ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…