• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışma Koşullarımız..

hayırlısı olsun
tecrübe önemli... tecrübeniz de var sıkmayın kendinizi üzülmeyin yazılmışsa aranırsınz

Görüşmeye gittim, çok güzel geçti Allah hayırlısı ise nasip eder inşallah.
Sosyal hakları tam, saatleri belli cumartesi gerekirse çalışılan ama bugüne kadar hiç gerek olmadığı bir yer.
İnşallah orası olursa yüzüm gülecek diye düşünüyorum..

Vallahi yarama bastın benim.. Ben öğretmenim çalışma şartlarım, evde annesinin tek onunla baş edemeediği bir sınıf dolusu çocukla baş etmek olduğu için elbette zor. Ama çalışma saatleri açısından ve cumartesi pazar tatili açısından rahatım. Fakat benimde eşim seninle aynı şartlarda çalışıyor. Bir plazanın idari departmanında ancak 4 kişinin işi üzerine yıkılmış vaziyette. Hem ön hem genel muhasebe yapıyor, hem müdürün yardımcılığını yapıyor, hem boşta olan pozisyonların işlerine koşturuyor, bazen yemek şirketinin kasasında bile duruyor. Ve aldığı maaşı söylesem totonla gülersin. Resmen kölelik yapıyor. Ve sabah 8 akşam 8 çalışıyor. İzni de haftada 1 gün. Yani kısacası ben eşimi görmüyorum. Eşimi görmeden yaşıyorum, eve geldiğinde de fatura falan giriyor zaten.. Çok muzdarip olduğum bir konu cidden. Saat kaç oldu hala eve gelmedi yani en basitinden, cinlerim tepemde. Bu hayat şartlarının gözünü seveyim yani başka birşey demiyorum.

Eşiniz kaç yaşında? Mesleği ne?
Tecrübe sahibi ise bu çalıştığı yer ona referans olabilir aslında?
İnanın risk almadan olmuyor, kaybedecek bir şeyi yok.
Yavaş yavaş iş aramaya başlasın bence.
Dün bir yer aradı bugün görüşmeye gittim.
Onlar anlattıkça ben inanamadım.
Tüm sosyal hakları var (sigorta alınan maaştan, aile geçim indirimi maaşın üzerinde, ay da 300 tl multınet)
En güzeli saatleri belli, cumartesi günleri yok diye bir şey yok ama bugüne kadar çalışmayı gerektirecek bir şeyle de karşılaşmamışlar.
2 senedir bundan iyisini hiç görmediğim için, inşallah hayırlısı orası olur benim için.

Eşiniz kaç yaşında? Mesleği ne?
Tecrübe sahibi ise bu çalıştığı yer ona referans olabilir aslında?
İnanın risk almadan olmuyor, kaybedecek bir şeyi yok.
Yavaş yavaş iş aramaya başlasın bence.
Dün bir yer aradı bugün görüşmeye gittim.
Onlar anlattıkça ben inanamadım.
Tüm sosyal hakları var (sigorta alınan maaştan, aile geçim indirimi maaşın üzerinde, ay da 300 tl multınet)
En güzeli saatleri belli, cumartesi günleri yok diye bir şey yok ama bugüne kadar çalışmayı gerektirecek bir şeyle de karşılaşmamışlar.
2 senedir bundan iyisini hiç görmediğim için, inşallah hayırlısı orası olur benim için.
ay cnm benım inş. orası olur yınede hakkında hayırlısı olsun.
evli bi bayan için en önemli şey cumartesi
200 tl eksik al cumartesi çalışma en basitinden olmasın yani

tabikide böyle hissetmen gayet normal. sakın kendini üzme, bazen böyle patronlarla da karşılaşabiliyor insan ama sana tavsiyem maddi sıkıntı gibi zorunlulukların yoksa boşuna kendini yorma. sen bu kadar katlanıyorsan böyle çalışma koşullarına emin ol bu güçlü duruşunla çok yerde de iş bulabilirsin. İş Hayatıyla İlgili Hiçbir Yerde Değişmeyen 13 Gerçeklik buradaki yazılanlar aynı şuanki durumunu anlatıyor "Bir işi ne kadar iyi yaparsanız yapın sizden hep daha fazlası istenir." kesinlikle çok doğru bir noktaya basmışlar. sen kendine güven ve başlangıçta kendi kurallarını koymaya başla. baktın olmuyor istifanı bas başka yerde işe başla.

Back
X