• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caillou izleyen cocuklar

bhenim 2 yaşındaki ikizlerde kayu hastası.. sürekli seyrediyoruz ailecek çok şey öğrenmeye başladılar hakkaten..ama o yerde tepinme sahnesini bende gördüm ilk bölümlerde kayu 3 yaşındaki bölümlerinde var şimdiki çizgi filmler 4 yaşındaki halleri...
sadece bişey yeyip içtikten sonra kolunamı siliyor hiç farkında değilim görmedim... ama arada benim kaan da yapıyor ordanmı öğrendi acep..
kayulu tişört ve eşofmanlarını da seviyorlar....

bu ara baya çizgifilme yöneldiler ikiside seyretmeseler bile yumurcak açık olacak hep.. manon yeni başladı evet benimkilerde sevdi birde yumurcaktaki üçüzlere bayılıyorlar... ben dizide seyredemiyorum bazen dizi vakti netden kayuyu açıyorum onlar orda kayu bende tvde dizi seyrediyorum gerçi biri çabuk sıkılıyor ama olsun en azından azcık bakıyorum..:))

Son düzenleme:
benim karedşim de çılgın gibi kayu ya bakıyodu veeeee
artık canımızdan bezdik ve onu kandırdık ders de çalışmıyodu çünkü kanalı kapattık :D

bhenim 2 yaşındaki ikizlerde kayu hastası.. sürekli seyrediyoruz ailecek çok şey öğrenmeye başladılar hakkaten..ama o yerde tepinme sahnesini bende gördüm ilk bölümlerde kayu 3 yaşındaki bölümlerinde var şimdiki çizgi filmler 4 yaşındaki halleri...
sadece bişey yeyip içtikten sonra kolunamı siliyor hiç farkında değilim görmedim... ama arada benim kaan da yapıyor ordanmı öğrendi acep..
kayulu tişört ve eşofmanlarını da seviyorlar....

bu ara baya çizgifilme yöneldiler ikiside seyretmeseler bile yumurcak açık olacak hep.. manon yeni başladı evet benimkilerde sevdi birde yumurcaktaki üçüzlere bayılıyorlar... ben dizide seyredemiyorum bazen dizi vakti netden kayuyu açıyorum onlar orda kayu bende tvde dizi seyrediyorum gerçi biri çabuk sıkılıyor ama olsun en azından azcık bakıyorum..:))
aaa hakketten benim oğlanda koluna siliyor ve daimi calliou izliyoruz:22:

oğlum caillou 'yu okadar benimsemiş ki o ağladıgında oğlumunda gözleri doluyor,ağlamaklı oluyor yavrum:5:

Caillou seslendiren İlkgül Kaya,

adszpt4.png

Son düzenleme:
evet o sahneyi ben de gördüm,caillou sabah uyanıyor kendisi başlıyor giyinmeye o gün sirke gideceklerini sanıyor,dişlerini fırçalarken babası sirke yarın gideceklerini söylüyor ve caillou banyoda atıyor kendini yere başlıyor debelenerek ağlamaya,babası ise bu davranışı hakkında hiç bir yorumda bulunmayıp aşağıya kahvaltıya inmesini söyleyip gidiyor,caillou söylenerek yerden kalkıyor ve kapının orada duran oyuncağına da bir tekme atıp aşağı iniyor. sıkı takipçileri olarak mutlaka izlemişsinizdir bu bölümü.

hoşuma gitmeyen başka bir sahne de,caillou çorabının tekini ararken kafasını çamaşır kurutma makinesinin içine sokuyor, başka bir sahnede ağzını koluna siliyor, bir başkasında oyuncak ördeği klozetin içinden çıkıyor ama bu gayet doğal karşılanıyor,bir çok bölümde babasını ya da annesini yanlışlıkla ıslattığı halde hiç özür dilemiyor aksine karşılarına geçmiş kahkaha atarak gülüyor vs vs vs.

manon'u biz de izliyoruz kızım onu da çok sevdi,bir de hopisu ile mimocan var keyifle izlediğimiz.

valla benim kızımda calliou hastası
annaneside cok seviyor diye cd sini almıs ben acmasam bile gidip dvdnin düymesine basıp acıyor akşama kadar ınu izliyoruz birde oyuncagı var calliou bebegi elindende o düşmüyor
ben bıktım kızım bıkmadı valla

callionun ve ailesinin davranışları hakkında konusmussunuz
valla ben cocuga anlatım biçimlerini davranıslarını seviyorum
bagırmıyorlar kızmıyorlar ama yanlısı güzel dille anlatıyorlar
bencede öyle olmalı
haa bazı yerlerinde hiç yorum yapmıyorlar ama sonucta bu bir cizgi film

ya biz kayu yu iyi biliyoruz görüntü olarak ama benim kızım seyretmiyor
ben seyrediyorum eğer rastlamışsam
sokakta kayu figürleri gördüğü herşeye kayu diyerek atılıyor ama
kendisi ile samimi olmayı tercih etmiyor:))
seyrettiğim kadarıyla çok güzel bir çizgi film
çocuk gelişim uzmanlarınında yapım aşamasında destek olduğunu okumuştum
kolunu kazağına silmekten bişey olmaz kızlar
bizde çoğu zaman yapmışızdır doğrusu öğreniliyor
ama ruhsal açıdan mutlu bireyler kolay öğretilmiyor
her zaman gülen bu şaşkın çocuğu kızım seyretmesede
sık sık açarak hiçbirşey öğrenmesede kahkaha atmayı öğrenmesi bile güzel
yaşa kayuu

benim kızımda 2 yaşında ve oda caillou hastası:)
bazen bilgisayardanda caillouyu açmamı istiyor ama uzun süre izlemesini de istemiyorum çünkü öylece takılıp kalıyo ekrana başka hiçbirşeyle ilgilenmiyor.

sürekli anne caillou da böyle tapıyoyy(yapıyor) diyo bana:)
bir bölümde caillounun en sevdiği uzay tabağından bahsediyor piraye de öğrenmiş anne sevdiğim kalemim,sevdiğim ebiçem(elbisem) deyip duruyor:)

ama bende anne babasının bazen çok tepkisiz kaldığını düşünüyorum, caillou da herşeye hemen tamam diyor ikna oluyor bu kadar uslu çocuk yoktur heralde:))

benim oğlumda kayu hastası ..sabah erken kalktığı için bi başlıyoruyuz öğleden önce 3 kere öğleden sonra ta emin değili ama 2 kere oynuyo galiba evet bazı davranışları benimde dikkatimi çekti o klozet mesela ama genelde iyi şeyler öğretiyo

benim oğlumda 22 aylık ve kayuyu çok seviyo bende sinir oluyorum :) tam bir örnek çocuk ailece mükemmeller anne baba sabırlı çocuklar akıllı bi kerede ikna oluyo ayy özellikle yemeğini yedirirken seyreder trt çocuk kanalındaki paytak pepe nane ve limon oğlumun sevdikleri

Back