Selam kızlar
Kaynanamın babası öldü yaşlıydı hastaydı zaten,Suan KV baska sehır'de ama bugun yarın gelır evine, KV aramız bozuk ve ben onun evine birdaha gitmicem dıye kendime söz verdım, annem ablam gitmen lazim başsaglına diyor bende farkındayım gitmem lazım ama yıne eskisi gıbı olmamızdan cok korkuyorum .ben anlaşamadıgim insanla konusmam ,evine gitmem benim için en ıyı çözüm yolu budur ,KV enson tartısmamızda .Bıze gelmişlerdi annemlerde bizdeydi KV ve görümce kapıdan girer girmez annemi gorunce suratlarını eksıttıler zaten dk bası anneme " yolun çok uzak değilmi nasıl geldin okadar yoyol falan diyolardı ,halbuki annemde otobüsle geldı onlarda ,herneyse KV kp görümce sureklı benım yatak odamdan terasa çıkıp sigara içiyolar dış kapıdanda çıkılabilir site yanı oturup bankta sıgarakarını içebilirler .bozuldugum halde onlara dememiştim neden yatak odama girip çikiyosunu dıye koskoca ınsanlar bunu kendilerine dedırtmemelerı lazım zaten, sonra ben yatak odama çocuğumu emzirmeye gidiyodum baktım görümce çıktı odamdan kapıyı kapattı banada "karpuz içeri girme annemin abimle konusacakları var " dedı bende santel attı tabi çünkü benı eşime şikayet ettigi oldu .Sonra odadaodadan çıktılar eşimle. Benim sinirli oldugumu eşim anladı yanıma geldı noldu dıye yok bişi git içeri dedim .Herkez yemege oturdu .Ben oturmadım tok'um kahvaltımı geç yaptım dedım. Odama çoçugu emzirmeye gittim yemekler yenildi kalkıldı eşim tam dışarı çıkarken kaynanam yıne eşimin peşine berıyodukı eşim annesine gıt içeri ben işim var gelme arkamdan dedı . Esim çikti KV lerdr gıdıcektı kp de çocuğumu öptü cıktı. KV hıcbizamn eşimin kp yanında benimle kavga etmez .hep onların arkasında eder .KV yatak odama annemin yanında bana " sen kimsin ben oğlumla konusamammı " dıye bağırdı bende "benım evimin içinde gizli saklı konuşulmasını istemiyorum gidin dısarda konusun ne konuşacaksınız"dedim baktım yıne bağırdı " bana cevap verme sen saygısızsın " dedıdedı okadar bagırıyodukı anlatamam .Sonra kv çıkarken ben bidaha bu eve gelirsem şer .Fsizim dedı ve " allah benım oglumun belasını versın kendını bukadar senın eline katmış " dedı. Oda yetmedi 1 hafta gectktn sonra gorumce eşimi aradı baktım eşim çikiyodu bnde uuyuz oldum. Aç hoparlörü dedım .Açti kv gorumceme diyo gorumcrmde eşime diyo" annem diyoki karısından izin aldımı konusmak için " sonra eşime dedı karpuz gene annemi evden kovmus ( iftira) karpuz kavgacı busuru sey dedı. Bndr kp ye butun bna yapılanları birbir anlattım kp bni savunduğu için onada saldırıyolarmiş kv gorumceler .Yanı uzun lafın kısası ben bu kadını gormek istemiyorum eger gidersem yine gelip benım canımı sıkacaklar ıkı ara bı derede kaldım kızlar ben napayınapayım söyleyin bana