• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caillou izleyen cocuklar

benim kızımda hastası başka bişeye bakmaz ama kayu dedikmi coşar..ben bile o kadar alışmışım ki izlemeye geçemlerde kızı uyuttuktan sonra zap yaparken çıktı kendimi kayu izlerken buldum..hemde nasıl dikkatli..anne baba için de eğitici çocuğa nasıl davranılır nasıl idare edilir güzel yansıtıyor.

valla aile süper çocuklar süper kayu gibi oğlum olsun 5 milyar borcum olsun böyle uslu çocuk görmedim böyle sosyal aile görmedim

kayu hastalığı kötü bir hastalık değil bence... eğitici sevimli bir çocuk ve aile .. Kreşlerde de kayu yu

seyrettiriyorlar. Benim oğlum kitaplarını yırtıyordu ama Kayyu yırtmıyor Rozi yırtmıyor.

Rozi kitabı yanlışlıkla yırtınca çok üzüldü .... VS.. ben hep kayyuyu örnek göstererek bazı şeyleri

yapmasını istiyorum...

11 aylık kızım da calliou hastası. ben de izliyorum , eğitici bir çizgi film.kayu yazınca diyorum kayu ne ki acaba. calliou kastteğinizi sonradan anladım.

oğlum 3 yaşında, calliou başlayınca tüm dikkatini ona veriyor, normalde televizyonla çok ilgisi yok, sadece sevdiği bir iki çizgi filmi izliyo. calliounun en büyük faydasını araba koltuğu aldığımızda gördüm, oğlum hayatta koltuğa oturmak istemiyodu, calliou da malum hep koltukta, kemeri bağlı, onda gördükçe ve ben vurguladıkça bunu, sorunsuz oturdu.
yalnız aile beni bunalıma sokuyo, bu kadar evcil ve ev işlerini sürekli yapan bir baba, bu kadar sosyal ve sabırlı bir anne, uslu bir kardeş, hemen laftan anlayan çocuklar...keşke gerçekte böyle olsa...
oğlum üzerinde olumlu etkileri var, o yüzden izlemesinde bi sakınca görmüyorum.

Son düzenleme:
ayy kayuu yu bende çok seviyorum,henüz çocuğum yok ama bazen açıp neşeli bi şekilde izliyorum kaydirigubbakcemile3 bence çok eğitici bi çizgi film,sadece çocuklar için değil anne babalar için de örnek.Kayu nun anne si,babası,dedesi,ninesi çocuklarla çok güzel anlaşıyolar opuyorumnanaktan

benim oğlum 3.5 yaşında kayyu mübtelası oyunlarımaz biledeğişti.ablamız rozi oluyor kedimiz gilbırt kendisi kayyu.önceden motor isterdi şimdi itfaiye aracı istiyor.iyi hoş çok güzel çizgi filim fakat hiç dikkatinizi çektimi kayyu yemekden veya birşey içdikden sonra ağzını koluna siliyor oğlum hiç böyle yapmazdı nerden nerden derken birgün onla izlerken gördüm kayyu ve babası öyle yapıyorlar.böyle bir çizgifilimde olması beni çok üzdü.daha düzeltemedimgamyoncuiremsu

benim oğlumda tam bir caillo hastası hatta aşığı defalarca bıkmadan izliyoo önce tek tvden izliyodu geçenlerde komşumuzda görmüş pcden izlerken şimdi pcdende izliyor...

izin versem bıkmadan usanmadan akşama kadar izlicek o derece..

bizdede kıyafetleri bebeği kitapları çantası vs bi çok ürünleri mevcut

oğlum 3 yaşında, calliou başlayınca tüm dikkatini ona veriyor, normalde televizyonla çok ilgisi yok, sadece sevdiği bir iki çizgi filmi izliyo. calliounun en büyük faydasını araba koltuğu aldığımızda gördüm, oğlum hayatta koltuğa oturmak istemiyodu, calliou da malum hep koltukta, kemeri bağlı, onda gördükçe ve ben vurguladıkça bunu, sorunsuz oturdu.
yalnız aile beni bunalıma sokuyo, bu kadar evcil ve ev işlerini sürekli yapan bir baba, bu kadar sosyal ve sabırlı bir anne, uslu bir kardeş, hemen laftan anlayan çocuklar...keşke gerçekte böyle olsa...
oğlum üzerinde olumlu etkileri var, o yüzden izlemesinde bi sakınca görmüyorum.

Yaa evet bizde cailloyu hayranıyız tüm bölümleri var elimizde ve ben çok faydasını gördüm.Özelliklede özüm arkadaşımın dediği gibi araba koltuğuna caillou sayesinde oturtabildim.Onun gibi güzel konuşuyor kızım ve birşey isterse hep lütfen der.Haklısın ben bile eşime bak caillou nun babası anneye ne kadar çok yardımcı oluyor diyorum örnek gösteriyorum :1: Sadece çocukları değil büyükleride eğitiyor bencede..

benim oğlum 3.5 yaşında kayyu mübtelası oyunlarımaz biledeğişti.ablamız rozi oluyor kedimiz gilbırt kendisi kayyu.önceden motor isterdi şimdi itfaiye aracı istiyor.iyi hoş çok güzel çizgi filim fakat hiç dikkatinizi çektimi kayyu yemekden veya birşey içdikden sonra ağzını koluna siliyor oğlum hiç böyle yapmazdı nerden nerden derken birgün onla izlerken gördüm kayyu ve babası öyle yapıyorlar.böyle bir çizgifilimde olması beni çok üzdü.daha düzeltemedimgamyoncuiremsu

aaa ciddimisin hiç farketmedim seyrederken bidaha bakayım kızım arada bir elinin tersiyle yapıyor aynı şeyi ordanmı gördü acaba... :36:

benim kizim 3.5 yasinda o da kayu hastasi.cok guzel bir cizgi film bence ama icimiz disimiz kayu oldu.aile icinde iki dil konusuluyor bizde, baba dili olan turkceyi kayudan ogrendi desem yeridir, konusurken bazen karsimda kayuyu gorur gibi oluyorum.guzel seyler ogreniyor basina sapka gecirip itfayeci olacagim diyor.bir kotu tarafi rozi gibi kardes istiyor.:26:

benim kızımda 5 yaşında kayu hastası, ne yalan söyliyim bende hastasıyım:) kızım "sorun değil" ve "sanırım" demesini kayudan öğrendi. birşeye tepki verdiğim zaman kayunun annesi hiç öyle yapmıyor diyor:) eğitici ve öğretici çok güzel. cdlerini de aldık ama tv den izlemeyi daha çok seviyor (seviyoruz)
birde şarkılar türkçe olsaydı daha güzel olacaktı

benim oğlumda 20 aylık kayu açmamı istiyor fakat açtığımda izlemiyo:50: çok hareketli çok hep yaramazlık yapsa pc falan kurcalasa...

benim kızım da hastası,26 aylık mümkün olduğunca izletmiyorum,onun saati yaklaşırken tv kapatıyorum ya da başka kanala geçiyorum çünkü çok olumsuz etkileniyor. örneğin bir gün istediği bir şey olmayınca caillou gibi kendini yere atıp debelenmeye başladı,bunu nerden gördün kim byle yapıyor diye sorduğumda caillou dedi,bunun gibi başka olumsuz davranışları var da var caillounun.

caillou yerine winnie the pooh un oyuncaklarını,vcd lerini,boyama kitaplarını,hikaye kitaplarını aldım,şimdi winnieyi çok seviyor uyku arkadaşı oldu :) cailloudan daha eğitici.

benim kızım da hastası,26 aylık mümkün olduğunca izletmiyorum,onun saati yaklaşırken tv kapatıyorum ya da başka kanala geçiyorum çünkü çok olumsuz etkileniyor. örneğin bir gün istediği bir şey olmayınca caillou gibi kendini yere atıp debelenmeye başladı,bunu nerden gördün kim byle yapıyor diye sorduğumda caillou dedi,bunun gibi başka olumsuz davranışları var da var caillounun.

caillou yerine winnie the pooh un oyuncaklarını,vcd lerini,boyama kitaplarını,hikaye kitaplarını aldım,şimdi winnieyi çok seviyor uyku arkadaşı oldu :) cailloudan daha eğitici.

Uzun süredir izliyorum ama hiç böyle sahneler görmedim. İlk bölümlerinde olabilir ama biraz daha büyümüş halinde bu tür sahneler yok.

benim 2,5 yaşındaki yeğenim de calliou hastası
bayılıyo yaa
bilgisayara videolarını indirdik
kendisi bile öğrenmiş açabiliyo bazen
onun gibi yemek yiyo çok tatlılar yaaaaa....

allah allah sen gördün mü o sahneyi.... biz bütün bölümlerini indirdik oğlumla beraber izliyoruz ben hiç görmedim öyle bi sahne... aksine sorunları çok olumlu çözüyorlar.. benim 25 aylık oğlum var kayyuyu izlemeye başladığımızdan beri daha az sinirlenmeye başladı...daha sevimli daha akıllı davranmaya başladı... biz telefona yükledik gittiğimiz yerde kayyu izliyoruz... evde de sabah erkenden yarım saat izlemesine izin veriyorum...

Caillou'nun olumsuz davranışlarından ben de çok rahatsızım maalesef. Kendini yere atıp ağlaması, banyo yapmaktan kaçması, köpeklerden korkması, arkadaşlarıyla oynarken mızıkçılık çıkarması. Gerçi bu sorunlar hep sonunda doğruyu göstermek için konuyor, sonunda Caillou doğru davranışı öğreniyor ama zaten kötü davranışı olmayan cocukları kötü etkiliyor. Bazen anne babasının da davranışları hoşuma gitmiyor. Bazı olaylara çok tepkisiz kalıyorlar. Ama yine de favori çizgi filmlerimizden biri. Bu arada TRT Çocuk'ta MANON diye bir çizgi film başladı. O da çok güzel. Küçük bir kız ve çiftlik hayvanları var. Kızım çok seviyor.

Back