Çalışma Koşullarımız..

insan neleri istemiyorki dediğin gibi ben cumartesi full çalışıyordum.
ordan ayrılmak zorunda kaldım. 2 ye kadar sonra 1 şimdi ise hiç çalışmıyorum.
bunlar olana kadar 4 senem geçti neler çektim.
iş ararken özelllikle 1000 tl maaş veriyor adam neyine yetiyorki
program isteyen onu bilcen bunu bilcen hangisini öğrenelim biz
10 yıl deneyim isteyen var.Allahım en kısa zamanda senınde gönlündekini versin cnm

bende muhasebeciyim tatlım senin gibi.
bir an önce ciddi bi şekilde söylemen gerekiyor.
yanına birini alsınlar.
glirsem oraya onları parçalarım heeee

özel sektör resmen insanı sömürüyor. Allah yardımcın olsun.
şayet çocuk yoksa ve para ihtiyacın yoksa acil olarak, kpss diyorum başka da birşey demiyorum.

Baştan tüm işleri bir kere yaptinmi bitti Bide saatte taviz vermissin benim de çok başıma geldi ayni seyler kurumsal olmayinca cok zor özel sektör yedi bitirdi bizi konusmayi deneyin kim yetkiliyse alsinlar 1 eleman daha ses cikarmazsan isin zor

Benim en büyük sorunum eşim maalesef ki, aradım anlattım ben yapamıyorum, çıldıracağım başımda bir kişi yok, herkes bir şey istiyor ve ben yetişemiyorum diye ama nafile, sekreter sekreter değil, kızın özel sekreteri, onun elemanıymış e bende senin elemanın değilim? Eşim konuş çözüm getirelim de buraya diyor. Çözüm gelmeyeceğinden adım gibi eminim, ama böyle desem tamam smuwila nasıl istersen öyle yap, bir şey demiyorum diyecek ama sonu trip..

Eşim 6 yıldır aynı firmada ve Ocak ayına kadar 1.800 TL alıyordu. İşletme Fakültesini bitirdi. Yaşı da 30' a dayandı. 2-3 sene öncesinden bugüne kadar gerek arkadaş ortamında gerekse birebir çok konuştum başka iş bakması açısından ama her seferinde '' iş bulmak kolay değil, şimdi burası rahat, 300 lira fazla alacağım diye başka yerler de köpek gibi çalıştıracaklar, misal 3 ay sonra, 5 ay sonra o kadar olacak zaten '' dedi durdu. Belki başlangıç o, ama ilerisi daha iyi olacaktı?

Kendisi rahatını bozmadı, ama ben köle misali..

is degistirmek icin arayislara baslayin bence cumartesi insanin calistirilmaya zorlanmasi normal degil. Baska islere bakin.

Herkes o saatte çıkınca ben gidiyorum diyemedim, elimde işte vardı belki anlık bir yoğunluk zannettim. Ama müdür bankaya gitti, gelsin kesinlikle konuşacağım. Hatta ben eşimin dediği gibi çözüm odaklı değil, direkt iş bitirme odaklı konuşacağım. Konuşmama rağmen saat gibi basit bir konuda bile çözüm gelmediyse, buna hiç gelmez. Zaten normalde ben hem sekreter, hem muhasebe elemanı diye alınmışım işe başlamadan 1 gün önce müdür bana özel bir eleman lazım deyip sekreteri almışlar buraya, yani 3. bir eleman mümkün değil gibi görünüyor.

2 KİŞİNİN İŞİNİ YAPIYORSUNUZ SUAN

2 KİŞİNİN İŞİNİ YAPIYORSUNUZ SUAN

Evet ama bir kaç mesaj yukarıda bahsetmiştim eşim! Hep böyle şeylere beni mecbur eden maalesef, iş bulamadıkça gel diyene gitseydin diyor. Hoş, burada yaşadıklarım konuşulanlarla alakasız yani bir kabul etme durumu yok ama, girdikten sonra da çıkmamı değil, bir şekilde idare etmemi istiyor. Bende çok iş değiştirdiğim için kendimi kötü hissediyorum bu sefer, sanki problem bendeymiş gibi hissetmeye başlıyorum.

Kendisi işletme mezunu, 6 senedir aynı firmada daha yeni maaşına eh işte denebilecek iyileştirme yapıldı. Orada kalmasının sebebi ise kimse fazla vermiyor, 200 lira fazlası için köpek gibi çalıştıracaklar, buraya alıştım, rahatım diyordu. Saatleri de belli cumartesi günleri de çalışmıyorlar.

Ama bana gelince maalesef böyle oluyor. Kendisi rahatını düşünürken bana gelince kolay iş yok, her yer böyle oluyor. Profesyonel olmadığımı söylüyor işi işte bırakmıyor muşum. Böyle yani, ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..

Tecrübeliysen daha iyi şartlarda iş bulurusn ama değişimden korkuyor gibisin cesur olman gerek

Tecrübeliysen daha iyi şartlarda iş bulurusn ama değişimden korkuyor gibisin cesur olman gerek

Tecrübem var elbette ama o iş bulma süreci beni düşündüren ve bir de eşimin tekrar başlayacak baskıları tabii, hoş böyle de olmuyor konuşacağım yine birazdan..

Eşinlede bu iş durumlarını konuşma o seni suçlayacak çözüm için odaklan

Eşinlede bu iş durumlarını konuşma o seni suçlayacak çözüm için odaklan

Eleman alınmaz, biri müdür diğeri şirkete 5 senesini verdiği için kendini küçük patron sayan bir kız, müdüre söylesem o bir şey diyemeyecek şimdi ona, ikisi de birbiriyle iyi geçinmek zorunda, bu sefer ben ya kabul edeceğim bu şartları ya da çekip gideceğim. Yine konuşacağım tabii, ama şikayet gibi algılayacak eminim ki..

Bacım sen yaşarken ölmuşsun resmen . Öyle çalışma saati mi olur. Resmen muhasebeci değil köle almışlar.

kendini küçük
patron sayan bir kız, bekar mı evli mi ,hamile mi ,yani gitme ihtimali var mı acaba?

Ooo çok mu iyi niyetlisiniz , saf mısınız anlamadım. Asgari ücret bile 1300 Tl iken çalıştığınız rakam gülünç. Hepsini geçtim sigortasız eleman çalıştırmak da kanunen yasak. Evet piyasa kötü, iş bulmak zor ama burada kendinizi sönürtmeyin derim.

Lütfen yanlış anlamayın beni. Asla kırmak istemem. İş saatleriniz evet çok kötü. Muhasebede kaçıncı yılınız? Benim 9. Yılım ben de yeni müşavirim. Size yemin ediyorum ilk 5 yıl oturmadım doğru dürüst. Sabahtan akşama kadar ayakta fotokopi çektiğim günler oldu. Sonraki 2 yıl da o tarz işler yapmasam da gece yarılarına kadar çalıştım. Şu son 2 yıldır artık kolay kolay sizin saydığınız işlerle ilgilenmiyorum. 2 tane yardımcım var açıkçası onlardan istiyorum bazı şeyleri. Çok çalışıyor o arkadaşlar da ama sizin saydıklarınızı yapmasam da daha ağırları üstümde ve çok ayakta dolanmayı gerektirmeyen ama yine geç saatlere kadar çalıştıran... Yani demek istediğim kademeli bu işler. O müşavirin de çok işi var ve çok sürünmüştür o da. Ben de 29 yaşındayım bu ara. Eminim yardımcı arkadaşlarım da bana küfür ediyorlardır :)) ama size tavsiyem asla cumartesi günü çalışma olayını kabul etmeyin.

He bu arada bizim kızlar lise mezunu ve 1600 alıyorlar. Köle olmuşsunuz o zaman

Çok boş zamanın var ve herkes tek kendi iş veriyor sanıyor heralde, başın çok olması da kötü.. Angarya işler bir de...
Şuan ben de çok muzdaribim iş konusunda üstüne bu konuyu gördüm.. Koştur dur bir şey aksasın uyarıdır bilmem nedir..
Haksızlık...
Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…