Cacık yiyip gelmiş

igrenc ya sevismeden dusa girmeye usenecek kadar usengecse o isi yapmaya niye usenmiyor? iki gundur kapali kalmis apis arasi kokan seyiyle muhatap olmak zorunda misin?
terbiyesiz adam. sanki sirma saclari var kurutmaya useniyor. alt tarafi suya girecek yalandan orasina burasina iki jel surecek.
Hahaahahahahahaahah iki gündür kapalı kalmış mı 😀

Hemen konuya girmek istiyorum kızlar, önce kendimizden bahsediyim.İkinci baharimiz ikimizinde, 52 yasinda yasini göstermeyen bakimli , güzel giyinen, temiz bir adam.Evinde buluşmalarimizda son zamanlarda dikkatimi çeken şey şu oldu, mesela 2 günde bir evde buluşuyoruz diyelim, duş almıyor malum sey öncesi iş bitiyor duş aliyor kiyafetlerini degistiriyor.Ben her seferinde eve girer girmez duşa giriyorum kiyafetlerimi degistiriyorum dişlerimi fırçaliyorum.O yapmiyor ama beni rahatsiz eden bir durum olmamisti taaa ki bu aksama kadar. İki gündür aynı tişort vardı, zaten en fazla iki gün giyer.Bugün üçüncü gün , o izinliydi ben çalisiyordum.Traş falan oldum dedi evet olmuşta, beni aldi eve gectik ama duş almamis aksama kadar kiyafetler aynı, geğirdi sarimsak kokusu geldi, ne yedin dedim cacık dedi, tisortu cikardi ter kokuyor çok rahatsiz oldum ve bu durum yansidi dustu modum o esnada devam edemedim çektim kendimi anladi bozuldu ve ben dile getirmek zorunda kaldim.Çünkü sevgilisiyle buluşacakken insan sarimsak yediyse bi disini fircalar , duş almamis iki kez suya girmek istememiş , hadi almadin be adam bi deodorant sık koltuk altina gercekten bozuldum cunku önemsemedigini dusundum, yada krndni kokmuyor mu saniyor anlamadim ki sonrada keşke belli etmesemiydim dedim cunku baya morali bozuldu ve devam da edemedik yarıda kaldı öyle , bıraktı beni eve gitti.Yüzüne vurmasamiydim ? Ama gercekten etkilendim devam edemedim off ne biliyim kizlar kafama takildi nirmalde temiz bakimli bir adam ama şu işten önce bir duş alır insan dimi ya
Rahatlama gelmiş salmış adam

• Beğen
Reactions: Gao
Hemen konuya girmek istiyorum kızlar, önce kendimizden bahsediyim.İkinci baharimiz ikimizinde, 52 yasinda yasini göstermeyen bakimli , güzel giyinen, temiz bir adam.Evinde buluşmalarimizda son zamanlarda dikkatimi çeken şey şu oldu, mesela 2 günde bir evde buluşuyoruz diyelim, duş almıyor malum sey öncesi iş bitiyor duş aliyor kiyafetlerini degistiriyor.Ben her seferinde eve girer girmez duşa giriyorum kiyafetlerimi degistiriyorum dişlerimi fırçaliyorum.O yapmiyor ama beni rahatsiz eden bir durum olmamisti taaa ki bu aksama kadar. İki gündür aynı tişort vardı, zaten en fazla iki gün giyer.Bugün üçüncü gün , o izinliydi ben çalisiyordum.Traş falan oldum dedi evet olmuşta, beni aldi eve gectik ama duş almamis aksama kadar kiyafetler aynı, geğirdi sarimsak kokusu geldi, ne yedin dedim cacık dedi, tisortu cikardi ter kokuyor çok rahatsiz oldum ve bu durum yansidi dustu modum o esnada devam edemedim çektim kendimi anladi bozuldu ve ben dile getirmek zorunda kaldim.Çünkü sevgilisiyle buluşacakken insan sarimsak yediyse bi disini fircalar , duş almamis iki kez suya girmek istememiş , hadi almadin be adam bi deodorant sık koltuk altina gercekten bozuldum cunku önemsemedigini dusundum, yada krndni kokmuyor mu saniyor anlamadim ki sonrada keşke belli etmesemiydim dedim cunku baya morali bozuldu ve devam da edemedik yarıda kaldı öyle , bıraktı beni eve gitti.Yüzüne vurmasamiydim ? Ama gercekten etkilendim devam edemedim off ne biliyim kizlar kafama takildi nirmalde temiz bakimli bir adam ama şu işten önce bir duş alır insan dimi ya
Amca midemi bulandırdi.. Düşsün modu bişey olmaz.

52 yaş dede değil, eskidenmiş o
bana göre dede.
rica ediyorum beni alıntılayıp durmayın çünkü sizde sabaha kadar beni konudaki sarımsak kokan, banyo yapmayan, geğirip duran bu kahvehane dayısının dede olmadığına ikna etmeye çalışacak bir enerji var, benden uzak durursanız sevinirim.

Elleme azcık da erkeklere yaş baskısı yapılsın ya 😅
+1 kesinlikle.
ayrıca erkeklerin kadınların yaşı üzerinden sürekli sallayıp durmalarına karşın (30 yaş üstü kadına bile laf ediyorlar, erkeklerin yaşla alakalı imalarını bilmeyen yok) kadınların yaşlı erkeklerin yaşlı olmadığına dair canhıraş savunmaları çok itici.
konu erkek olunca bazı kadınlar neresini savunacağını şaşırıyor öyle bi akıl tutulması yani, bu kadar erkek meraklısı olmayın ya yok yaşlı değilmiş yok çok genç gösteriyormuş yok 70 yaşına kadar yaparmış. ne bu dede merakı?

+1 kesinlikle.
ayrıca erkeklerin kadınların yaşı üzerinden sürekli sallayıp durmalarına karşın (30 yaş üstü kadına bile laf ediyorlar, erkeklerin yaşla alakalı imalarını bilmeyen yok) kadınların yaşlı erkeklerin yaşlı olmadığına dair canhıraş savunmaları çok itici.
konu erkek olunca bazı kadınlar neresini savunacağını şaşırıyor öyle bi akıl tutulması yani, bu kadar erkek meraklısı olmayın ya yok yaşlı değilmiş yok çok genç gösteriyormuş yok 70 yaşına kadar yaparmış. ne bu dede merakı?
Erkek meraklısı kimdir bilemem ama o ben değilim. Belki buradaki en feminist ve hayatını kendi yöneten tiplerdenim. Belli ki çok gençsin ve yaş algın kapalı. Adamı zaten eleştirdim, konu sahibine de uyarmakla gayet iyi yaptığını söyledim. Ağzı sarımsak vücudu ter kokan adamın yaşı da önemli değildir zaten. İğrençlik yaşla ölçülmez. Yaşadığın yerden 50 yaşında adamlar göbeğini kaşıyarak kahvede oturuyorsa çevre ve yaş algın da elbet bu kadardır. Akıl tutulması yaşayan sensin bence. Buradaki kadınların çoğu konu sahibine adam sana büyük dedi zaten. At gözlüklerinle bakmaya devam edebilirsin, benim için sıkıntı yok ama haddini de bil. Terbiyesizliğin hiç lüzumu yok.

Bozulması çok iyi olmuş leş gibi g*t kokusuyla gelecek , benimle o şekilde sevişmeye çalışacak sıfır özen sıfır hijyen alır çantamı çıkar bir daha da o adamla görüşmem ve baya sivri dilli şekilde bilerek isteyerek ve gayet zevk alarak rencide ederim . Siz hala acaba soylemesemiydim diyorsunuz. Sizin de kendinize saygınız yok belli ki zira kabul edilebilir bir muamele değil . Onun tedirgin olması onun af dilemesi gerekirken neden siz uğraşıyorsunuz. Ben oramda tek kıl dahi olmasin bal kaymak olsun diye ugrasicam adam bana leş gibi gelecek anasina postalarim. Al oğluna yıkanmayı öğret diye .

+1 kesinlikle.
Genç göstermesi kendi akranları ile arasında avantaj sağlar yine. O da gitsin genç gösteren kadın bulsun mesela. Hiç erkeklerin ama genç gösteriyor savunmasına denk gelmedim. Onlar için yaş yaştır genelde. Hep kadunlardan duyuyorum ama genç gösteriyooo savunmasını.

Genç göstermesi kendi akranları ile arasında avantaj sağlar yine. O da gitsin genç gösteren kadın bulsun mesela. Hiç erkeklerin ama genç gösteriyor savunmasına denk gelmedim. Onlar için yaş yaştır genelde. Hep kadunlardan duyuyorum ama genç gösteriyooo savunmasını.
valla bu işte bi mantıksızlık var katip
kadınlar kendi elleriyle kendilerine bu kadar haksızlık yapılmasına nasıl izin verebiliyor?
bırakın biraz da erkekler kaygılansın yahu
erkeklerin kadınlarda problem ettiği şeyleri, kadınlar erkeklerde hiç problem etmiyor sinir olduğum konu bu
ciddi bir eşitsizlik var ben ona bozuluyorum
adamlar her fırsatta kadınları yaştan vururken kadınlar yaşlı başlı adamları bin tane bahaneyle savunuyorlar
erkekler bile kendilerini bu kadar savunmuyor avutmuyor yahu, evet biz de yaş aldık artık deyip geçiyor ama bizim kadınlar hala daha ama genç gösteriyooo ama çok bakımlıı ama 50 yaş yaşlı değil kiii şeklinde düşman askeri püskürtür gibi savunma modunda
saçmalık.
devam etsinler bu kafayla hepsinin yaşadığı rezalet hayatlar ortada zaten.

valla bu işte bi mantıksızlık var katip
kadınlar kendi elleriyle kendilerine bu kadar haksızlık yapılmasına nasıl izin verebiliyor?
bırakın biraz da erkekler kaygılansın yahu
erkeklerin kadınlarda problem ettiği şeyleri, kadınlar erkeklerde hiç problem etmiyor sinir olduğum konu bu
ciddi bir eşitsizlik var ben ona bozuluyorum
adamlar her fırsatta kadınları yaştan vururken kadınlar yaşlı başlı adamları bin tane bahaneyle savunuyorlar
erkekler bile kendilerini bu kadar savunmuyor avutmuyor yahu, evet biz de yaş aldık artık deyip geçiyor ama bizim kadınlar hala daha ama genç gösteriyooo ama çok bakımlıı ama 50 yaş yaşlı değil kiii şeklinde düşman askeri püskürtür gibi savunma modunda
saçmalık.
devam etsinler bu kafayla hepsinin yaşadığı rezalet hayatlar ortada zaten.
Emmilere bu kadar yüzü biz vermedik ama otuz yaş üstü olduğumuz için ölmemiz gerektiğini düşünebiliyolar. Resmen birilerinin emmi hayranlığının cezasını çekiyoz hayret bişey. Bu kadar yüzü kadınlar verdi eskiden hiç yoktan sınır yüksekti yüzü bula bula sınır otuz oldu cinnetlik yav.

alıntıladığın yorumumda senin ismin etiketli değil, yazının hiçbir yerinde adını geçirmiyorum, seni alıntı da yapmadım.
bu kadar kadın arasından sadece sen üzerine alınmışsın ve son derece berbat bir üslupla cevap yazmışsın.
ben sana o üslupla yanıt vermeyeceğim çünkü üslup insanın kimliğidir, ben seviyemi asla düşürmem.

şimdi öncelikle bu konu başlığında yakama yapışır gibi durduk yere önceki akşamdan beri alıntı yapıp yapıp bişeyler yazıyorsun
üslubuna değinmiyorum tekrar çünkü sen böyle birisin belli ki.
52 yaşında bir erkeği yaşlı bulmama itiraz edip edip duruyorsun
sırf ayıp olmasın hadi yorumu havada kalmasın diye bir iki cevap verdikten sonra baktım olmayacak, sana en sonunda beni alıntılamamanı rica ettim ona rağmen gelip bu yorumu yazmış olman şaka gibi :)
kendini kötü hissetmen gerekirdi oysa ki, çünkü karşındaki sana "bana yazma artık" diyor, sıkılmış belli ki, muhatap olmak istemiyor ama hala ısrarla yazıyorsun falan. ben olsam utanırdım yazmaya. sen rahatsız değilsin demek ki seninle iletişim kurmak istemeyen birine yazmaktan, tamam.
doğrudan kişisel sataşmalarla dolu bişey yazdığın için şimdi tek tek cevap vereyim.
Erkek meraklısı kimdir bilemem ama o ben değilim. Belki buradaki en feminist ve hayatını kendi yöneten tiplerdenim.
ben seni tanımıyorum, sitede ismini ilk kez gördüm. "ben o değilim" diye giriş yapman yorumumu üzerine alınmanın kaçıncı seviyesi? bu arada ben bilemem yani sen misin değil misin. ilgilendirmez de zaten beni.
neyse senin hayatın ve karakterin beni ilgilendirmiyor. üzerine alınman benim sorunum değil.
Belli ki çok gençsin ve yaş algın kapalı. Adamı zaten eleştirdim, konu sahibine de uyarmakla gayet iyi yaptığını söyledim. Ağzı sarımsak vücudu ter kokan adamın yaşı da önemli değildir zaten. İğrençlik yaşla ölçülmez. Yaşadığın yerden 50 yaşında adamlar göbeğini kaşıyarak kahvede oturuyorsa çevre ve yaş algın da elbet bu kadardır.
yaş algısı dediğin şey nedir? ben 30lu yaşların başında bir kadın olarak 52 yaşındaki bir adamı yaşlı buluyorum ve bu benim şahsi fikrim.
neden bu kadar kişisel bir konudaki düşüncemi değiştirmek için kendini paraladın anlam veremedim. bari üslubun düzgün olsaydı.
yaşadığım yerdeki 50 yaşındaki adamlar tasvir ettiğin tarzda değiller. öyle de olabilirlerdi, o onların tercihi olurdu. bize ne bundan? onların kişisel tercihi?? sorumlusu diğer insanlar olamaz ki :)
yaş algısı yaş algısı diyorsun da, ben zaten hiçbir zaman kendimden 20 yaş büyük adamlarla ilişki yaşayan bir kadın olmadım hiçbir zaman. doğal olarak bu adamlar genç de gösterseler benim işim olmaz. tarzım değil, bak türkçe konuşuyorum, anlaması en kolay biçimde yazıyorum özellikle sana :)
yani bu adamlar benim için dünya ahiret dededir ve öyle kalmaya devam edecektir. sen kendini de paralasan bu böyle :) meraklısı gitsin beraber olsun, bana ne bundan?
yazdığım yorum neden bu kadar dokundu senin içinde bir yerlere bilmiyorum ama yapacak bişeyim yok açıkçası. şahsi fikirlerimi yazmak için senden izin alacak değilim.
Akıl tutulması yaşayan sensin bence. Buradaki kadınların çoğu konu sahibine adam sana büyük dedi zaten. At gözlüklerinle bakmaya devam edebilirsin, benim için sıkıntı yok ama haddini de bil. Terbiyesizliğin hiç lüzumu yok.
kendimden 20 yaş büyük bir erkeği yaşlı bulmam akıl tutulması değil.
akıl tutulması lafının sözlük anlamı, aklın başka bir aklın yörüngesine girmesi ve etkisi altında kalmasıdır
yani ben hemcinslerimin kendilerini sürekli yaştan vuran karşı cinsin yaşlı oluşunu kabul etmemesine yönelik yaptığı savunmaları ve avunmaları mantıksız buluyorum, başka akılların etkisi altında kala kala bu savunmaları yapar duruma geldiklerini düşünüyorum.
ben o öfke saçarak cevap verdiğin yorumumu başka bir aklın etkisiyle yazmadığım için akıl tutulması yaşamış olmuyorum yani, düz mantık.
50lerindeki adamlara farklı gözle bakmadığım için at gözlüğü takmış oluyorsam ben çok memnunum o at gözlüğünden ya :) bu yaşlı adamlar kimin oluyorsa olsun ama benden uzak olsun zaten.
son olarak, ben haddimi de biliyorum, terbiyesizlik de yapmadım. ama senin için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, üslubun ortada.
ezcümle zaten şahsi fikirlerim senin için sıkıntı olmamalı çünkü seni ilgilendirmiyor. keşke bunun en başında farkına varsaydın da beni bi rahat bıraksaydın, 50 kere alıntı yapıp ısrar etmeseydin. zira kişisel görüşlere saygı duymak zorundasın ve senin kabullenmemen, alıntı üstüne alıntı yapıp ağzını bozacak kadar kadar itiraz etmen kimsenin umurunda değil :)

Son düzenleme:
ben 30lu yaşların başında bir kadın olarak 52 yaşındaki bir adamı yaşlı buluyorum ve bu benim şahsi fikrim.
30uma gireceğim 52 yaşındaki biri ‘’bana göre’’ dededir hakikaten, kendileri o yaşa yakın olanlar alınıyor galiba, benim eşim dede değil diye.

X