• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım çok sıkkın :(

Evet eğer annesiyle bir sorunun yoksa onu ara sadece.
Kuzum eşimle konustuk şimdi. Anneme demıstımya gitmicem dıye annem ona dedı. Karpuzuda al gotur. Bana dedı annemler yola çikmiş bugun geliyolar. Yarın bassaglıgina gidelim dedı. Bende yarım saat kalıp eve dönücez sadece başsağlığı dilemek için dedım. Tamam dedı. :( yanı yarın gtmek zorundayım

Gitme iyilikten halden anlamayan ne yaparsan yap gene anlamaz .
Sen basinsagolsun dersin o tutar konuyu çevirir -pisman olduda geldi anlar.Zihniyet bu çünkü. .

Dogru bnde gitmek istemiyorum onların ne dusunecegıdr umrumda degil aslında .Zaten anneler gununde evlerinin ordaydım eşime gelsın dediler gitmedim.oyzden sadece bassaglıgı için gittimi anlarlar bncen:(

Bence 5 dk bile yeterli başsağlığı için. Hemen girin başsağlığınızı verip çıkın, zaten tavırlı olduğunuzu sadece insanlık için orada olduğunuzu anlarlar. Gerçekten hayatta her şey biz insanlar için. Hiçbir şekilde haklı tarafı yok kv.nizin, orası kesinde. Bir da haklıyken haksız duruma düşüren davranışlarımız var insanoğlu olarak.

Zaten insanlık olsun haksız duruma dusmeyım diye gıtcm busefer. Zaten kv onuda hak etmiyo benım annem ameliyat oldu .Annemle yanyana bıle geldiler bı geçmiş olsun demedi burun kıvırdı mkrop

Ay git başımız sağolsun de otur 7 gün de git 40. Günde 52. De ama konuşma misafir gibi

Gıtmıyım bnde gıtmk istemiyorum hatta kv değilde annesınımı arasam bassaglıligi için
Arama. Gitme. Zaten onların gözünde senden kötüsü yok. Arasan da aramasan da gitsen de gitmesen de kötüsün onlar için. Bırak ne güzel gemileri yakmışken. Kafan Rahatken ne gereği var. Ölmüşse Allah rahmet eylesin. Boşver

Selam kızlar
Kaynanamın babası öldü yaşlıydı hastaydı zaten,Suan KV baska sehır'de ama bugun yarın gelır evine, KV aramız bozuk ve ben onun evine birdaha gitmicem dıye kendime söz verdım, annem ablam gitmen lazim başsaglına diyor bende farkındayım gitmem lazım ama yıne eskisi gıbı olmamızdan cok korkuyorum .ben anlaşamadıgim insanla konusmam ,evine gitmem benim için en ıyı çözüm yolu budur ,KV enson tartısmamızda .Bıze gelmişlerdi annemlerde bizdeydi KV ve görümce kapıdan girer girmez annemi gorunce suratlarını eksıttıler zaten dk bası anneme " yolun çok uzak değilmi nasıl geldin okadar yoyol falan diyolardı ,halbuki annemde otobüsle geldı onlarda ,herneyse KV kp görümce sureklı benım yatak odamdan terasa çıkıp sigara içiyolar dış kapıdanda çıkılabilir site yanı oturup bankta sıgarakarını içebilirler .bozuldugum halde onlara dememiştim neden yatak odama girip çikiyosunu dıye koskoca ınsanlar bunu kendilerine dedırtmemelerı lazım zaten, sonra ben yatak odama çocuğumu emzirmeye gidiyodum baktım görümce çıktı odamdan kapıyı kapattı banada "karpuz içeri girme annemin abimle konusacakları var " dedı bende santel attı tabi çünkü benı eşime şikayet ettigi oldu .Sonra odadaodadan çıktılar eşimle. Benim sinirli oldugumu eşim anladı yanıma geldı noldu dıye yok bişi git içeri dedim .Herkez yemege oturdu .Ben oturmadım tok'um kahvaltımı geç yaptım dedım. Odama çoçugu emzirmeye gittim yemekler yenildi kalkıldı eşim tam dışarı çıkarken kaynanam yıne eşimin peşine berıyodukı eşim annesine gıt içeri ben işim var gelme arkamdan dedı . Esim çikti KV lerdr gıdıcektı kp de çocuğumu öptü cıktı. KV hıcbizamn eşimin kp yanında benimle kavga etmez .hep onların arkasında eder .KV yatak odama annemin yanında bana " sen kimsin ben oğlumla konusamammı " dıye bağırdı bende "benım evimin içinde gizli saklı konuşulmasını istemiyorum gidin dısarda konusun ne konuşacaksınız"dedim baktım yıne bağırdı " bana cevap verme sen saygısızsın " dedıdedı okadar bagırıyodukı anlatamam .Sonra kv çıkarken ben bidaha bu eve gelirsem şer .Fsizim dedı ve " allah benım oglumun belasını versın kendını bukadar senın eline katmış " dedı. Oda yetmedi 1 hafta gectktn sonra gorumce eşimi aradı baktım eşim çikiyodu bnde uuyuz oldum. Aç hoparlörü dedım .Açti kv gorumceme diyo gorumcrmde eşime diyo" annem diyoki karısından izin aldımı konusmak için " sonra eşime dedı karpuz gene annemi evden kovmus ( iftira) karpuz kavgacı busuru sey dedı. Bndr kp ye butun bna yapılanları birbir anlattım kp bni savunduğu için onada saldırıyolarmiş kv gorumceler .Yanı uzun lafın kısası ben bu kadını gormek istemiyorum eger gidersem yine gelip benım canımı sıkacaklar ıkı ara bı derede kaldım kızlar ben napayınapayım söyleyin bana :KK43:
Benzer kavgalardan daha fazlasını yaşadım kv ile . Düğünü oldu ,hastasi oldu, hasta oldu gittim . Her gittiğimde eşimle kavga ettik ( gidiyoruz die değil) dönerken .aynı o da gizli gizli konuşurdu . Sonra eşim de sebepsiz birşeyler den patlar huzur kalmazdı .
Aslında insanî gereklilik diyelim , buna gitmeniz gerekir . Ancak gitseniz de gitmesenizde problem çıkarmak isteyen gelmedi diye çıkarır yine çıkarır

Telefon aç yeter bence. Artık ayıbı falan kalmamış kadın saygı bırakmamış zaten aranızda. Herkes yerini bilecek büyük büyüklüğünü küçükte küçüklüğünü..

Eviniz yakınsa beş dk uğra , başınız saolsun de çık , şimdi ararsın açmaz bilmem ne bi sürü polemik . Eşin Arkanda mı

Kesinlikle gitme. Onlar yaparken ayip oluyormuydu. O insanlarla sen ugrasiyorsun ablanla annen degil. Gidersende tekrar gelirler kaldigi yerden devam eder huysuzluklarina. Ben ayni bahçede altli üstlü oturuyorum bana da etmedikleri kalmadi. Kv kp görümce kayinvalidenin eltisi ordu gibi geldiler. şamar oğlanı yaptılar beni. 3 sene neler cektim. Iyi olmak icin herseyi yaptim yine yaranamadim sonra hamile olunca daha cok eziyet etmeleri artti bu sefer eşim görüşmek yok bitti dedi ve görüşmüyorum hatta esimde görüşmüyor. Kp kalp hastasi hastanelik oluyor olumden döndü yine gitmedim. Ne cenazeme ne cenazesine. Kimse ömür boyu hırgur icinde yasamak icin evlenmedi herkes huzur istiyor. Bize barışın diye araci olanlara diyorum ki. Bunlar boyle böyle yaparken siz de biliyordunuz niye engel olmadiniz da simdi bize barışın diyorsunuz dedigim an sesleri kesiliyor.

Kızlar vallahi bende gitmek istemiyorum yarın eşimle konustuk sanırım gidicem :( şimdiden stres oldum. Soguk davransam bi başsağlığı dileyip hemen evden çıkıcam. Esımede dedım .orda BN gidelim dediğimde sıkıntı çıkarırsan senıde orda bırakır giderim dedım ananın yanında kalırsın dedım. Tamam dedı

Görüşmeyiver.Zaten adın kötü,aradın diye oğlunu pohpohlayacak nasılsa.

Geçen ay benim eşimin annesinin de babası öldü,ama ben yüz göz olmaya gerek kalmadan rest çektiğim için görüşmedim aramadım da,zaten eşim de aramıyor,aramadı da.Görüşünce daha beter şeyler oluyor malesef.Yani dogru birşey degil Aslı'nda ama insanlar buna itiyor bizleri ne yazık ki.

Ben olsam giderdim. Aranızda geçenler yüz yüze bakılmayacak gibi değil. Düğün, ölüm gibi şeylerde göstermelik de olsa yanında olunmalıdır akrabanın “bence”

Back