anlattigin kadar sknti varsa evlilikte, biterken bu kadar asik moduna girilmez, girilmemeli.. elden gittikten sonra kendine aci cektirmek bu..konu açmıycaktım ama burası insanın ilerde okuması ve yaşananları unutmaması için güzel bir platform .
şimdi biraz içimi dökücem ve bunları buraya kaydedicem yıllar sonra okumak için .
22 yaşında tanıştık , evin bir kızı şımartılmış bir genç kız ben o ise okutulmamış bile babasından baya çektiği için annesine düşkün olmuş bir genç .
görür görmez aşık oldum . karşıdan gelirken daha parfüm kokusu gelmişti burnuma gördüğüm ilk saniye öpmemek için zor tutum kendimi bi erkek bukadar güzel olamaz . yüzü sakalları elleri . allahım ölüyorum aşık oldum . eve gittim anne hemen evlenmeliyiz çok tatlı bi çocuk çok efendi çok sakin çok saygılı ....
kısa bi zaman sonra evlendik . evlenme arefeleri biraz sıkıntılıydı nikaha yarım saat kala kavga ettik ve ayrılma eşiğine geldik ama gecikmelide olsa salona gidip nikahlandık .
doğum günümde evlenmiş olduk . hem doğduğum gündü hemde onun olduğum gün .
balayının 3. günü kavga ettik dönünce boşancaktık . olmadı ertesi gün barıştık .
derken nasıl başladıysa öyle gitti işte
5. ay 6. ay 8 . ay sürekli boşanma eşine git gel git gel ....
benim ' dünya benim etrafımda dönsün' havalarım onun anne düşkünlüğü bizi sürekli bu noktaya getirdi ....
konular açtım burda bazen suçlandım bazen hak verildi
ama suçluyum be ...
yani bilmiyorum aslında ama sanırım evlilik için ikimizde asla olgun davranamadık . çnkü biliyorum ki karşımda olgun bi adam olsa bunlar bukadar olmazdı .
hep inatlaştık hep misilleme yaptık . kaybettik. .....
boşanmayı yine ben istedim çnkü bu kez aileme saygısızlık yapmıştı aramızda sürekli aile muhabbeti vardı . bukez çok ileri gitti ve bitti....
canım acıyor içim acıyor deli gibi özlüyorum ama bitti .
evimi boşattık bile . dün geçtim önünden perdeleri bile çıkmış ....
hiç bişey almadım evden üst baş okadar çıktım ..
hatta evimize kiralık yazısı bile asılmış .. ne çabuk ....
belki evet olması gereken oldu .
24 yaşındayım şuan bir çok dersle çıkıyorum bu evlilik kurumundan .
hala seni çok seviyorum adam .
şuan bana geliyor ki hep onu sevicem ömür boyu .
geçiyor mu sahi bu acı ? bu düşünceler ?
sürekli resimlerine bakıp bakıp ağlama modu ? geçiyor mu
ondan başkasına değemem midem bulanır gibi geliyor .
öyle özledim ki kokusunu sakallarını ellerini ayakklarını .....
keşkelerle doluyum.
buda burda kalsın ......
Off cok ayip etmis ya. Sevgi bile yetmez bu yaptigini sindirmek icin.
Cok zor, seni haketmeyen birine karsi halen sevgi beslemek. Ama soyle dusun, sonucta sen ne kadar seversen sev, o senin kadar sevemeyecekti hic bi zaman. Annesiyle mutluluklar ona da.
Bu başkasına dokunma kısmını aklına getirmemeni tavsiye ederim. Başkasını mı sevecek, mutlu mu olacak gibi düşünceler insanı yiyip bitiriyor. Kesinse boşanma kendi hayatına bakmalısın. Sadece kendini düşün artık.aynen öyle sevmek yetseydi benim sevgim bile ikimize yeterdi ama ikimizde olgun davranamadık işte bu evlilikte .
şimdi öyle üzgünüm ki ben derslerimi aldım belki oda akıllancak başkalarında mı kullancaz bu tecrubeleri , şimdi o başkasına mı dokuncak :S
Allahım sabır ...
anlattigin kadar sknti varsa evlilikte, biterken bu kadar asik moduna girilmez, girilmemeli.. elden gittikten sonra kendine aci cektirmek bu..
konularinin nerdeyse tamamindan haberdarim.. zaman zamam realistligim ve seni haksiz bulusum yuzunden terslemelerine de maruz kaldim.. sorun degil.. bu sefer ne oldugunu sormayacagim.. sadece sunu soyleyebilirim, gercekten uzuldum.. ve ek olarak, evlilikte bosanma lafi 'gercekten' bosanilacaksa agza alinmali.. sakiz edilmemeli, tehdit olarak kullanilmamali.. en buyuk hataniz buydu esinle.. inşaAllah hakkinizda hayirlisi olsun..
birine yazmıştım sizede kopyalıyım
annem uzakta oturuyor istanbul dışında bir gün bana kalmaya geldi ve o gün anneme surat yaptı hemde öyle böyle değil kovmaktan beter.
dedim ben sürekli senin ailenleyim kırk yılda bir annem geldi neden bunu yaptın ama kavga ettik
annemin bende unuttuğu bi kaç parça eşyayı aldı çöpe attı ve bende kopardım ipleri .
Bu başkasına dokunma kısmını aklına getirmemeni tavsiye ederim. Başkasını mı sevecek, mutlu mu olacak gibi düşünceler insanı yiyip bitiriyor. Kesinse boşanma kendi hayatına bakmalısın. Sadece kendini düşün artık.
demek ki bosanma kararindan emjn degilsin? esin ne diyor?bu aralar deli gibi tek düşündüğüm bu bana başkası mı değcek ona başkasımı değicek başkasını nasıl öper böyle düşüne düşüne aklımı atmak üzereyim.
Evet yazmissin ben mesaji attiktan sonra gorebildim.
Ve sok oldum resmen. Anneye bu sekilde bir saygisizlik hicbirsekilde kabul edilemez zaten fakat bu kadar annesine duskunken nasil olaya senin acindan bakamiyor bu nasil bir empati kuramamadir anlamak guc gercekten. Mevzu hakkinda soylenecek cok sey var fakat artik bir degeri yok bence. Su durumda aldigin karar dogru gozukuyor ve yapman gereken zor olsa da guclu durmak.
Ustesinde geleceksin zaman en iyi ilac..
demek ki bosanma kararindan emjn degilsin? esin ne diyor?
Bence ona söyle buraya yazdıklarını hep bir umut vardır aşk için bende eşimin burada olmasını isterdim ama yok sen soylemelisinaynen öyle sevmek yetseydi benim sevgim bile ikimize yeterdi ama ikimizde olgun davranamadık işte bu evlilikte .
şimdi öyle üzgünüm ki ben derslerimi aldım belki oda akıllancak başkalarında mı kullancaz bu tecrubeleri , şimdi o başkasına mı dokuncak :S
Allahım sabır ...
ne hakki, estagfirullah, helal olsun varsa da.. sen de et.. anneci erkek benim bosanm a sebeplerimden biri.. anliyorum seni bu yonden.. ama senin de evlilik icin biraz toy oldugunu gordum bugune kadar anlattiklarindan, kusura bakma..teşekkr ederim allah razı olsun .
eğer sizi kırdıysamda hakkınızı helal edin
bu evlilik beni fevri sinirli bi insan yaptı .
öyleymiş boşanma lafı kullanılmamalıymış şimdi dank ediyor bi çok şey bana . ne değişir ?
ben hep böyle aşık modundaydım çevremizdeki herkes biliyor benim nekadar aşık olduğumu
sorun zaten şuan hala bukadar sevmiş olmam .
sevgi bitse herşey çok daha kolay olurdu
Çok büyük ayıp etmiş annenizin eşyalarını atmakla. Keşke sizin kadar düşünse, sizin kadar sevse. Erkekler tam robot ya gerçekten!
Boğazım düğümlendi ama bu adamla yapamazsınız belli. Saygısızlık etmiş. Yeni hayatınız güzel olsun.. İnşallah pişman olur, üzülür, özler..
o zaman yapacagin bsy yok.. su anki asik modun da tamamen duygusalliktan.. aslinda yurumeyecegini kabullendigin iliskinin bi kac mutlu anisini hatirlayip, tum iliskiyi oyle sanmak..yok bu düşüncelerimi hiç kimse bilmiyor bir ben bir siz :)
herkese güçlü ve bitti !! diye gözüküyorum
asla istemiyorum modundayım .
içimden öldüğümü kimse görmüyor ve bilmiyor .
evin eşyaları boşaltıldı oda annesiyle geziyor
ayrı evlerdeyiz
artık dönme şansım zaten yok .
hattımıda değiştirdim görüşmüyoruz yani görüşebilceğim tek yer mahkeme artık ...
Bence ona söyle buraya yazdıklarını hep bir umut vardır aşk için bende eşimin burada olmasını isterdim ama yok sen soylemelisin
o zaman yapacagin bsy yok.. su anki asik modun da tamamen duygusalliktan.. aslinda yurumeyecegini kabullendigin iliskinin bi kac mutlu anisini hatirlayip, tum iliskiyi oyle sanmak..
Aşkı bulmak zordur geri dönmeyecek olsanız bile bilmeli bence...biz o şansımızı kaybettik ...
umudumuz kalmadı artık .
bu benim içimdeki sadece buraya yazdığım duygular ... kimse bilmiycek
ne hakki, estagfirullah, helal olsun varsa da.. sen de et.. anneci erkek benim bosanm a sebeplerimden biri.. anliyorum seni bu yonden.. ama senin de evlilik icin biraz toy oldugunu gordum bugune kadar anlattiklarindan, kusura bakma..
bu kadar kotuysen, emin degilsin kararindan.. esin ne diyor?
Aşkı bulmak zordur geri dönmeyecek olsanız bile bilmeli bence...