- 24 Mart 2018
- 1.096
- 1.427
- 63
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Telefonla eşimin ananesıni arasammı dıye dusunuyorum kv degıl
Yaşıyorsa onu arayın o daha mantıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonla eşimin ananesıni arasammı dıye dusunuyorum kv degıl
Tamamda canım sonrası benı korkutuyo kv yıne benıbenı huzursuz etmek için elinden geleni yapıcakTaziyeye gidince yüz göz olmuş olmazsınız. 10 dk uğrayıp başsağlığı diler çıkarsınız. Her şey insanlar için.
Bu daha mantıklıTelefonla eşimin ananesıni arasammı dıye dusunuyorum kv degıl
Sadece ananeyi ara.Telefonla eşimin ananesıni arasammı dıye dusunuyorum kv degıl
Şu an yapmamasını sağladığına göre yine sağlarsın. Dahil olamaz hayatına bundan sonra sen izin vermezsen.Tamamda canım sonrası benı korkutuyo kv yıne benıbenı huzursuz etmek için elinden geleni yapıcak
Zaten dılemezler .Annem ameliyat oldu bı geçmiş olsun bile demedıSadece ananeyi ara.
Ama ileride allah gecinden versin, anneni ya da babanı kaybedersen ondan da başsağlığı bekleme.
Eger ararsam ananeyı arırım kv degil .Esıminde ne soylucenı merak edıyorum gidicem dıyıcekmi demıcekmıBazı şeyleri karşı taraf için değil kendimiz için yaparız.
Biri öldüğünde baş sağlığı dilenir. Bunu karşı taraf için yapmazsınız. Ne bileyim insanın karakteri bunu gerektirir.
Arayın, gitmenize de gerek yok, başın sağolsun deyin yeterli. Sonrasında tavrınız neyse sürdürürsünüz gene.
Aynısı ablada söylüyo gıt bas sagligi dile hemen eve gel. Adım gercekten karpuz degıl :)Gitme tlfdan ara başsağlığı dile uzatmadan kapat ama eğer kendini gitmeye çok mecbur görüyorsan da git başsağlığı dile 10 dk otur çok samimiyet kurmadan konuş ve kalk git
Bana çok abartmış geldiniz. Gerçekten insan oğluyla konuşamaz mı anlamadım? Yatak odanız da kutsal falan mı? Ayak basılmıyor mu?
Aşırı abartıp boş yere gerginlik çıkarmışsınız.
3 günlük dünya, hayat o kadar boş ki. Benim babaanneme alınan mezara 26 yaşındaki gencecik abim girdi. Kimin ne zaman öleceği belli değil. Bu yüzden 3 günlük dünyada ottan b.ktan sebeplerle kavga etmeye hiç gerek yok. Hele anne çocuk arasına karışmaya hiç hiç gerek yok.
Madem kocanız onları dinlemiyor boşverin, elbet susturur onları.
Sizin de evladınız var, bi kendinizi yerine koyun. Gelin evinde oğlunuzla özel konuşmanızı istemeyecek? Neden? Ben de annemle özel konuşuyorum, eşim kavga mı çıkarsın yani?
Ayrıca kaynananızın babası ölmüş. Yarın sizin babanız rahmete gittiğinde oğlunuzun eşi size baş sağlığına gelmesin mi?
Kanlı bıçaklı da olsanız ölüm çok başka.
Esin bişey demiyorsa hiç gitme arama ananeyi ararsın konuşursun oldu bitti annende çok ustelerse gittim anne de geç
Boş yere kendinizi dolduruyorsunuz. Benim için sorun değil yatak odama girilmesi, kaynanamın eşimle özel konuşması. Hiç takmıyorum. Daha rahatım, siz de boş yere takmayın derim.Konuşabilir konuşamaz demiyorum. Ama kv oğluyla genelde dedıkodumu yapmak benı şikayet etmek için konusur .Bunlar benım kulağıma gelıyor .sozde ne demiş ogluna biliyomusun " oğlum patronların senden cok memnun boyle devam et" pekı bu ortam içinde konusulmucak bişi mi .Yatak odasına gelince mahrem ya adi ustunde belkı ortalık tplu degıl afedersin belkı donlarımız yerde bu nekadar dogru ya. kocaman insanlar bunu düşünmeleri lazım ayıp ya .Salon neden var ozman herkez kafasına gore odalarda dolaşan ozman.
Selam kızlar
Kaynanamın babası öldü yaşlıydı hastaydı zaten,Suan KV baska sehır'de ama bugun yarın gelır evine, KV aramız bozuk ve ben onun evine birdaha gitmicem dıye kendime söz verdım, annem ablam gitmen lazim başsaglına diyor bende farkındayım gitmem lazım ama yıne eskisi gıbı olmamızdan cok korkuyorum .ben anlaşamadıgim insanla konusmam ,evine gitmem benim için en ıyı çözüm yolu budur ,KV enson tartısmamızda .Bıze gelmişlerdi annemlerde bizdeydi KV ve görümce kapıdan girer girmez annemi gorunce suratlarını eksıttıler zaten dk bası anneme " yolun çok uzak değilmi nasıl geldin okadar yoyol falan diyolardı ,halbuki annemde otobüsle geldı onlarda ,herneyse KV kp görümce sureklı benım yatak odamdan terasa çıkıp sigara içiyolar dış kapıdanda çıkılabilir site yanı oturup bankta sıgarakarını içebilirler .bozuldugum halde onlara dememiştim neden yatak odama girip çikiyosunu dıye koskoca ınsanlar bunu kendilerine dedırtmemelerı lazım zaten, sonra ben yatak odama çocuğumu emzirmeye gidiyodum baktım görümce çıktı odamdan kapıyı kapattı banada "karpuz içeri girme annemin abimle konusacakları var " dedı bende santel attı tabi çünkü benı eşime şikayet ettigi oldu .Sonra odadaodadan çıktılar eşimle. Benim sinirli oldugumu eşim anladı yanıma geldı noldu dıye yok bişi git içeri dedim .Herkez yemege oturdu .Ben oturmadım tok'um kahvaltımı geç yaptım dedım. Odama çoçugu emzirmeye gittim yemekler yenildi kalkıldı eşim tam dışarı çıkarken kaynanam yıne eşimin peşine berıyodukı eşim annesine gıt içeri ben işim var gelme arkamdan dedı . Esim çikti KV lerdr gıdıcektı kp de çocuğumu öptü cıktı. KV hıcbizamn eşimin kp yanında benimle kavga etmez .hep onların arkasında eder .KV yatak odama annemin yanında bana " sen kimsin ben oğlumla konusamammı " dıye bağırdı bende "benım evimin içinde gizli saklı konuşulmasını istemiyorum gidin dısarda konusun ne konuşacaksınız"dedim baktım yıne bağırdı " bana cevap verme sen saygısızsın " dedıdedı okadar bagırıyodukı anlatamam .Sonra kv çıkarken ben bidaha bu eve gelirsem şer .Fsizim dedı ve " allah benım oglumun belasını versın kendını bukadar senın eline katmış " dedı. Oda yetmedi 1 hafta gectktn sonra gorumce eşimi aradı baktım eşim çikiyodu bnde uuyuz oldum. Aç hoparlörü dedım .Açti kv gorumceme diyo gorumcrmde eşime diyo" annem diyoki karısından izin aldımı konusmak için " sonra eşime dedı karpuz gene annemi evden kovmus ( iftira) karpuz kavgacı busuru sey dedı. Bndr kp ye butun bna yapılanları birbir anlattım kp bni savunduğu için onada saldırıyolarmiş kv gorumceler .Yanı uzun lafın kısası ben bu kadını gormek istemiyorum eger gidersem yine gelip benım canımı sıkacaklar ıkı ara bı derede kaldım kızlar ben napayınapayım söyleyin bana