canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

O nasıl anneymiş oğlunun yaptığını ayıplamamış!
Siz onun annesinin bir eşyasını atsaydınız kıyamet kopardı eminim.
Eşiniz henüz büyümemiş, bu evliliği haketmemiş.
Sonrasında pişman bile olmamış, ki yaptığı çok ayıp.
Size sabırlar diliyorum ama birgün aklı başına gelir de kıymetinizi anlar umarım.

kesinlikle öyle ....
şu slow şarkılarıda bi kapatsam !!!
kendini zorla bu modlara sokuyorsun.. bak, Allah'in izniyle su an atlatmis ve icinde bitirmis bi insan olsam da, zamaninda ben de seve seve aldim o bosanma kararini, yuregimi kanata kanata.. ama asla duzelmeyecek, degismeyecek, zamanla o sevginin kirintisini icimde birakmayacak bi adamla devam edecek kadar dusman degildim kendime.. evet cok uzuldum, agladim, KK'ya yazdim, bi anlayacak insan aradim buralarda da.. ama ne kadar uzulsem de emindim kararimdan.. o insan, benim asik oldugum, ilk zamanlar beni havalara ucuran adam degildi artik ve olamayacakti da.. iyi zamanlari, devam etseydik de ozleyecektim; cunku o artik o degildi.. oyle seyler yitip gitmisti ki.. o yuzden, kararin kesinse, şu duygusalligi bi birak.. kendine gel.. Allah var gam yok.. nasilsa olacagina varacak.. o evliligin nasil bu hale geldigini bi daha gecir zihninden.. bakalim o zaman ne dusuneceksin..

Geçer, geçiyor. Burukluk kalabilir ama aşk geçiyor.

14 yaşından 26 yaşına kadar aynı adamla geçirdim en güzel yıllarımı, 12 yılımı. Okullarımız bitti, nişanlandık. Yıllarca nişanlı kaldık. Benim gönlüm kaymadı mı başkalarına? Kaydı, canım çok yandı kalbime giren başkaları için gözyaşı döktüm. Bir süre sonra hepsi geçti. Nişanı attık geçen sene. O da geçti gitti. Ben yıllarımı harcadığımla kaldım. Her şeyin acısı geçiyor da, o 12 yılın acısı hiç geçmiyor. Gönlümün çektiği hiçbir aşkı tadamadım bunca yıl. Sen de yıllarını harcama birine ağlayıp üzülerek. Duygular geçiyor ama o harcanan yılların acısı geçmiyor.
Şimdi mutsuz muyum? Hayır, çok sevdiğim bir sevgilim var. Benimle ciddi düşündüğünü söylüyor. Ne kadar doğru bilemem ama, seviyorum işte.
Bunları niye anlattım bilmem. pek de bir cevap gibi olmadı sanırım. Yani yıllarını harcama demek istedim kısaca.

O nasıl anneymiş oğlunun yaptığını ayıplamamış!
Siz onun annesinin bir eşyasını atsaydınız kıyamet kopardı eminim.
Eşiniz henüz büyümemiş, bu evliliği haketmemiş.
Sonrasında pişman bile olmamış, ki yaptığı çok ayıp.
Size sabırlar diliyorum ama birgün aklı başına gelir de kıymetinizi anlar umarım.

bana çok kişi kızdı annesidir bırak falan ama inanın o kadın anne değil ...
vicdanın merhametin m si yok . asla bir anne böyle olamaz aslaaaa.
alsın oğlunu .......

umarım anlar ..

Çok erken evlenmişsiniz sanki, ikinizin tecrübesizliği de ondandır. Her bir yıl daha geçtikçe derim ki şimdi işte olgunlaştım evli olsaymışım üstesinden gelemez, çekip çeviremez boşanırmışım diye. Üzülmeyin daha fazla, güzel günler gelince, yeni bir hayata başlayınca her şey öyle çabuk silinir ki. Hatalarda olgunluğunuz olur.

oda kabullendi çnkü kavga edip ayrıldık
beni suçluyor ben annesinden kopartmaya çalışmışım gibi görüyor ...
o ben ve aileler bitirdi . kimse asla kabul etmez birdaha ...
evet kesinlikte toy davrandığım çooook konu vardı .

ahhhh
sana kizdigim noktalar olsa da, hak verdigim yerler de oldu.. anliyorum, annesiyle bi derdin yoktu.. karisi olarak onceligi olmak istedin ama o annesinin eteginden ayrilamadi, sana eş gibi hissettirmedi, annesinin golgesi uzerinizde oldu hep, dolayisiyla ayri bi 'aile' olamadiniz.. sana deger vermeyen annesini masum, seni suclu gordukce icten ice cildirdin.. ve sen, esin yuzunden, ailesinin bahsine bile dayanamaz oldun..

kendini zorla bu modlara sokuyorsun.. bak, Allah'in izniyle su an atlatmis ve icinde bitirmis bi insan olsam da, zamaninda ben de seve seve aldim o bosanma kararini, yuregimi kanata kanata.. ama asla duzelmeyecek, degismeyecek, zamanla o sevginin kirintisini icimde birakmayacak bi adamla devam edecek kadar dusman degildim kendime.. evet cok uzuldum, agladim, KK'ya yazdim, bi anlayacak insan aradim buralarda da.. ama ne kadar uzulsem de emindim kararimdan.. o insan, benim asik oldugum, ilk zamanlar beni havalara ucuran adam degildi artik ve olamayacakti da.. iyi zamanlari, devam etseydik de ozleyecektim; cunku o artik o degildi.. oyle seyler yitip gitmisti ki.. o yuzden, kararin kesinse, şu duygusalligi bi birak.. kendine gel.. Allah var gam yok.. nasilsa olacagina varacak.. o evliligin nasil bu hale geldigini bi daha gecir zihninden.. bakalim o zaman ne dusuneceksin..

:KK43: yaşadıklarımın kabataslağını biliyorsunuz ah detayları bir bilseniz akrabalarım ailem gibi ne üzülüyorsun salak diyip yüzüme tükürürsünüz böyle adamı seviyprum dediğim için ....
bir anne kızına boşan der mi ?
tüm 7 sülalem boşanmazsan işte o zaman yüzüne bakmayız diyorlar ...
boşanırsan değil devam edersen ayıplarız diyorlar varın siz düşünün...
ama işte bende sizin gibi zamanla bu elekten geçince anca ozaman sizin kıvamınıza gelebilirim
şimdi üzülmemek çok zor . .

sana kizdigim noktalar olsa da, hak verdigim yerler de oldu.. anliyorum, annesiyle bi derdin yoktu.. karisi olarak onceligi olmak istedin ama o annesinin eteginden ayrilamadi, sana eş gibi hissettirmedi, annesinin golgesi uzerinizde oldu hep, dolayisiyla ayri bi 'aile' olamadiniz.. ve sen, esin yuzunden, ailesinin bahsine bile dayanamaz oldun..

işte kesinlikte tam olarak bu ....
ve bahsine bile dayanamıycak noktaya beni o getirdi saçmalıklarım hep bu yüzdendiii.

biz kavga ettiğimiz gün eşimiişte sanıyordum ki c.tesi günü en yoğun günleri ama adam parkta annesiyle çay içiyor . hatta hergün böyleymiş benim işten döndüğüm saatlerde iş yerinde oluyor ki ben göreyim yalandan onun dışında gün içinde sürekli anasında. patronu bile bıkmış siz düşünün olayın boyutunu , hatta şuan iş değiştirmiş ........... artık kim katlanır bu şekilde çalıştırtmaya.

Çok erken evlenmişsiniz sanki, ikinizin tecrübesizliği de ondandır. Her bir yıl daha geçtikçe derim ki şimdi işte olgunlaştım evli olsaymışım üstesinden gelemez, çekip çeviremez boşanırmışım diye. Üzülmeyin daha fazla, güzel günler gelince, yeni bir hayata başlayınca her şey öyle çabuk silinir ki. Hatalarda olgunluğunuz olur.

evet erken ve olgun olmadan yapılmış bir evlilik. yinede keşkelerım çoooook .
keşke söyle olmasaydı keşke böyle olmasaydı.....
keşke insan olsaydı ...
dilerimki silinir bu acılar benden

:KK43: yaşadıklarımın kabataslağını biliyorsunuz ah detayları bir bilseniz akrabalarım ailem gibi ne üzülüyorsun salak diyip yüzüme tükürürsünüz böyle adamı seviyprum dediğim için ....
bir anne kızına boşan der mi ?
tüm 7 sülalem boşanmazsan işte o zaman yüzüne bakmayız diyorlar ...
boşanırsan değil devam edersen ayıplarız diyorlar varın siz düşünün...
ama işte bende sizin gibi zamanla bu elekten geçince anca ozaman sizin kıvamınıza gelebilirim
şimdi üzülmemek çok zor . .
bana da tum ailem aynisini dedi, hangi baba kizina bosan demek ister? kim kiyabilir? ama onlar bizden iyi goruyorlae her seyi..
benim de 1 yil olmadi daha ve seninle yasit sayiliriz.. kendi durumunu herkesinkinden vahim gorursen toparlanamazsin.. lavanta senden cok yasamistir o skntilari, emin ol : )

bu aralar deli gibi tek düşündüğüm bu bana başkası mı değcek ona başkasımı değicek başkasını nasıl öper böyle düşüne düşüne aklımı atmak üzereyim.
bunu düşünme hatta onunla ilgili hiç bir şey düşünme
kendine şunları tekrarla biz bu adamla mutlu olamadık ve daha da mutlu olmazdık
çünkü bir insan kendi annesiyle mıç mıç ilişkisine bakmadan karısının kırk yılda bir gelen annesine evi dar edip geldiğine geleceğine pişman ediyorsa o adamdan ne köy olur ne kasaba
çünkü bencil çünkü empati yapmıyor çünkü dünya da tek onun annesi var
gelin ağaç kovuğundan çıkmış hisleri olmayan kayınvalideye köle bir kadın gözünde bu düşünce yapısına sahip biriyle ne kadar aşık olursan ol istersen leyla ol mutlu olabilir miydin

çok üzüldüm...yaptığı çok terbiyesizlik ama kadın olarak neler yasıyoruz suan içim o kadar doluki eskiden bizde aile kavgası çok yapardık keşke bi çözüm bulsaydınız mesela herkes kendi ailesiyle görüşseydi biz öyle yapıyoruz..eşine olan sevgin beni çok duygulandırdı

14 yaşından 26 yaşına kadar aynı adamla geçirdim en güzel yıllarımı, 12 yılımı. Okullarımız bitti, nişanlandık. Yıllarca nişanlı kaldık. Benim gönlüm kaymadı mı başkalarına? Kaydı, canım çok yandı kalbime giren başkaları için gözyaşı döktüm. Bir süre sonra hepsi geçti. Nişanı attık geçen sene. O da geçti gitti. Ben yıllarımı harcadığımla kaldım. Her şeyin acısı geçiyor da, o 12 yılın acısı hiç geçmiyor. Gönlümün çektiği hiçbir aşkı tadamadım bunca yıl. Sen de yıllarını harcama birine ağlayıp üzülerek. Duygular geçiyor ama o harcanan yılların acısı geçmiyor.
Şimdi mutsuz muyum? Hayır, çok sevdiğim bir sevgilim var. Benimle ciddi düşündüğünü söylüyor. Ne kadar doğru bilemem ama, seviyorum işte.
Bunları niye anlattım bilmem. pek de bir cevap gibi olmadı sanırım. Yani yıllarını harcama demek istedim kısaca.

yok güzel geldi saolasın :)
anlattığın için teşkkr ederim.
çok saol.
haklısın belkide en güzel zamanlarımı üzülerek geçircem uzun bi süre sonra bende pişman olucam. şimdi bilmiyorum hiç bişeyi ama değmez ona eminim

çünkü bir insan kendi annesiyle mıç mıç ilişkisine bakmadan karısının kırk yılda bir gelen annesine evi dar edip geldiğine geleceğine pişman ediyorsa o adamdan ne köy olur ne kasaba
gelin ağaç kovuğundan çıkmış hisleri olmayan kayınvalideye köle bir kadın gözünde bu düşünce yapısına sahip biriyle ne kadar aşık olursan ol istersen leyla ol mutlu olabilir miydin
aynen:KK19:

çok üzüldüm...yaptığı çok terbiyesizlik ama kadın olarak neler yasıyoruz suan içim o kadar doluki eskiden bizde aile kavgası çok yapardık keşke bi çözüm bulsaydınız mesela herkes kendi ailesiyle görüşseydi biz öyle yapıyoruz..eşine olan sevgin beni çok duygulandırdı

ah bide gerçekte tanısaydınız beni ..
Arkadaşlarım benimle birlkte ağlıyor nasıl sevdiğimi bilirler :)
napıyım kader kısmet nasip diyip susmaya çalışıyorum...
ağlamaktan hastanelere düşsemde ....
artık susmayı denemeliyim.
çözüm yolu malesef olamadı çnkü eşim normal standartlarda görüşmüyor ailesiyle ...

daha yaşın kac ki..

oldum valla belkide leyla oldum ama mutlu olamadım .
ya size yemin ederim hanımlar adama adriana limayı getir yine anasını seçer :S
hayır anasından kopsun değil derdim ama ona karılık sevgi falan boş yani .
değişik bi anacılık bu cinent geçiriyorum anlatamıyorum olayın boyutunu size .

bana da tum ailem aynisini dedi, hangi baba kizina bosan demek ister? kim kiyabilir? ama onlar bizden iyi goruyorlae her seyi..
benim de 1 yil olmadi daha ve seninle yasit sayiliriz.. kendi durumunu herkesinkinden vahim gorursen toparlanamazsin.. lavanta senden cok yasamistir o skntilari, emin ol : )

ay aynı şeyler inanamıyorum çok üzüldüm :KK43:
keşke benimde bi kaç ay geçse en azından .
ama bişey de geçti dimi bu acıların yoğunluğu .
Demiştin ama bidaha de nlur :)
çocuk yiok değil mi sizinde

oldum valla belkide leyla oldum ama mutlu olamadım .
ya size yemin ederim hanımlar adama adriana limayı getir yine anasını seçer :S
hayır anasından kopsun değil derdim ama ona karılık sevgi falan boş yani .
değişik bi anacılık bu cinent geçiriyorum anlatamıyorum olayın boyutunu size .
esas esine yazik.. bu anacilikla bakalm ne kadar mutlu olur

X