Canım çok sıkkın :(

Eşin görüşeceksin diye baskı yapsaydı böyle rahat olamaZdın ama

madem sıkıştırıyorlar sizde geleceksiniz diye baskı yapın.
size yapılanı kendilerine yapılmış saymıyorlar mı..
eşiniz ne diyor.
gitmek konusunda
Zaten ablam diyer şehirdeki ananesıne bassaglına gidicek çunku ablamda orda yaşıyo yarın evine donucek işte. annemde kv gelıcekler bassaglına .Eşimde dedı gidelim

22 yaş bu stresleri yasamak için çok küçük bi yaş değil mi ?
Sıkıntı yaş dinlemi işte .Panik atak oldum ya okb oldum psikolojm alt ust .Eşim az once bebeğime emdırme dediğim halde karpuzu emdirdi bırazcıj parça boğazına takıldı oksurdı aklım çikti sırtına pat pat vurunca karpuz çikti esımede buton fırça attımsıgara içmeye çikicaktım aniden kalbim çarpıntı yaptı basım dondu rahat 1 dk boyunca :/ bayıldım bayılcaktım.

Üzülüyorum küçük yaşta evlenip hayata erken atılan insanlara. Sen de onlardan birisin.
Muhtemelen 20 21 yaşında evlendin. Okumak ayakları üzerinde basan biri olmak varken neydi bu acele ?
Umarım çok mutlu olursun

O yarım saat çokkkk uzicak haberin olsun. Biz de her gittiğimizde 1 saat oturur kalkarız ile kandırılıyorum :)
Sonuç 12 olmadan kalkmıyor beyefendi. Umarım yarım saat sürer ziyaretiniz :)

Gitmeyin. Nasıl olsa hic bir zaman yaptiginiz iyilikleri görmeyecekler. Olsun cenazemize geldi demeyecekler. Allah rahmet eylesin, onlarin da basi sagolsun. Siz dualarinizi gönderin yeter. Kalbinizden geceni yapin kimsenin baski kurmasina izin vermeyin.

Sözde bugün gidicektik. Eşim dedı işlerim cikti yarın inşallah hep işi çikarda gitmek zorunda kalmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…