- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.221
anneye yakın olmak cok guzel bence
ben hıc uzaklıkları sevmem
yıne aynı sehırde olmakta guzel hıc degılse
kızın ailesine yakın olması çok iyi bence de...oğlum olursa gelini al götür annesinin memleketine bile derim valla isterlerse...ama kızım olursa da yanımda kalsın isterim..eşimin ablası annesiyle aynı yerde...ama oğullarını alıkoydum izmirde....bu arada bizim kocaeline gelme niyetimiz var ama kimbilir ne zaman?
selamlar nasılsınızz
ay ben olum olsada yanımda ısterım:jeyyar:
ama once kızım olsun:ecrin_bebek:
gelın buyrun sehrımıze
ıs ıcabımı gezmeyemı gelceksınız
ıyıyız sen nasılsın
senı sankı ben sevgılısınden ayrılanlar kulübündemı gordum
kafamçokkarıştı
gelın buyrun sehrımıze
eşimin akrabası var, onlar bize gelmişti...biz de onlara gitmeyi düşünüyoruz...ama kısmet ne zaman olur bilemem?
evet bi ara o topice girdim her an bitebilirdi o yüzden ama bitmedi devam ediyor:bbo:
bizim topictekilerin takıldığı diğer konu da son günlerde bu....sizi burda bulamazsam oraya geleceğim valla...delikafadulden
gelın buyrun sehrımıze
eşimin akrabası var, onlar bize gelmişti...biz de onlara gitmeyi düşünüyoruz...ama kısmet ne zaman olur bilemem?
bizim topictekilerin takıldığı diğer konu da son günlerde bu....sizi burda bulamazsam oraya geleceğim valla...delikafadulden
yok be ben girmiyorum o topice dün bi uğramıştımsengözlerimebaksanab
yok be ben girmiyorum o topice dün bi uğramıştımsengözlerimebaksanab
:roflol::roflol::roflol:
iletine umrumda değilsin yazılmış ama kızgın mısın ona, yoksa başka birine mi gönderme var...
:roflol::roflol::roflol:
iletine umrumda değilsin yazılmış ama kızgın mısın ona, yoksa başka birine mi gönderme var...
aynen ona biracık umrumda değil delikafadulden
o piti pit karemela sepeti benimde canım sıkılıyor hadi ip atlıyagamyoncuiremsu:CüvCüvemir_bebek:lım
aranızda çikolata krizine hakim olmayı başarabilen arkadaşlar varmı?(bu arada yeni katıldım aranıza:))))
çamaşırsuyu online görüyorum seni nasılsın canım nasıl gidiyor tatil
aranızda çikolata krizine hakim olmayı başarabilen arkadaşlar varmı?(bu arada yeni katıldım aranıza:))))
slm mıllet nerdesınız
aman kardelen bosver o yopıge gelme gelen cıkamıyo sevgılısınden ayrılanlardan
benı orda bulabılırsınız valla cakıldım kaldım:)))
iyi aksamlar kizlar. nasilsiniza.s.
iyiyiz sen nasılsınkaydirigubbakcemile5