- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.841
sinavlar 2 ay sonra belli olacak canim. bide onun sonuclarini bekliycem. acaba gectim mi diye. kazanamassam cok üzülürüm.a
almanca kursuna gidiyordum. ona girdim canim
Ayy canım bende beni zorlayan sınavlarda kalemi tutamazdım elimin titremesindena.s
Halende veremedim o dersi gerçi:çok üzgünüm:
İnş sınavından iyi bir not alırsınyerimseniben
Nasıl geçti bakalım sınavın
sen de hoşgeldin bakalım...haftasonu daha yoğun oluyor bu konu...delikafadulden
buldum tatlım, yorum bile yaptım, dediğim gibi doktora git, herşeyin bir çaresi var, böyle durumlarda çok üzmemek gerek kendini...daha kötü olursun
geçmiş olsun canım ya, belki sonuç beklediğinden daha iyidir, üzme kendini...
kötüydü malesef. yazili sinavi cok agirdi. birbirine yakin siklar vardi hep. cok düsündüm. ama tek tesellim herkes ayni seyi söyledi. yani sadece ben zorlanmamisim. cok da calismistim.
bugünde sözlü vardi. o biraz daha iyiydi.
nisan da Türkiyeye dönmüyor musun, öyle demiştin
Ayy hep öyle olur zaten 2 şık hakkında çelişkide kalırsınCADIARZU
Canım benim inş emeğinin karşılığını alırsın:1hug:
insallah canim.
neyse kizlar ben cikiyorum. yaticam biraz. basim cok agriyor düsünmekten:çok üzgünüm:
insallah canim.
neyse kizlar ben cikiyorum. yaticam biraz. basim cok agriyor düsünmekten:çok üzgünüm:
hoş buldum cnm saolsen de hoşgeldin bakalım...haftasonu daha yoğun oluyor bu konu...delikafadulden
buldum tatlım, yorum bile yaptım, dediğim gibi doktora git, herşeyin bir çaresi var, böyle durumlarda çok üzmemek gerek kendini...daha kötü olursun
geçmiş olsun canım ya, belki sonuç beklediğinden daha iyidir, üzme kendini...
ayy evde tek başıma oturuyorum sıkıntıdan patladım eşimi aradım onunda sesi berabt dahada moralimbozulduNe oldu canım:sm_confused:
hoş buldum cnm saol
ayy evde tek başıma oturuyorum sıkıntıdan patladım eşimi aradım onunda sesi berabt dahada moralimbozuldu((
cnm sıkkın benim de :çok üzgünüm:
slmm bu aradaaaaaaa
selam canım
nasılsın cnmcmm
iyiyim canım..sabah erkenden uyandım, bir temizlik yapmışım ki sorma gitsin, benim ki uyanınca kahvaltı hazırlamaya halim yoktu valla...gittik dışarıda kahvaltı yaptık..şimdi de o dışarı gitti, ben de evde dinleniyorum
ohh sefam olsunn kaydirigubbakcemile3
aynen öyle ama canım, dinlensem de neye yarar, evin tüm işi bana bakıyor, neyse ki pzt. tatil bana da biraz kendime zaman ayırma fırsatım olacak bir aksilik çıkmazsa...yarın da eşim seçimde görevli, annem bana gelecek oturmaya...
aslında bu topicle ilgili sıkıntım,fazla kişinin uğramaması değil, arkadaşlarımızın aynı anda denk gelememesi...ben işyerinde giremiyorum, eve gelince koşuşturmadan ve ders çalışmaktan giremiyorum..burayı kardelene teslim etmiştim ama o da işe girince gelemez oldu kolay kolay....ama yine de burayı ve arkadaşları çok seviyorum..şu anda sıkıntıma iyi geliyorsa sorun değil benim için...