- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.301
benimki hemen farkeder degisik bisey yaptim mi. ben de ona sinir oluyorum.:jeyyar: bence farketmemesi daha iyi, inan bana.
ben de sari yapmak istiyorum ama izin vermiyor benimki. hep siyah olucakmis. biktim vallahi ya. ama oraya gelince ilk is kuaförde alicam solugu
deryacox nasıl sarı yaptıracaksın...
bende sarı ıstıyorum.. ama dogal duran sarı tonlarından sanırım golgelı yada ınce roflelı olur uclara dogru.. bırseyler begenıyorum netten bakınca ama neler olur nasıl ıslemler uygulanır onları anlayamıyorum henuz.. nasıl tarıf edılır bılgın var mı saç konusunda ?
canim ben aralara sari tonlarda gölge attirmak istiyorum. yada kahve üstüne bakir gölgeler. ben de karar veremedim henüz. oraya bi geleyim kuaförüme sorarim artik.
bence sende en iyisi bir kuaföre sorman canim. onlar sana daha iyi bilgi verirler, sacini görerek neler yapilabilecegini söylerler
hamburg dayim canim ben. biz de dönmeyi süsünüyoruz.
4. ayda geliyoruz insallah. o zaman da kocaeli ye gelicem insallah.
sen alisabildin mi peki? ne kadar oldu peki döneli?
1 sene oldu döneli.. ben zar zor alıştım, insanların birbirine saygısı yok,
her gittiğm yerde kendini bey hanım sanan ama kaba işini zorla yapan insanlarla karşılaşıyorum..Böyleleri türkiyeyi gerici yapıyor.. almanyada herkesin herkese saygısı var,kurallar düzen var.. soğuk memleket olsada işini doğru dürüst hallediyolar..
Ama işte kendi vatanın öyle yada böyle seviyosun.. Kocaelinde mi yaşıyordunuz önceden neresinde ?:1rolleyes:
selamlar...
Çamaşırsuyu astrolojıye ılgın varmıs...
Bende cok ılgılenırım astrolojıyle.. yorum yapabılıyormusun pekı..
fal yorumu degıl ama tabıkı burcların ınsanlara verdıgı karakter hakkında...
ben burcları cok okumus arastırmıs oldugum ıcın kendımce yorumlama yapabılıyorum ve dogrulugunu soyluyorlar yorumladıgım arkadaslar..
Ama benımkını henuz kımse yorumlamadı.. :))
cok haklisin canim. ben sadece buranin düzenini seviyorum zaten.baskada hic birsey yok. burda yalnizim ailemden kimse yok. o yüzden cok skiliyorum. sen kesin dönüsmü yaptin?
ben tr de aydindayim. sadece abim kocaelinde yasiyor
demek aydına geliyorsun, izmire yakın olacaksın...
astrolojiye ilgim var evet ve bu konuda söyleyebilecek çok şeyim var...ama astroloji gerçekten çok derin ve uzmanlık gerektiren bir konu....yıldızların insanlara olan etkisi bir gerçek...kişi doğduğunda ayın konumu, güneşin konumu, diğer gezegenlerin konumu hepsi birer astrolojik etki olduğu gibi şimdi de yıldızların hareketleri astrolojik etkidir...örneğin güneş kova burcunda, neptün terazi burcunda gibi...tabi ki tüm burçlar hakkında az çok şey biliyorum..ayrıca kişilerin doğumgünleri bile önemli..örneğin akrep burçlarının ilk günlerinde doğanlar terazi burcundan ya da son günlerinde doğanların yaydan etkilenmemesi mümkün değil, bu az olur çok olur ayrı konu....bu işin bir de yükselen boyutu var.....şöyle bir örnek vereyim, akrep burcunun temel özelliği kıskanç olmasıdır ama her akrep kıskançlığı farklı boyutlarda yaşar ama özünde kıskançlık vardır....astrolojiden uzaklaşmamın en önemli nedeni bir ara bulunduğum çevrede bunu bilenlerin kovanın özelliklerini saysana, yok şu burçla bu anlaşır mı gibi sorular sormasıydı :roflol:ama yine de astrolojiyi seviyorum ve ilgileniyorum bu bir gerçek..az çokta astrolojiyle ilgili her konuda bilgim var, kaynaklarım var....ama kendi içimde yaşamayı seviyorum.....burcunu belirtmemişsin....iletinde yazan Aslan'ım yazısında burcundan bahsetmiyorsun galiba sırnaşık şey profiline de bakmadım doğum gününü görmek için....ayrıca aramıza hoşgeldin...
Evet haklısın.. Bu etkılerden az cok bılgım var..
Gercekten astrolojiden bahsedılınce filanca burc nasıl olur dıye sormalar ınsanı bıraz yoruyor.. benım yaptıgım da ona benzedii şimdi... kaydirigubbakcemile3
Ama ılk ve son sozzz kaydirigubbakcemile3
Burcum yay.. Yukselenım akrep.. bu arada Aslan'ım yazdıgım oğlumun adı :)
Hoşbulduk tesekkur ederım.. a.s.
gunaydın herkezlere
ben kapadım ben actım topıgı:)))