Canım çok sıkkın :(

Evet eğer annesiyle bir sorunun yoksa onu ara sadece.
Kuzum eşimle konustuk şimdi. Anneme demıstımya gitmicem dıye annem ona dedı. Karpuzuda al gotur. Bana dedı annemler yola çikmiş bugun geliyolar. Yarın bassaglıgina gidelim dedı. Bende yarım saat kalıp eve dönücez sadece başsağlığı dilemek için dedım. Tamam dedı. yanı yarın gtmek zorundayım

Gitme iyilikten halden anlamayan ne yaparsan yap gene anlamaz .
Sen basinsagolsun dersin o tutar konuyu çevirir -pisman olduda geldi anlar.Zihniyet bu çünkü. .

Dogru bnde gitmek istemiyorum onların ne dusunecegıdr umrumda degil aslında .Zaten anneler gununde evlerinin ordaydım eşime gelsın dediler gitmedim.oyzden sadece bassaglıgı için gittimi anlarlar bncen

Zaten insanlık olsun haksız duruma dusmeyım diye gıtcm busefer. Zaten kv onuda hak etmiyo benım annem ameliyat oldu .Annemle yanyana bıle geldiler bı geçmiş olsun demedi burun kıvırdı mkrop

Ay git başımız sağolsun de otur 7 gün de git 40. Günde 52. De ama konuşma misafir gibi

Gıtmıyım bnde gıtmk istemiyorum hatta kv değilde annesınımı arasam bassaglıligi için
Arama. Gitme. Zaten onların gözünde senden kötüsü yok. Arasan da aramasan da gitsen de gitmesen de kötüsün onlar için. Bırak ne güzel gemileri yakmışken. Kafan Rahatken ne gereği var. Ölmüşse Allah rahmet eylesin. Boşver

Benzer kavgalardan daha fazlasını yaşadım kv ile . Düğünü oldu ,hastasi oldu, hasta oldu gittim . Her gittiğimde eşimle kavga ettik ( gidiyoruz die değil) dönerken .aynı o da gizli gizli konuşurdu . Sonra eşim de sebepsiz birşeyler den patlar huzur kalmazdı .
Aslında insanî gereklilik diyelim , buna gitmeniz gerekir . Ancak gitseniz de gitmesenizde problem çıkarmak isteyen gelmedi diye çıkarır yine çıkarır

Telefon aç yeter bence. Artık ayıbı falan kalmamış kadın saygı bırakmamış zaten aranızda. Herkes yerini bilecek büyük büyüklüğünü küçükte küçüklüğünü..

Eviniz yakınsa beş dk uğra , başınız saolsun de çık , şimdi ararsın açmaz bilmem ne bi sürü polemik . Eşin Arkanda mı

Kesinlikle gitme. Onlar yaparken ayip oluyormuydu. O insanlarla sen ugrasiyorsun ablanla annen degil. Gidersende tekrar gelirler kaldigi yerden devam eder huysuzluklarina. Ben ayni bahçede altli üstlü oturuyorum bana da etmedikleri kalmadi. Kv kp görümce kayinvalidenin eltisi ordu gibi geldiler. şamar oğlanı yaptılar beni. 3 sene neler cektim. Iyi olmak icin herseyi yaptim yine yaranamadim sonra hamile olunca daha cok eziyet etmeleri artti bu sefer eşim görüşmek yok bitti dedi ve görüşmüyorum hatta esimde görüşmüyor. Kp kalp hastasi hastanelik oluyor olumden döndü yine gitmedim. Ne cenazeme ne cenazesine. Kimse ömür boyu hırgur icinde yasamak icin evlenmedi herkes huzur istiyor. Bize barışın diye araci olanlara diyorum ki. Bunlar boyle böyle yaparken siz de biliyordunuz niye engel olmadiniz da simdi bize barışın diyorsunuz dedigim an sesleri kesiliyor.

Kızlar vallahi bende gitmek istemiyorum yarın eşimle konustuk sanırım gidicem şimdiden stres oldum. Soguk davransam bi başsağlığı dileyip hemen evden çıkıcam. Esımede dedım .orda BN gidelim dediğimde sıkıntı çıkarırsan senıde orda bırakır giderim dedım ananın yanında kalırsın dedım. Tamam dedı

Görüşmeyiver.Zaten adın kötü,aradın diye oğlunu pohpohlayacak nasılsa.

Geçen ay benim eşimin annesinin de babası öldü,ama ben yüz göz olmaya gerek kalmadan rest çektiğim için görüşmedim aramadım da,zaten eşim de aramıyor,aramadı da.Görüşünce daha beter şeyler oluyor malesef.Yani dogru birşey degil Aslı'nda ama insanlar buna itiyor bizleri ne yazık ki.

Ben olsam giderdim. Aranızda geçenler yüz yüze bakılmayacak gibi değil. Düğün, ölüm gibi şeylerde göstermelik de olsa yanında olunmalıdır akrabanın “bence”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…