Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylediğim bir sey var bazı çocukların mayası bozuk ne kadar egitirsen eğit sevgi göster vicdanin v si bile olusmuyor
İyiyi doğruyu güzeli anlatamıyorsun
Sonuçta kötü bir insan oluyor
Allahım sen koru
Genetik burada anne uyuşturucu bağımlısı baba Allah bilir nasıl bir tipaz önce bu konuşuyorduk evde, bence çocuğu karakterinde anne baba çok az etkili, öyle olmasa birbirinden çok farklı karakterlerde çocuklar olmazdı bence, çocukken neyse ölene kadar o
Bruce D.Perry nin Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk kitabını okumanızı tavsiye ederim. Evet bazı cocuklar şiddete meyilli dogabiliyor ancak ebeveyn sevgisi onların bu özelliğini torpuluyor. Kitapta sosyopat bir çocuğun nasıl yetistigini, annesinin durumunu, çocuğa tutumunu ayrıntılı anlatıyor. Ben annenin ciddi akıl hastası olabileceğini düşünüyorum. Kimbilir neler yaşattı bebekliğinde o çocuğa. Çocuk büyütmek zor hem de ne zor.. Evlerden ırak..
Merhaba izlediğiniz belgeselin adı neydi acabagenetik mi bilmiyorum ama sosyopatlar bebekken bile tespit edilebiliyormuş bi belgeselde izledim, yani doğuştan vicdan duyguları yok
ben sorumlunun anne olduğunu düşünmedim, bence çocuk gerçekten ve sadece sosyopat, aynı hayatı yaşayan kaç çocuk bu tepkiyi verir ki...
Evet,psikolojik rahatsızlıklar genetikle geliyor.sonuna kadar okudum ama anlayamadim, veya anlamak istemedim.
ben de sanirim bunun sorumlusu anne diye dusunuyorum, genetik olabilir mi gercekten boyle bir durum?