Canım sıkılıyor

Selam herkese
Benim de canım çok sıkkın o yüzden geldim ama sanırım kimse yok:çok üzgünüm:

kizlar cok kötüyüm.sinav stresine dayanamadi kalbim.bugünde sözlü sinavim vardi.
kendimi cok kötü hissediyorum. basim dönüyor, midem bulaniyor. cok stresliyim cokkkkkk

Selam herkese
Benim de canım çok sıkkın o yüzden geldim ama sanırım kimse yok:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım...neye sıkıldı canın bakem?

kizlar cok kötüyüm.sinav stresine dayanamadi kalbim.bugünde sözlü sinavim vardi.
kendimi cok kötü hissediyorum. basim dönüyor, midem bulaniyor. cok stresliyim cokkkkkk

canımcım üzülme ya, belki de senin düşündüğün gibi kötü geçmemiştir sınavın, sonuçlar belli mi ki? ne sınavına girdin sen canım ya, ben habersiz kaldım

Sınavdan sınava koşan biri olarak seni anlıyorum canıma.s
Ama heyecan yapma bu kadar tatlım yaa ne sınavın vardı ki:sm_confused:

hoşgeldin canım...neye sıkıldı canın bakem?

canımcım üzülme ya, belki de senin düşündüğün gibi kötü geçmemiştir sınavın, sonuçlar belli mi ki? ne sınavına girdin sen canım ya, ben habersiz kaldım

sinavlar 2 ay sonra belli olacak canim. bide onun sonuclarini bekliycem. acaba gectim mi diye. kazanamassam cok üzülürüm.a
almanca kursuna gidiyordum. ona girdim canim

canim almanca sinavim vardi. sanki hic sainava girmemisim gibi cok heyecanlandim. ünüversite sinavinda bile bu kadar heyecanlanmamistim

Ayy canım bende beni zorlayan sınavlarda kalemi tutamazdım elimin titremesindena.s
Halende veremedim o dersi gerçi:çok üzgünüm:
İnş sınavından iyi bir not alırsınyerimseniben
Nasıl geçti bakalım sınavın

ölecem sıkıntıdan yaaaaa

sen de hoşgeldin bakalım...haftasonu daha yoğun oluyor bu konu...delikafadulden

Bak canım
buldun mu:çok üzgünüm:

buldum tatlım, yorum bile yaptım, dediğim gibi doktora git, herşeyin bir çaresi var, böyle durumlarda çok üzmemek gerek kendini...daha kötü olursun

canim almanca sinavim vardi. sanki hic sainava girmemisim gibi cok heyecanlandim. ünüversite sinavinda bile bu kadar heyecanlanmamistim

geçmiş olsun canım ya, belki sonuç beklediğinden daha iyidir, üzme kendini...

X