Canım sıkılıyor

sen neler yapıyorsun bu arada..turizm yazıyor meslekte...seni tanımak için profiline baktım ama orda anlaşılamam çözülemem yazıyordu delikafadulden

çalışıyor musun, okuyor musun?

al benden de o kadar. hep aynı sıkıldım artık ya.
degısıklık istiyorum hayatımda. ama nerde.....:1no2::1no2::1no2:

valla sorma şimdi varya kociş eve gelecek hadi canım bebişi kardeşime bırakalım
biz ggidelim biraz kafa dağıtalım eselim coşalım dicek koşa koşa giderim mesela
böyle bir değişiklik olsa ne güzel olurdu ama nerde bende o şans:tomato:

valla sorma şimdi varya kociş eve gelecek hadi canım bebişi kardeşime bırakalım
biz ggidelim biraz kafa dağıtalım eselim coşalım dicek koşa koşa giderim mesela
böyle bir değişiklik olsa ne güzel olurdu ama nerde bende o şans:tomato:

aynen canim ya. gerci benim ki derde. cocuklari birakacak kimse yok burda.
ama az kaldi onu da yapicaz insallah.2 hafta sonra...:teytey::teytey:

selam kızlar, iyi geceler....ben kavak yellerine bakıyordum ama eşim maça bakmak isteyince kıramadım onu..her neyse..şimdi kitap okuyup yatacağım bende...

bulusmalar bolumundeeeee.............

sikma kendini canim bu kadar. ben de bazen böyle olurum. herseyden bikarim. herseyi birakip gitmek istedigim zamanlar cok olmustur. söyle kimsenin olmadigi sadece benim oldugum bir yer. zaman zaman oluyor böyle seyler.
bence sen sinavindan baska sey düsünme. bu skintilarin hepsi gececek. biraz daha disini sIk bence. güzel günler seni bekliyor. inan bana. ama önce sinavini hallet. sonradan pisman olma canim.....

sikma kendini canim bu kadar. ben de bazen böyle olurum. herseyden bikarim. herseyi birakip gitmek istedigim zamanlar cok olmustur. söyle kimsenin olmadigi sadece benim oldugum bir yer. zaman zaman oluyor böyle seyler.
bence sen sinavindan baska sey düsünme. bu skintilarin hepsi gececek. biraz daha disini sIk bence. güzel günler seni bekliyor. inan bana. ama önce sinavini hallet. sonradan pisman olma canim.....

biliorum cnmmcm.. inss gececekk.....

X