- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
- #1.281
dyglu sen yalnızmı yasıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm canım
sende kocaelı
ben golcukten sen nerden
çamaşırsuyu
kalıcıyım cnm merak etme..hangi başlığa yazsam diye düşünürken burayı seçtim :)
bazen dertleşmeye ihtiyacım oluyor çevreme bakıyorum ne dost ne bişey..çok acımasızca geliyo.
Allah mutlu etsin inşallah.. Allah nasip ederse bende evlilik yolu 2010da gözüküyor..
Şuan nişanlıyım,Evlilik için tavsiyelerin varsa alabilirim hemencik
evlilik konusunda ben hiç akıl vermeyim, vazgeçirebilirim seni...ama şunu söyleyebilirim ki...ben her zaman evlenecek kadar çıldırmadım derdim ama çok fena aşık oldum ve hayatta yapmam dediğim bazı şeyleri yaptım bu süreçte...evlilik hem çok güzel hem de çok zor....büyük bir sabır, anlayış ve özveri gerektiriyor....
sen unutulurmusun camasırsuyum
golcuk guzeldır ya ben cok sevıyorum emleketımı ıyıkı buralıyım
sacını gule gule kullan bu arada
ınsanın kısılıgıylede alakalı ama burclara tkılırım bende
günlük burç yorumları falan saçmalık ama insan doğduğu andaki yıldızların konumu kesinlikle insanları etkiliyor ve aşırı derecede astrolojiye düşkünüm ama benim gibi bir insan nasıl gitti de bir aslanı buldu, aşkın gözü kör işte..delikafadulden
inşallah sağol canım.. sende varmı nişanlılık söz durumu?
çamaşırsuyu izmite antipatinin olması çok doğal bu bize yansımasın yeterki:))
hernekadar eskiler sinir bozucu olsada (kendimden biliyorum) insan alışıyor..
yok canım..izmit denilince eşime kaşlarımı kaldırıp baktığım doğru ama size yansımaz bu kaydirigubbakcemile5gölcükte kaldım demiştim ya, hatırladım aynı sene merkeze de gittim, diğer amcamda orda astsubaydı...orda fazla kalmadığım için birden hatırlayamadım, çok beğendim iki yeri de....
kızlar karnım zil çalıyor..
ben yimek yemeğe gidiyorum... sonra döncem görüşürüz öptm çokcanahihoyyyt
ben de yemek hazırlıyorum, acıktım....öptüm canım...
daha da anlatacaktım aslında ama biraz kalsın, sıkılınca diğerlerini de yazarım..koçlar arkadaş canlısı olurlar ama ani çıkışları vardır, dostlarımdan biri koç burcuydu, onun ani çıkışlarına zor alışmıştım, ben de içime atıp sonradan patlarım....
gez canım, arkadaşlığın için teşekkürler.....kızıla boyamaya çalıştım, evlenmeden önce kızıldı..ama yanınca saçlarım bir daha boyamadım...bugün de çok canım sıkılınca kendim boyayım dedim ama sanırım güzel olmadı, olsun ne yapalım....
rica ederim canim.ne demek. ay bende yaktim saclarimi. korkuyorum boyatmaya. hatta bugün disari cikinca baktim bende. ama kararsiz kaldim.korktum tekrar yakarim diye. biraz daha sabredip oraya gelince boyatirim insallah.
niye güzel olmadi ki. bence olmustur, sana öyle geliyodur. koy sacinin fotosunu da bakalim bihihoyyythihoyyyt
iyi geceler....
ben içerde kavak yellerine bakıyorum...güzel oldu aslında saçlarım ama kendim boyayınca tabi kuafördeki gibi olmuyor, bir de aradığım marka ve tonu alamadım bugün..iki yere baktım, bulamayınca da daha fazla aramak istemedim ama bekleyip 2 hafta sonra tekrar cila niyetine yapacağım...
güle güle kullan canim yeni saclarini. kocisin begendiminaniknanik
slm kızlar nasıl gidiyor
deryaox yahya kaptan bana 5 dk :=) Sen buralara gelmeyi düşünüyomusun?
Almanyanın neresindensin, bende almanyadan yeni yerleştim türkiyeye...
çok fazla farketmemiş dedi...ne anlar o, saçlarım açık kahveden kızıl oldu...farketme çizgisiniyerim onun ben...
bugün yılan hikayesine dönen evimizi görmeye gidecektik ama yağmur yağıyor herhalde gidemeyiz....sıkıldığımın şimdiden resmidir.....
günaydın....