Canım sıkılıyor

kizlar nerelerdesiniz. kimseden ses seda cikmiyor.
galiba benden baska kimsenin cani sikilmamis

dün sabah günaydın yazdım, öğleden sonraya kadar burdaydım, uğrayan olmadı, akşam da ben girmedim..demek ki sıkılan yokmuş....

a.s.benim de canımı sıkan çok şey var mesela kilolarım yani canım çok sık sıkılıyo benid alın aranıza

gel canım...hoşgeldin....

selamlar nasılsınızz

selam canım..dün bütün gün mutfağı temizledim..hem canım çok sıkıldı, hem de yorgundum, gezmeye gittik akşam...kocam bana ciciler aldı delikafadulden çok şirin taçlar aldım....

günaydın, bakalım bugün kimlerin canı sıkılıp yolu bize düşecek? sıkıntısız bir gün diliyorum

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
can sıkıntısız günler inşallah kendi adıma
söyliyeyim canım sıkılmadığı gün yok ama
belki bir gün:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı cumalar
can sıkıntısız günler inşallah kendi adıma
söyliyeyim canım sıkılmadığı gün yok ama
belki bir gün:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın canım, umarım herşey yolunda gider....ben de dün borçları taktım kafama....ev aldık,güya taşınıp kiradan kurtuluruz diye tokiden ama hala evleri vermediler....bir türlü borçları da kapatamıyoruz...

herkeze hayırlı cumalar olsun
ıyı bugunde kımseler yok

artık herkes biliyor ki aynı zamanda girmiyoruz...delikafadulden

bugün eşimle beraber borçları kapatmaya çıktık güya....sonra güneş gözlüğü aldık ikimize de...duramıyorum birşey almadan...ama ihtiyacımız vardı gerçekten..benimki kırıktı, eşimin yoktu...araba kullanırken sorun yaşıyordu o, ben de güneş gözlüğü olmadan duramam, güneş nezlem var....

gule gule kullanın
bende bugun alısverıs yaptım ama kararsız bıgundu benım ıcın bugun
pazar boluya gıdıcez kaymaya:))
kar olursa tabı
bende yanıma goturucem gozlugumu

slmlar ben geldim nasılsınız başım dönüyorr ya 1 saat yolculuk yaptım ikea mağazasına gittik herşey çok pahalı ya mutfaklar harika ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…