Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel sektörün ciğerini sökmüş biri var karşında. 15 yıldır bu işin içindeyim.
Giriş çıkış saatlerimde sorun yok. Onlar bellidir. Akşam 18:00 oldu mu çıkarım. Ama ctsi 13:00e kadar burada olma psikolojisi beni bitiriyor.
Senin durumunu ele alacak olursak. Şimdi sen işe girerken sana dediklerinden fazla çalışıyorsun bir çeşit fedakarlık ediyorsun ya da ses çıkaramıyorsun. Ancak bu zamanla senin görevin haline gelecek. Ctsi 2 de çıktığın zaman göze batacak. “ne acelesi var” diyecekler ki zaten iş yoğunluğundan çıkamayacaksın.
O yüzden şartları iyi kullanman lazım.
Maaş durumun nasıl? Seni mutlu ediyorsa +1 diyelim ama sanmıyorum.
Bu konuyu konuşmalısın. Konuşmaktan asla çekinme. Doğru cümlelerle kendini ifade etmek sana puan kazandırır kaybettirmez.
sekiz firma var bunyemde angarya isler cabasi
sizden tek farkim ctrsi tatilim
boguldugum anlar oluyor ama bakmak zorunda oldugum evim ve kizim geliyor aklima ..ya sabir cekip oturuyorum
sizi çok fazla sömürüyorlar gibi geldi bana.
tasarımcıyım sabah 8 akşam 6 cumartesi pazar tatil.
işim harici en ufak bir iş söyleyemezler söyleselerde yapmam zaten.
kurumsal büyük bir şirketteyim kimsenin hakkı yenmez haftalık saati geçiremezler işçilerin mesai paraları verilir. sıkıntı çıkmaz çünkü bilindik bir holdinge bağlıyız.
hep söylüyorum daha önce küçük kişi şirketlerinde çalıştım iliğime kadar sömürdüler bundan sonra gerekirse işsiz kalırım ama şahış şirketlerine girmem.
bence yetkili kişi ile görüşüp iş yükünüzü hafifletin.
Şunu unutma hiçbirşey senden önemli değil, ne demek uykularım kaçıyor konuşamıyorum
Ortada bir haksızlık var ,sağlığınız, sorumlu olduğunuz bir ev var
7-8 gibi çıkıştan bahsediyorsunuz.... Yapmayın, konuşun ki sizi kendine güvenmeyen biri bilmesinler.
Ben de özel okulda öğretmenlik yaptım. Sartlarin zorluğu sizin dediklerinizin yanina bile yaklaşamaz ama yine de sadece 1 sene sabredip isten ayrıldım. Hic birşey benim ruh ve beden sağlığımdan daha önemli değil çünkü. Varsın evim arabam son model telefonum olmasın zaten onları huzurla kullanamadıktan sonra ne anlamı var ki? Hemen hemen yarı maaşla ücretli öğretmenliğe basladim. En azından günün yarısi benim ve ikide bir emri vaki toplantı bilmemne çıkmıyor. Bir bayan için özellikle evli bayan için bence paradan daha çok boş vakit değerlidir.
Sen eğer bekarsan belki boyle bir ise bir nebze olsa tahammül edilebilir tecrübe kazanmak için. Çünkü cv nde bu kadar çok is değişmen senin için eksi puan olacaktır...
Bana koyan aslında 1 senedir hep şansımın kötü gitmesi. Bir yere girdim olmadı, 2. yer iyidi iflas etti. 3. şirket aynı böyle sabah 7:30 akşam 6:30-7 gibi. Cumartesi tam çıkacağım dersin patron bir iş kitler akşama zor çıkarsın. Zaten ben oradan sonra çok inceledim, çok iş görüşmesine gittim iyisini, şartlarıma uyanı bulabilmek için.
Burası da bana baştan saati bu da oluyor, şu da oluyor deseydi kabul etmezdim ki? İlk gün eve baş ağrısıyla gittim, gelir gelmez takılması gereken bir yığın evrak yıktı önüme, işlemiş sadece o sabah 8:30' dan 12:00 ye kadar sadece evrak ayırdım gideri ayrı, şantiyesi ayrı, alışı ayrı. Hadi dedim birikmiş, e sonuçta onu da tanımaya başladım artık, al ver yap getir, işle, bunları dosyaya kaldır, işe giriş gelmiş yap, çıkış gelmiş yap, bana şu evrağı bul, tara, bu çekin fotokopisini al. 3 klasör alışı da ben işleyeceğim bunu da öğrendikten sonra bunun arkası gelmez, ben bir şekilde yetiştirdikçe, altından kalkmaya çalıştıkça daha fazlasını yükleyecek diye düşünüyorum..
Sen her ne kadar işe girişte tüm şartları kabul etmiş olsan da, İş Kanunu diye birşey var İşçi isterse ben 24 aat çalışırım diye senet imzalasın; hiçbir anlaşma ve sözleşme Kanunun üzerinde değildir. Alo 170'e şikayet et.Merhaba arkadaşlar, nasıl şartlarda, nasıl yerlerde çalışıyorsunuz? Ne şartlar da çalışamaz, kaldıramazdınız gerçekten merak ediyorum?
Kendi durumumdan bahsetmem gerekirse;
Müdürüm 29 yaşında genç bir mali müşavir çalıştığım yerde 2 şirket var biri inşaat malzemeleri, biri medikal ürünlerin satışı üzerine 4 patronum var anlayacağınız. Müdür olacak adam her şeyi bana yıktı resmen, hem ön, hem genel muhasebe de etkin bir rolüm var.
İnanın hiç oturmuyorum şu konuyu bile parça parça yazdım. Diğer şirketin patronu geliyor başka bir şey istiyor. Şantiye ustaları geliyor işe giriş var işten çıkış var. Pazarlamacısı geliyor ona ekstre buna ekstre ve benim şuan da Ba Bs formlarını yetiştirmem gerek. Daha bir de 6 klasör faturanın tek tek mahsup fişlerini yazdıracağım. Güya entegreli çalışacaktık, onun entegre anlayışı onu yap, şuna başla, şunu 2 günde bitir, bunları kaldır, tak ve ver' den ibaretmiş...
Hal böyle olunca benim bir günüm değil her günüm koşturmaca. Bir diğer sıkıntı giriş saatlerim belli ama çıkışım hafta içi 7-8 bir de 40 dk yol sürüyor eğer trafik yoksa! Cumartesi 2 demişti hiç 2 de çıkmadım. Genel de 3- 4 civarı çıkabiliyorum. Hatta bir kere 6 da çıktım ağlaya ağlaya eve geldim. Ev temizlik bekliyor, ben dinlenmek istiyorum..
Diyeceksiniz ki baştan kabul etmeseydin. Böyle konuşmamıştık ama, akşam 6, cumartesi 2 demişti. Birlikte, entegreli çalışacağız demişti. Ama onun entegre anlayışı sırada şu var, bundan sonra bunu yapacaksın' dan ibaretmiş. Hiç bir şey konuştuğumuz gibi değil.
Diğer taraftan para kazanmak kolay mı diyorum? Ben mi beceremiyorum diye kendime kızıyorum ama sabah 9 akşam 6, cumartesi günleri tatil olan eşimi görünce, yok benim dayanamamam gayet normal diyorum..![]()
Butun muhasebe mudurleri ayni vallahi. Hele de gencmis sizinki. Daha bi egoludur, bir ise elini atmaz eminim. Ama cumartesi bu kadar yogunluk neden? Bizim de haftaici cok yogun olurdu ama cumartesi gunu mudur, herkesi odasina toplar, kahve icip sohbet ederdi. Biz ne isteyeceksek cumartesi soylerdik. O gun melek, diger gunler canavar gibiydiSizin neden cumartesi yogunluk var, isler yetismedigi icin mi?
sizin yarınız kadar çalışıyorumdur ama bu durumdan bile şikayetçiyim. keşke bayanlara part-time çalışma gelse diye söylenip duruyorum.
Merhaba arkadaşlar, nasıl şartlarda, nasıl yerlerde çalışıyorsunuz? Ne şartlar da çalışamaz, kaldıramazdınız gerçekten merak ediyorum?
Kendi durumumdan bahsetmem gerekirse;
Müdürüm 29 yaşında genç bir mali müşavir çalıştığım yerde 2 şirket var biri inşaat malzemeleri, biri medikal ürünlerin satışı üzerine 4 patronum var anlayacağınız. Müdür olacak adam her şeyi bana yıktı resmen, hem ön, hem genel muhasebe de etkin bir rolüm var.
İnanın hiç oturmuyorum şu konuyu bile parça parça yazdım. Diğer şirketin patronu geliyor başka bir şey istiyor. Şantiye ustaları geliyor işe giriş var işten çıkış var. Pazarlamacısı geliyor ona ekstre buna ekstre ve benim şuan da Ba Bs formlarını yetiştirmem gerek. Daha bir de 6 klasör faturanın tek tek mahsup fişlerini yazdıracağım. Güya entegreli çalışacaktık, onun entegre anlayışı onu yap, şuna başla, şunu 2 günde bitir, bunları kaldır, tak ve ver' den ibaretmiş...
Hal böyle olunca benim bir günüm değil her günüm koşturmaca. Bir diğer sıkıntı giriş saatlerim belli ama çıkışım hafta içi 7-8 bir de 40 dk yol sürüyor eğer trafik yoksa! Cumartesi 2 demişti hiç 2 de çıkmadım. Genel de 3- 4 civarı çıkabiliyorum. Hatta bir kere 6 da çıktım ağlaya ağlaya eve geldim. Ev temizlik bekliyor, ben dinlenmek istiyorum..
Diyeceksiniz ki baştan kabul etmeseydin. Böyle konuşmamıştık ama, akşam 6, cumartesi 2 demişti. Birlikte, entegreli çalışacağız demişti. Ama onun entegre anlayışı sırada şu var, bundan sonra bunu yapacaksın' dan ibaretmiş. Hiç bir şey konuştuğumuz gibi değil.
Diğer taraftan para kazanmak kolay mı diyorum? Ben mi beceremiyorum diye kendime kızıyorum ama sabah 9 akşam 6, cumartesi günleri tatil olan eşimi görünce, yok benim dayanamamam gayet normal diyorum..![]()