Titizlik Meselesi

Bunlar gayet normal. Hele ki WC sonrası el yikamayan birinden yiyecek almayı bırakın gördükçe benim bile midem kalkar.
Ama sizi aşırı etkiliyorsa bir yardım alsanız iyi olur.

Benim en nefret ettiğim şeylerden biri de markette poşeti parmağını yalayarak almak. Neyse ki poşet kalktı kurtuldum. :KK70:
Bazen yine de yalayıp veren oluyor pazarda vs. Birisine catacagim bir gün, bütün sinirimi de ondan çıkaracağım o olacak.:KK67:
Ay en nefret ettiğim şey, parmak yalayıp poşet verenler. Bunların bir de işyerinde evrak dağıtan versiyonları var, elindeki evrağı tükürüğü ile ıslatıp imzala diye uzatanlar 🤢🤢 iğrençlikte son nokta bu parmak yalama olayı

Bunlara takılmamak anormallik olur. Kim ister tuvaletten ellerini yıkamadan çıkan birinin elinden bir şey yemeyi :kusmuk:
Saydıklarınızın hepsi ve hatta eşinizin takıntısı da gayet normal ve haklı takıntılar.

Ben de bir ara çok titizdim.Mümkün değil umumi tuvalet kullanamazdım.Sonrasında dışarıda kapı kollarını vs. dokunamaz oldum.Birilerinin evine gidip koltuklarına oturmak işkence haline gelmişti.Babaaanem vefat etti, 3 gün orada kaldım, delirmeme ramak kala yeter artık diyip döndüm evime.Banyoda kaç saat kaldım bilmiyorum o gün.Bu illet olduğu yerde kalmıyor maalesef , gitgide ilerliyor.Bu sene dersanede psikolog bir hocam var, en önde oturuyorum fark etmiş benim durumumu ders arasında bir görüşelim seninle dedi.Ve görüştük.Onun sayesinde baya yol katettim.Etmeye de devam ediyorum.
Sizin durumunuz şimdilik normal ama lütfen ilerlemesine izin vermeyin.Aksi halde hayat bir işkenceye dönüyor kendimden biliyorum.

Ay en nefret ettiğim şey, parmak yalayıp poşet verenler. Bunların bir de işyerinde evrak dağıtan versiyonları var, elindeki evrağı tükürüğü ile ıslatıp imzala diye uzatanlar 🤢🤢 iğrençlikte son nokta bu parmak yalama olayı
Kuaforun tel tokayi agzinda tutmasi ve resmen yalayip yalayip sacimiza takmasi :KK43: igrenc

Bence gayet normal davranışlarınız :))
Hatta ben anormalmiyim diye düşündüm çünkü evime kalabalık misafir gelmiş ve terlik yetiştiremediysem arkalarından gider gitmez yaptığım temizliğe yıkanan halıları makinede yıkamayı, diğer halıları da sirkeli sabunlu suyla silmeyi ekliyorum.
Fazla hassaslık işte zor ama napalım içimiz rahat etsin.

Dusunemiyorlar
Dusunene de deli muamelesi yapiyorlar :KK66: tamam mikroba da ihtiyac var ama en azindan kuaforun agzindakine ihtiyacimiz yok bence
Aynen havadaki mikroplar ihtiyacımızı yeterince karşılıyor vücudun bağışıklığı için başkalarının iprenç ifrazatına ihtiyacımız yok 😃

X