1- tıpkı sizin gibi onun da anne ve babası hafta içi işe gidiyor. kayu çizgi filminde hafta sonları, akşamları işten geldiklerinde, ve çok az da anne baba işe gittiğinde gösteriliyor. anne baba işe gittiği zaman yani hafta içleri kayu kreşe bırakılıyor küçük kızları ise babaannesi büyükbabası sarı saçlı bakıcılarına bırakılıyor.
burda anlatılmak istenen hafta sonu işten gelince sabah işe giderken çocuğu kreşe götürürken oyun vakitleri yaratabilmek, anne baba istese çocuga yeterli vakit ayırabilir teması
2. evet çok haklısın bizdeki baba tipine uygun değil bizde bunları yaparsa kılıbık olur kadını döver vay sen beni karı mı sandın hizmetçimi sandın der teklif edersen, bizim erkeklerin erkekliklerine yetecek seviyede değil bu işler, bizimkiler yerlerde sürünüyor maalesef, hatta kızarlar çocuk cayırtı yapmasın gürültü yapmasın diye, vah vah
3. aslında kayunun yaptıkları gördükleri çok da büyük işler değil, çocuk dünyasında onlar çok önemli çok büyükmüş gibi görünüyor, mesela bir itfaiyeci geçse yoldan çocuk koşar cama yapışır vaaaayy der sevinir heyecanlanır, kayuda anne baba bu gibi durumlarda heyecanının üzerine gidiyor, hemen kayu hadi beraber kocaman bir itfaiye arabası çizelim hadi kartondan itfaiye arabası yapalım hadi itfaiyecilik oynayalım hadi gidip itfaiye binasına bakalım içeri girelim itfaiyeci amcalarla konuşalım.... gibi uğraşmak lazım azcık ama işte
4. gerektiği zaman oturup çocukla öğrenmesini bilmek lazım, beş karışlık veletten öğrenecek o kadar çok şeyimiz olabilir ki, tabi bizim büyüklerimizin bir lafı vardır, len benden çıktın bana akıl mı veriyosun, sen kimsin , bacak kadar velete vak gibi....
çok katılıyorum sana ama hiç olmazsa bilinçliyiz yine de görebiliyoruz, hiç yoktan iyidir, ve kayunun sitesine girmeni tavsiye ederim ingilizce ama anne babalar ve eğitimciler için bölümünü tıklarsan çok dedli manyak çok yararlı şeyler anlatıyorlar ben bütün siteyi hatmettim de, dolu hatamı öğrendim yanlışlarımı gördüm okuduktan sonra