Canım sıkılıyor

profiterol ha profiterol...
yaaaaa bende istiyorum....
bizim burda onu hep ickiyle yaptiklarini icin yiyemiyorum....
yaaa ben ilk ucakla izmire geliyorum....
biri beni hava alanindan alsin....

ya ahınız mı tuttu ne yiyemedim..başka küçük bir tatlı almış eşim..dedim bunu yedikten sonra yerim onu, tıkandım yiyemedim....dolaba kaldırdım...nereye gittiniz tatlı yemeye mi, ah keşke söylemeseydim....sonucun bu olacağını nerden bilirdim....

sıkılıyorummm hemdee cok dıcektımm bı bktım kı pastaaa ama ben rejımdeyım

sıkıldıkça yaz buraya tatlım....biz bir tatlı arası vermiştikte....kaydirigubbakcemile3

hangi parfümdenn..................

en sevdiğim parfümden......far away...bunu kimisi çok seviyor kimisi hiç sevmiyor, çok önce kataloga bir şekilde ulaşıp söylemiştim arkadaşa..unutur diye korkuyorum....bir de kampanyası var...60 YTL veriyorsun 2 tane faraway, bir de erkek parfümü veriyor..tanesi 20 ye geliyor..tekrar hatırlatacağım bayram dönüşü...

kızlar, sizden bir ricam var..ben bayramda yokum..burayı boş bırakmayın olur mu, gelince tek tek okuyacağım...hepinizi çok seviyorum....canınız hiç sıkılmasın, hergününüz bayram tadında olsun..deliye hergün bayram:roflol:

he valla deliye hergün bayram :roflol:burnumdan soluyorum sinirden
eşim bacayı temizledi temizledi denilirse
ev mahvoldu ya heryer simsiyah offffffffff offfffffffff

yaaa canım istediiii...........​

ya herkezın canı tatlı cektı ıste

bir daha tatlı yediğimi yazar mıyım ders oldu bana.......

yazma zaten bak yıyememıssınde
bıze canımızı cektırdın sende yıyemedın

merak etme fırsat buldukca ugrarız

he valla deliye hergün bayram :roflol:burnumdan soluyorum sinirden
eşim bacayı temizledi temizledi denilirse
ev mahvoldu ya heryer simsiyah offffffffff offfffffffff

ayy mahvolmustur ev
ole derdımız kalmadı alahtan gercı okadr kotu hıc olmamıstıama
koly gelsın

benimde canım sıkılıyor pazar günü 1 hafta olcak sıkılalı, daha geçmedi ya, kavga çıkarmaktan kırmaktan kırılmaktan korkuyorum o kadar sıkılıyo canım

hımm.. bende ilk zamanlar çok seviyordum sonradan kokusu ağır gelmeye başladı şekerli şekerlii...

ben boş bırakmam hep yazarım senin yerine bakarım topic sahipliği yaparım :roflol:

temizleyeceksin maalesef şimdiden kolay gelsin diyeyim bari...

ah canım temizlememmi 2 gündür hergün baca olurmu bıktım ya
2 gündür baca temizliyoruz eşimle beraber bi işede yarasa
pisliğe bulandık anca anlamadığı işe yaparsa insan işte böyle olur
inatçı adam bir bacacı çağırmadı :mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…