Canım sıkılıyor

hayatta bir teyzem bir amcam birde dayım var dayım uzakta.gittik teyzeme ordan amcama.birde babamı ziyaret ettik mezarlıkta.o mermer taşta babacımın ismini görmek çok zor.hiç ölmedi sanki benim için.orda o ismi görünce yüreğime bir taş oturuyor sanki.sevmiyorum bayramları bu yüzden.hep bir hüzün.......

benimde canım sıkılıyooooo. topikte canı sıkılanlar topiği zaten tüm canı sıkılanlar burda:))))
vallaha canım sıkılıyo haaaaaaa.

hayatta bir teyzem bir amcam birde dayım var dayım uzakta.gittik teyzeme ordan amcama.birde babamı ziyaret ettik mezarlıkta.o mermer taşta babacımın ismini görmek çok zor.hiç ölmedi sanki benim için.orda o ismi görünce yüreğime bir taş oturuyor sanki.sevmiyorum bayramları bu yüzden.hep bir hüzün.......

başınız sağolsun:çok üzgünüm:
nur içinde yatsın babacın:Saruboceq:

başın sağolsun canım ...nur içinde yatsın....senağlama

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende hiç sevmiyorum bayramları
bende babamı kaybedeli 6 sene oluyor hala içim acıyor dün bende babama gittim
çiçek götürdüm üzerini temizledim çiçekleri yerleştirdim yıkadım dular okudum
benim dert ortağamdı o ben söyledim babam dinledi :1no2:
evet o sıcacık ellerinin yerine buz gibi mermer taşını öpmek çok zor :1no2::1no2:senağlama allahım nurlar içinde yatırsın babacığını :Saruboceq::Saruboceq:

tinkimi))

canım seninde başın sağolsun.benimde 12 sene oldu ama hala çıkıp gelcekmiş gibi kapıdan.hiçmi kabullenilmez.ben hala kabullenemedim.allah kimsenin anne ve babasını başından eksik etmesin.ölmeden bilelim kıymetlerini.hepimiz ölümlüyüz,sevdiklerimiz birer birer gidicekler.bizde öyle.hayatta boş şeylere takmamak sevdiklerimizin kıymetini bilmek gerek.sonra hep keşkelerle geçer kalan ömrümüz.

basınız saolsun arkadaslar

herkezede ıyı bayramlar tekarr

sabahtn sıkıldım ogleden sonra sırayla ıstuste mısafr bastı
gecede teyzeme gıdıp geldım sımdıde buerdayım
yarın ne olur bılmem

bayram ıste

basınız saolsun arkadaslar

herkezede ıyı bayramlar tekarr

sabahtn sıkıldım ogleden sonra sırayla ıstuste mısafr bastı
gecede teyzeme gıdıp geldım sımdıde buerdayım
yarın ne olur bılmem

bayram ıste

aynen bende sıkıldım işte burdayım... akşamada misafirler gelecek dün rahattık kimse gelmedi bu akşam ev kalabalık olacak ...amcamlar ablamlar halamlar...ooooooo akşama büyük ihtimal internete falan giremem herhalde...

selam kızlar nasılsınız biz dün ve bugün öğlene kadar bitirdik
büyükleri şimdi evde oturup misafir beklyoruz ama canım hala
sıkkın sevmiyorum hiç bayramları :1no2::1no2:

aman ne bayram sevgilim yok ortalıkta.komşuya gittik annemle bayramlaşmaya şimdi geldim.1 kilo şeker yedim sanırım midem ağrıyooo.bayılıyorum şu kent bonbon'a biri bana dur desin!!

X