Canım sıkılıyor

selam arkadaşlar, hoşgeldiniz...dün yaptığım sporun yorgunluğundan mıdır bilinmez yoksa spor salonunda kilomu öğrendikten sonra mıdır bilinmez, bugün bayağı bir düşünceliydim ve ayrıca kaslarım çok ağrıyor...gün bitmek bilmedi valla...

ah canım eşim inat ben inat.gönlünü almam için herifle maç yapmam lazımyerimseniben bugün 29 gün oldu düşük yapalı,beklesin birazcık daha:dilcikar:ay adamda haklı şekerim,yok hamileyim,yok düşük tehlikem var,yok kırkım çıkmadı adam bekleye bekleye böyle delikafaduldenoldu valla..yok ben yarım akşam gönlünü alayım herifceğizimin:asigim:

ayy erkenmi yatıyosunuz şekerler,ben geldim siz yine yoksunuz...:uhm:

sırnaşık şey iLahi enişte yaaaaa

bugün acayip canım sıkıldı işyerinde..nete de giremedim..cumanın vermiş olduğu yorgunluk, bir an önce tatile girme isteği ve ayrıca pazartesi okulların tatil olduğunu duyunca bir an önce tatile çıkma isteği iyice bunaldım açıkcası ..gün geçmedi

:)))
fazalada uzulmedım cunku artık onlıne oyunu vardı sureklı gırdıgı ona gırıgı zaman bılgısayar kapanıyo oda ıntrnete gıdıyo onu oynamak ıcın ...ve havalarda ıyı ya genelde dısarda ...ama yınede okullar tatıl denınce uzuluyom ustume baskı oluyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…