- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.261
eşim arkadaşlarına söz vermiş, pikniğe gittiler erkek erkeğe, ben de birkaç işim vardı onları yapayım dedim ama can sıkıntısından elim hiçbirşeye gitmedi....ayrıca evlendikten sonra geldiğim yerde de hiç dostum yok....arkadaş çok ama dost yok işte...örneğin bugün saçımı boyatmak istiyorum ama kuaföre gitmek istemedim, boya alıp kendim yapacağım ama saçlarım uzun yapamam diye korktum, şöyle yanıma çağırıpta bana yardım et diyecek bir dostum bile yokmuş bunu anladım....çok canım sıkıldı bu duruma....
ay kiyamam ya. üzülme canim. ben de ayni senin durumundayim
valla yakin olsak ben gelir boyardim
canim siz kac senelik evlisiniz?
izmirde nerde oturuyorsun
1.5 yıl olacak....
aa daha cok yeniymis. yanilmiyorsam sorunlariniz vardi.
simdi nasilsiniz
anladim canim. hayirlisi olsun. bir yuva kolay kurulmuyor. insallah sorunlarinizin üstesinden gelirsiniz
senin burcun ne. kendime benzettim seni. bende cok baskin bir yapiya sahibim ve inatciyimdir
bizde de buna benzer sorunlar oluyor,ama üstesinden gelebiliyoruz. simdilik
ayrıca senle zaman geçirmek çok güzeldi, destek oldun bana...çok sağol....bu arada saçımı bile boyadım...artık yıkama zamanım geldi...çok tutmayım saçımda....buralarda mısın?
sen de yaz burcunu, ayrıca astrolojiyi de çok severim ve yıldızların insanları etkilediğine inanırım kesinlikle....
daha da anlatacaktım aslında ama biraz kalsın, sıkılınca diğerlerini de yazarım..koçlar arkadaş canlısı olurlar ama ani çıkışları vardır, dostlarımdan biri koç burcuydu, onun ani çıkışlarına zor alışmıştım, ben de içime atıp sonradan patlarım....kiz ne güzel anlatmissin kendini. kismen benziyoruz. ben de tam bir koc burcuyum.
ne cabuk boyadin saclarini. ne renk yaptin.
birazdan cikicam canim. disari cikmak istiyorum. canim cok skildi. yagmur da yagiyor. ne yapsam bilemedima.s.
slm kızlar.. bende hemen hemen aynı durumdayım.. 1 senedir tanımadığım bi yerde yaşıyorum..
Gerçekten doğru düzgün insan kalmamış, şöyle dostum diye göğüsümü gereceğim biri yok çevremde..
Ve bu geride bırakılan dostları hatırladıkça dahada üzüyor insanı..
kızlar slm
nasılsınız
yoktum sımdı geldım
yarında yokum benı ozleyın
bende aslan burcuyum bu arada
senı akrep senı(camasırsuyu)