- 1 Temmuz 2008
- 4.241
- 12
- 35
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.881
cnm sıkılyor..
canım çok ağlamak istio..
ama sonradan ağladıgıma üzülürüm die de aglamak istemiyorum
gunaydın cok canım sıkkın ılk defa bukadar erkencıyım burda
hayırlı olsun camasırsusyu ınsallah..bız ogleden sonra gtcez
ınsallah hayırlısı olsun hepımız ıcın..beklemesydın yıne gttıgınde daha kalabalık olurdu ..off hıc sevmıyorumm beklemeyı ya...
bugun senın guzel gunun ne guzel..ben bıraz kotuyum..beımkı nısanlanmıs...tam olarakj ogrendım..atlatmaya calısıyorum..
benmde canım sıkılıoo yaaaaaaaaa
yani öylesine değilmiş sıkıntın, ya bence buna biraz da sevinmen gerek, tabi şimdi üzülüyorsun, haklısın ama seninle ayrılığının hemen ardından inadına yapar gibi nişan yapan birinden de çok hayır gelmezdi be canım...hemen aşık olduğunu falan da sanmıyorum, ailesinin istediği biri demiştin değil mi? hakkında hayırlı olsun..seni sevdiğimizi unutma..gez dolaş, ne yapmak istiyorsan onu yap bugün...almak istediğin şeyler varsa al...kuaföre git ne bileyim, birşeyler yap sadece kendin için....
önerdiğim herşeyi yapmışsın demek kadınlar izmitte de olsa izmirde de olsa aynı...bız 5ay ustune barısmıstık..13 gun sonra ayrıldık aılesı baska bı kız ıstıyo dıye...
aılesının bulduugu bı kız zorunlu bı evlılık..ama aklım almıyo zorunlu evlılık olurmu dıye...
hayırlısı boleymıs demek..
daha yenı sacımı boyattım dun alısverıs yaptım gonlume gore...aradıgım bısey vardı buldum aldım..
bugun belkı arkadaslarla gorusrum..telımı degısıp yenı tel ve hat alıcam..nıkımı de degısıcem burda ...yenı bı sayfa acıcam..
dua edın olurmu artık bıtsın yolumu cızıyım..cok yoruldum...
ıyıkı varsınız bende sızı sevıyorum..
önerdiğim herşeyi yapmışsın demek kadınlar izmitte de olsa izmirde de olsa aynı...
akılalmaz işlerle dolu hayat ya.. yeni nickini alınca tanıt kendini bize...kaçak olma...bu ebru.e deki .e kısmı onun başharfi miydi yoksa?
bız 5ay ustune barısmıstık..13 gun sonra ayrıldık aılesı baska bı kız ıstıyo dıye...
aılesının bulduugu bı kız zorunlu bı evlılık..ama aklım almıyo zorunlu evlılık olurmu dıye...
hayırlısı boleymıs demek..
daha yenı sacımı boyattım dun alısverıs yaptım gonlume gore...aradıgım bısey vardı buldum aldım..
bugun belkı arkadaslarla gorusrum..telımı degısıp yenı tel ve hat alıcam..nıkımı de degısıcem burda ...yenı bı sayfa acıcam..
dua edın olurmu artık bıtsın yolumu cızıyım..cok yoruldum...
ıyıkı varsınız bende sızı sevıyorum..
kadın mılletı ıstea.s
tmm tanıtırım varmı ya bana nıck sole degısık..cok kararsızım..
yok onun bas harfı degıldı..aa aslında o ıkı ısımlıydı..sımdı sen deyınce aklıma geldı..ama e le baslyan ısmıyle degıl obur ısmını kullanıyo...ama tamamen benım kendı bulusum
benım nıckımı bılıyo urayı falanda ...degısmek ıstıyorum..hem sıkıldım...yenılık olsun hayatımda bırazcık