canımdan çok sevdim çok hata yaptım boşanıyoruz .

Yani onca insan içinden neden lale, birde yıllardır takip ediyo onore minolunur tedirgin mi bilemedim
Yok inan onore de olmadım tedirgin de.
Belli ki 2. Üyelik kapıp gelen biri.
Keşke deşifre edilse de bilsek.
Kaç sene oldu deyince 2009 senesiydi. O zaman 2 tane konum vardı, niye onlara yazmadı ki?

Siz gerçekten şizofrenik bir hastasınız boşandığınızdan beri kafayı yemiş durumdasınız acil tedavi olmalısınız :)

Not;misafir olarak takip ediyordum sizin konunuzda dahil olmak üzere çok konu okudum bunu yazmak için üye oldum
bu kanıya nerden vardigini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum..
hayir nasil bi kafaya takmaktir bu Laale Laale 'yi ki kalkip uyelik aliyorsun :KK53: icin sogudu mu bari? neyse Laale de simdi rahatlar, teshis koydun deyu..

Ooooo size de günaydın psikolojik sorunları bir çırpıda çözüveren, teşhisi koyuveren süper zeka uzmanımız!!!
Hoşgeldiniz aramıza!:KK73:
Umarım tez zamanda derdime derman bulursunuz, ilaç, terapi neyse gereken rica ederim hemencecik önerin.:KK33:
bosanmis kadinlara guzel bi orneksiniz Laale.. durusunuz, hayata bakisiniz ve kendinize verdiginiz deger takdire sayan.. ve su anki (cok mutlu oldugunuzu seziyorum) evliliginiz de Allah'in izniyle bi umut isigi, bosanma sonrasi korku yasayanlara.. Allah daha mutlu olmanizi nasip etsin..

bosanmis kadinlara guzel bi orneksiniz Laale.. durusunuz, hayata bakisiniz ve kendinize verdiginiz deger takdire sayan.. ve su anki (cok mutlu oldugunuzu seziyorum) evliliginiz de Allah'in izniyle bi umut isigi, bosanma sonrasi korku yasayanlara.. Allah daha mutlu olmanizi nasip etsin..
Âmin hepimize mutluluk ve sağlık versin Rabbim inşallah.
Benim de çok büyük sıkıntılarım oldu, Allah'ım düşmanıma vermesin inşallah.
Çok dua ettim, Arkadaşlarıma, aileme sığındım, işime çok sarıldım.
Burada çok destek gördüm.
Her zaman diyorum Allah'ım çok büyük, bir sabah Güneş farklı doğacak,farklı parlayacak işte o gün kurtuluş günü...

Ooooo size de günaydın psikolojik sorunları bir çırpıda çözüveren, teşhisi koyuveren süper zeka uzmanımız!!!
Umarım tez zamanda derdime derman bulurisunuz, ilaç, terapi neyse gereken rica ederim hemencecik önerin.:KK33:
bence bu insan ya sizi tanıyor bir yerden sıkıntısı var onun için buraya yazdı
ya da insanları sessizce takip edenlerden
profilde ki siz misiniz

Ya hepinizi tek tek öperim iyiki varsınız . tek tek cevap vermeye çalışsam telden baktım smdi çoğunuz içime su serpti . cevapliycam inşallah pc den girince. Sizi seviyorum hatunlar muck

Okudugumda tek söylediğim hayr yaaa ayrlmaynnn nolur barışın oldu biraz ara verseniz özleseniz sakin olsanz hatanzi biliyorsunuz madem duzelse? Kolay kurulmuyo yuva hemen boşanma olur mu eskiler hemen boşanalm demedigi için sabr ettigi için görmezden geldikleri için yllarca aynı yastkta..cok üzüldüm:KK43:

Hiç tanımadığınız insanlara şizofreni hastasısın, acil tedavi ol derken ve acaba kafanızda kurduğunuz hangi sebepten dolayı bunu yaptığınızı ve bundan nasıl bir keyif alıp gülücükler saçtığınızı anlamak mümkün değil.
Özellikle insanlara hakaret etmek için üye olduğunuzu düşünürsek, asıl tedavi olması gereken siz olmayasınız?

Kadinlar kulubunde ne zaman gezinsem hep kendi hayatinda nasil karar vermisse i sekilde yorum yazdigi icin boyle yazdim
Kendine faydan yok bari yorum yazma demek istedim ama hakli olabilirsin

bu kanıya nerden vardigini ogrenmek icin sabirsizlaniyorum..
hayir nasil bi kafaya takmaktir bu Laale Laale 'yi ki kalkip uyelik aliyorsun :KK53: icin sogudu mu bari? neyse Laale de simdi rahatlar, teshis koydun deyu..

Ben aslinda o kisinin her konuda vurdum duymaz ve umursamaz olusunu baskalarinada gecirmek istedigini anladim icin boyle yorum yaptim.
Evet kolay bir kadin olabilir.Ama kez onun gibi degil...

Umarım tez zamanda derdime derman bulursunuz, ilaç, terapi neyse gereken rica ederim hemencecik önerin.:KK33:

Sizinki ömür boyu devam edecek neredeyse şizofrenik parodi bir olay işin zor

X