Çalışma Koşullarımız..

Sanırım çoğu yer böyle bende aylarca iş aradım her girdigim yerde saçma sapan muamele gördüm çıktım bu seferde iş begenmiyosun muamelesi gördüm ama mesele o değildi işte. Şu an çalıştığım yerde işe başlarken sabah 9 akşam 18.30 anlaşmıştık neyse işe başladım bir ay geçti bir gun geldi patron yanıma gülerek yarın 8.30da açarsın dedi şaka mı dedim yooo dedi.
Küçük yer ve iş yok ya tabi neyse sabır dedim devam ettim üzerinden bir ay geçmeden saat 18.30 işten çıkmak üzereyim telefon etti artık 19.00da çıkıyoruz yaz saatine geçtim dedi ve kışın ortasindaydık o gece sinirimden uyuyamamistim hiç unutmam.

Valla bizim muhasebeciler 8 kişi cumartesi pazarda tatil bide yogunuz diye şikayet ederler

Bu kadar stres sonradan vücudunda ağrılar ve hastalıkla yıllar sonra kendini gösterecek , bence değmez ama özel şirketlerin çoğu bu sistem çalışıyor çok işle az eleman ,kolay gelsin

Yaptıgımız İş aynı sayılır,birde bunlara iki kücük cocuk ekle.. Allah yardımcımız olsun..

Benim başıma benzeri geldi
Yeni iş buldum çıktım
Allah seni de kurtarsın
Şimdi ki işimden memnunum, yoksa doğum iznimden sonra dönmezdim
Şart şurt bile koştum. Herkes 18:30 da çıkıyor benim yolum uzak 18:00 de çıkarım dedim 1 dk şaşırtmıyorum çıkıyorum

Bende hiç bir zaman vadedilen şartları bulamamış biriyim ve seni çok iyi anlıyorum. Altıda çıkarsın derler de o saatte ayaklanınca suç işliyormuşsun gibi bakarlar mecburen iş okmasada oyalanmak durumunda kalırsın. Çıkış saati ve tatili belli olarak çalışanlara hep imrenmişimdir. Banada hiç öylesi denk gelmez.

2.000 tl agi dahil.
MAasiniz azmis
Gerci ben muhendisim, kendi isime ek olarak sizin bu saydiklarinizi da yapiyordum hic sikayet edesim gelmiyordu, bu biraz da kisiye baglidir, patronlarinizla konusup biraz takviye eleman, maas vs talebinde bulunabilirsiniz

MAasiniz azmis
Gerci ben muhendisim, kendi isime ek olarak sizin bu saydiklarinizi da yapiyordum hic sikayet edesim gelmiyordu, bu biraz da kisiye baglidir, patronlarinizla konusup biraz takviye eleman, maas vs talebinde bulunabilirsiniz

Maaş konusunda 2 aylık deneme sürecinden sonra iyileştirme yapacağız demişti bizzat kendisi, o unutursa ben hatırlatacağım zaten yaptığım iş yadsınamaz düzeyde...

Maaş konusunda 2 aylık deneme sürecinden sonra iyileştirme yapacağız demişti bizzat kendisi, o unutursa ben hatırlatacağım zaten yaptığım iş yadsınamaz düzeyde...
Sen mutlaka hatirlat soz vermisler yapmamalari olmaz zaten
Hadi insallah guzel bir haber alirsin

gelişmeleri.....merak ettim?

Konunuzu ve uye yoruarini usenmeden tek tek okudum anlatamayacagim derecede is bulmaya ihtiyacim var ama calismayi aman aman sevdigimden degilde maddi sorunlarimdan dolayi ama yirunlari okudukca bi isim olmadigi icin kendimi bu yorumlarla teselli ettim :)

Kamudaki sartlarida ozelide gordum ve su ülkede memur olmak cennetten gonderilmis nimet gibi gözumde
Özelde hic paraya beni sabah 8 aksam 8 ki nu saatler sabah daha erken aksam daha gec olabiliyordu

Cumarteside saatte bir degisiklik olmuyordu adamin iskencelerine sirf o zamanda mecbur oldugum icin katlanmistim ozelde calisanlarin is sartlarinida gordum kamuda calisanlarinda

Isin en fenasi yorumlari okurken işe mesai saati sekizde baslarken 9 da 9.30 da gelwm mesai boyunca dag gibi is varken pc basin da facede dolanan sarki dinleyip idda oynayan yemek vakti olunca herkestwn once yemekhanede ilk solugu alan erkenden çıkan vs vs bi takim insan musvetteleri ve ona karsilik yillarca kpss yi kazanabilmek icin genclikleri giden insanlar geldi aklima icim acidi

Cok sukur ki yinede isinin hakkini veren insanlari aldigi parayi son kurusuna kadar hakeden insanlarida gördüm

Umarım herşey yolundadır

Yine hiç bir şey konuştuğumuz gibi gitmiyor. Yine söylenenden çok fazlası benim üzerimde.
Ben mi tuhafım bilmiyorum ki? Saatlerde de yine aynıyız, geçen hafta 4' te zor çıktım.
Yakın çevremle konuşuyorum rahat iş yok, başka bir yere gitsen bundan farklı olmayacak diyor?
Böyle nereye kadar gidecek o da ayrı mevzu?
İş bulma sürecini düşününce o ayrı..
Biri kocasından örnek veriyor cumartesi günü bile 7 de çıkıyor diye, yahu ben bayanım.
Herkesin kaldırabileceği bir seviye var ve bana fazla geliyor demek ki.
Akşam 6 ise 6 da çıkayım, cumartesi 2 ise 2 de.
Boş kalayım demiyorum ama at gibi de koşturulmak istemiyorum.

Çok zordur işsizlik. Ve üstüne iş ararken salak sacma insanlar muhatab olmakta berbat.
Aynı şeyleri yaşamışız anlıyorum seni.
İşleri bence uzat. Hemen bitirmen gereken işi bile hemen yapma bence. Aksat.
Kimse kusura bakmasın. O kadar kendini paralayıp yapınca noluyor. Ek iş üstüne ek iş.
Eski çalıştıgım yerde öyle yapardım. Hazırlıyorum hala derdim

canım benım kıyamam sana ya peki ne yapmayı düşünüyorsun

kız ipek sen burdamısın
nasılsın cnm
bu arada çok doğru konuşuyorsun

al bendende o kadar bende senın gibiyim.i şirkette ayrı ayrı 1 sene çalıştım.
kıdem tazminatımı bile vermediler. aklına gelmicek şeyler düşün yani.
iflas filan yok herkesi durmu iyiydi.
gel gelelim para denınc e o yok işte.
işin çok yoğunmuş cnm yenı bi iş aramaya başlasan

Tam yanımda, ekranımı görüyor masasında iken, yani oyalanma şansım olmuyor ki..

canım benım kıyamam sana ya peki ne yapmayı düşünüyorsun

Hiç bilmiyorum şimdi de cari mutabakatlara başla dedi. Sadece müşterimiz olan 166 tane firma var bunun bir de müşterisi olduklarımız var. Daha 3 kişiyi aradım bakiye de tutmuyoruz, bir de yazılı mutabakat yapmamı istiyor. Muhasebeciler bilir, mutabakatı yapsan forma cevap alamadığın, tekrar tekrar sadece 1 şirketi aradığın çok olur, ki ben şirket sayısını söyledim, ayrıca güncel işler de cabası, sonra nasıl erken çıkabilirim ki?

Bir de burada çalışan bir arkadaş 5 senelik eleman, kendini küçük patron ilan etmiş. Muhasebe müdürü alınınca o da operasyon müdürü olmuş :)

Açıkçası bir yarış halindeler, ben muhasebe bölümüne alınınca şirketin sekreterini özel elemanı olarak sahiplendi. Onun elemanıymış öyle ki bana hiç işin var mı demeden onun biraz işi var telefonu çekersin dedi geçti, yani ben her işe bakan, koşan, yeten ortalık malı..

Sabrım kalmadı artık gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…