• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlerim beni delirtecek!

Demedigimizi nereden biliyorsunuz? Yikanmiyor bile haftada bir sadece, onu da 'siz bana pis demek istiyosunuz' diye bizle kavga ederek küfür ederek kabul ediyor.Yiyeckleri poşetle sakliyor. Aklı yerinde değil, doktorun teşhisini reddediyor verdiği ilaçları içmiyor. Bilip bilmeden, basiniza gelmeden ve de en önemlisi konu sahibi olmadığım için beni alintilamayin, iyi forumlar.
Konu sahibi dıdısının dıdısından ve aklı başında sağlıklı olduğunu düşündüğümüz insanlardan bahsediyor.
Siz hasta ve yaşlı canınızın parçasından bahsedip şükret diyorsunuz. Herkesin vicdan kavramı farklı tabi.
Başıma geldi, yıllarca akli yari basinda yari gidik yatalak anneanneme baktık. Kırmadan incitmeden, misler gibi kokarak öldü. Çocuk varsaydik onu, kandırarak ilaçlarını da verdik ellerini de sildik. Detaylara girmicem.
Bir o kadar daha var olsaydı da yapsaydık yine de hakkını ödeyemezdik. Ben bu kadarini yapmakla bile "şükrediyorum"
Elalemin pisliğini hasta canımın parçasıyla kiyaslayamam.

Merhaba Hanimlar.
Gunlerdir biktim usandim hayatimdan.
Pisligin icinde yasiyorum desem yeridir.
Durum soyle; kuzenim, esi ve 2 cocugu annemlere kalmaya geldiler yurt disindan. Cocuklar 3 ve 7 yasinda.
Ben yalniz yasadigimdan kuzenim ve ailesi bende kaliyorlar.
Kizlar psikolojim bozuldu. Abarttigimi dusuneceksiniz ama anlatayim siz bana diyin. Hangisinden baslasam bilmiyorum, hangi birini anlatsam.
(Sunu da baslangicta belirtmek isterim, kuzenimi severim. Esi ve cocuklarini da keza. Bende kalmalarindan birakin rahatsizlik duymayi sevindim bile baslangicta. )
Bi kac ornek vereyim.
* Cocuklar sokakta giydigi ayakkabilariyla salona kadar giriyor.
Ilk yaptiginda gayri ihtiyari olmaz , hadi cikaralim dedim ve ben bunu dedigimde anneleri yanindaydi sesini cikarmak bir yana dursun bana da dik dik bakti.
*ertesi gun mutfaga yine ayakkabilariyla kostular bu sefer kadina dedim ki ( kuzenimin esi) " beni dinlemiyolar,sen der misin" inanin.
Dilinin ucuyla "oglum, gel" dedi.
* Gecen gun kahvalti yapiyoruz,ufaklik kakasini yapti bezine.
Annesi yemek yedigimiz yerde (salonda masada yiyoruz) kalkti degisti. Elini yikamadan oturdu.
Hangisine ne diyim ? Kakanin insanlar yerken degismesine mi,elini yikamamasina mi ?
Sok gecirdim. Inanin devam edemedim.
Sonra fark ettim ki cocugun altini degistirken sonra el yikama diye bir sey yok.
* Yine o bezi mutfak tezgahinin ustune koymus. Gorunce cildirdim.
Bunu buraya koyma lutfen dedim. Burda yemek yapiyoruz, ben sana cop kovasi cikardim dedim. ( bezi koymasi icin cop kovasi aldim israrla mutfak copune attigi icin. ) "Hii unutmusum" dedi.
Tamam dedim.
Dun yine cisli kakali bez mutfak tezgahinda. Yine mi unuttu?
Ne kadar sildigimi ben bilmiyorum artik.
* Bugun gordugun manzari soyluyorum. Cocuk yine kakasini yapmis. Altini mutfakta degistiriyor ki bos odam var. Antre var. Mutfak ne ya ? Yemek yapiliyor orda nimet var. Deliriyorum. Yazarken bile
Yine insan gibi degistirme dedim
Acik acik dedim. BURDA OLMAZ DIYE.
Hala bana yok burda cam acik da bir sey olmaz da. Ya kizlar delirmek uzereyim
Ustune kuzenim geldi, o da ayni kafa.
Her seyi cok dogalmis normalmis gibi yapiyolar.
* disari cikariyorum,gezdirmek icin.
Inanin o cocuklar yerlerde surunuyor.
Tamam cocuk ama inanin ben uzuluyorum. 7 yasindaki bildiginiz sokaga uzaniyor ya. Anlatabiliyor muyum? Bunlarda tepki yok.
Eve geliyoruz, dus almalarini banyo yapmalarini bekliyorum.
Cocuklarini yikamalarini bekliyorum
Anne-baba 3 yasindaki cocuga " canim banyo yapmak ister misin"diyor.
Cocuk ciglik atip kaciyor.
Bana gelip ay cocuk istemiyor, yaptirmayacagim diyor.
Israr,kiyamet yaptiriyorum ama yok yok.
O sokakta yerlere yattigi kiyafetlerle saatlerce duruyor,ertesi gunde giydiriyor.

El yikama huyu hic birinde yok. Cocuklara uzuluyorum, ne gormusler ki napsinlar ve cocuklar inanilmaz simarik,butun evi dagitiyor. Inanin anneleri hic bir sey demiyor.
Dun gece kadin tuvalete gidip elini yikamadan mutfaga girdi. Ben de antreyi temizliyordum,oyle gordum. Bana yardim icin o elleriyle bulasik makinesini bosaltti. Yardim mi bu simdi :KK43:
Neden boyle anlamiyorum:KK43:
Kuzenim de ayni.
Daha bir suru sey var. Sayarsam bitmeyecek.

Ne yapayim ya ? Acik acik soylememe ragmen ikisi de bana misin demiyor.
Evimde misafirler diye cok bir sey demedim ama dayanamiyorum. Sinir stres sahibi oldum.
Daha 1 hafta kalacaklarmis.
Annem defalarca cagirdi,oturmaya gittiler ama asla kalmak istemiyorlar.
Ben bir haftaligina bi yere gidecegim diye uydurayim dedim annem anahtarini isterler diyor. Vermem yahu niye vereyim anahtarimi ama sorun su ki burada yapmam gereken isler var.
Ne yapacagim ben ?
Biktim gercekten bir haftada tukendim.
Hepsini okuyamadım (kakadan sonrasını)
Kusucum :KK57::confused:
Keşke okumasaydım

Gercekten dayanamiyorum.
Annem surekli aman bi sey deme kizim aman bi hafta kalmis diye diye bitirdi beni.
Kovar gibi gondermek istemiyorum ama gercekten dayanamiyorum ya.
annende suc gelin buraya kızım alısık degil bebeklere diyecekti. veya ben iatiyom buraya gelin diyecekti. sus sus ne ya onlar bukadar rahat olmasınlar

Konu sahibi dıdısının dıdısından ve aklı başında sağlıklı olduğunu düşündüğümüz insanlardan bahsediyor.
Siz hasta ve yaşlı canınızın parçasından bahsedip şükret diyorsunuz. Herkesin vicdan kavramı farklı tabi.
Başıma geldi, yıllarca akli yari basinda yari gidik yatalak anneanneme baktık. Kırmadan incitmeden, misler gibi kokarak öldü. Çocuk varsaydik onu, kandırarak ilaçlarını da verdik ellerini de sildik. Detaylara girmicem.
Bir o kadar daha var olsaydı da yapsaydık yine de hakkını ödeyemezdik. Ben bu kadarini yapmakla bile "şükrediyorum"
Elalemin pisliğini hasta canımın parçasıyla kiyaslayamam.
Siz dediniz diye vicdansız olmam,her yaşlı da sizinki gibi tonton değil onu bilin de. 4oglu 4 gelini 2 kızı torunları herkes pervane, onun iyiliği için uğraşırken o bile bile memnuniyetsiz, bile bile kavgacı.Annem uzuntuden kac kez hastnelik oldu.Sizinki bence duştan, el temizliğinden bahsederken değneğini sallayıp küfür etmiyordu.Veya 1bucuk ysindaki bebegin eline ilaç vermiyordu,4.katta balkonda yanındaki sandalyeye cikartmiyordu.Evi de bilerek öyle yaptığını dusunuyorum çünkü psikolojisi iyi degil. Ilaci gizli de iciremiyoruz anliyor.Ayrıca benim çocuklarım olduğu için 3 ysindaki bebegin havadaki bez kokusundan tiksinmem(ben kendim başkasının yanında bez değiştirmem, o ayri) ama bir yetişkinin eşyalar üzerindeki büyük wcsinden tiksinirim

Son düzenleme:
Ya gerçekten çok ayıp yaptıkları ama yapacak da birşey yok gibi bir hafta daha dişimi sıkacaksın gibi duruyor :( böyle misafir de olmaz olsun yani allah sabır versin sana

Hiç katlanamam böyle insanlara. Artık eşim saat başı el yıkar oldu benden korkusuna :rolleyes:

Birkac böcek bulup serpiştir, evi böcek bastı ilaclanacak de :) hani boylesi pis insanlar umursar mi bilmiyirum ama inşallah giderler sen de bir yerlerde kafa dinle :KK39:

Bir hafta sabret durmuşlar evi zaten rezil etmişlerdir yeterince.Bir dahaki sene gelirlerse kabul etme ama kesinlikle.Hazırlıklı ol.

Ben bekarken annemlere kuzenim gelmişti aynen böyle karı koca ve iki oğulları. Küçük olan altına kaçırmış, bizde yatakları hazırladık yatacak herkes annem bir farkettiki annesi çocuğu çişli üst başla yatağa yatırdı. x napıyorsun çocuk altına yaptı öyle yatağa girer mi dedi. Aa yenge doğru söylüyorsun dedi apar topar cikti diğer odaya gitti. Kriz geçirmiştik ailecek sizi anliyorum . Elden gelen birşey yok gidene kadar ya sabır diyeceksiniz

Benimde böyle bir tanıdığım var çocuğu 2 yasında,yürüyor yarim yamalak konuşuyor.
Ve cocuk sürekli pislik icinde,elleri pis,ağzı pis,kiyafetleri leş. Evi bahceli.bahceye çıkıyor toprakla falan oynuyor ama o kiyafetlerle iceriye giriyor koltuklara çıkıyor,yataginda yatiyor.
Cocuk cok sevimli ama kucagima oturtup sevip öpemiyorum .yiyecek birsey yiyor heryerine bulastiriyor ve annesinin umrunda değil.
Her gece yikanip yatıyormuş sozum ona,ya bilmiyorum ben cok cocuk gördüm ustu başı temizdi ,cocuk illaki pisletir de bence aninda degistirmeli.
Saka gibi ya
O tezgahtaki bez olayina şok oldum
Kendi evinde nasil acaba bu kadın
Misafir misafirligini bilecek gercekten
Saygısız.

Ben olsam kötü olma pahasına da olsa açık açık söylerim.

“Sizi daha fazla misafir edemeyeceğim, dilerseniz bir süre annemde kalın ya da size bir otel ayarlayalım”

Bu kadar basit...
+111111
Insanlar iyilikten anlamaz. Siz bir hafta daha dayanaym diyorsunuz ama onlar arkanızdan ay her yaptığımıza karıştı bizi istemiyordu falan diyecekler bence kadının tavırlarına bakılırsa. Kendinizi sinir hastası yapacagınıza böyle söyleyin gitsin

+111111
Insanlar iyilikten anlamaz. Siz bir hafta daha dayanaym diyorsunuz ama onlar arkanızdan ay her yaptığımıza karıştı bizi istemiyordu falan diyecekler bence kadının tavırlarına bakılırsa. Kendinizi sinir hastası yapacagınıza böyle söyleyin gitsin
Bence de öyle diyecekler,ayy evini yedik sanki,hiç rahat vermedi,bir daha mı diyecekler,desinler gerçi de,boşa emek yani...

Merhaba Hanimlar.
Durum soyle; kuzenim, esi ve 2 cocugu annemlere kalmaya geldiler yurt disindan. Cocuklar 3 ve 7 yasinda.
Kizlar psikolojim bozuldu. Abarttigimi dusuneceksiniz ama anlatayim siz bana diyin. Hangisinden baslasam bilmiyorum, hangi birini anlatsam.
(Sunu da baslangicta belirtmek isterim, kuzenimi severim. Esi ve cocuklarini da keza. Bende kalmalarindan birakin rahatsizlik duymayi sevindim bile baslangicta. )
Bi kac ornek vereyim.
Ilk yaptiginda gayri ihtiyari olmaz , hadi cikaralim dedim ve ben bunu dedigimde anneleri yanindaydi sesini cikarmak bir yana dursun bana da dik dik bakti.
*ertesi gun mutfaga yine ayakkabilariyla kostular bu sefer kadina dedim ki ( kuzenimin esi) " beni dinlemiyolar,sen der misin" inanin.
Annesi yemek yedigimiz yerde (salonda masada yiyoruz) kalkti degisti. Elini yikamadan oturdu.
Hangisine ne diyim ? Kakanin insanlar yerken degismesine mi,elini yikamamasina mi ?
Sonra fark ettim ki cocugun altini degistirken sonra el yikama diye bir sey yok.
Bunu buraya koyma lutfen dedim. Burda yemek yapiyoruz, ben sana cop kovasi cikardim dedim. ( bezi koymasi icin cop kovasi aldim israrla mutfak copune attigi icin. ) "Hii unutmusum" dedi.
Tamam dedim.
* Bugun gordugun manzari soyluyorum. Cocuk yine kakasini yapmis. Altini mutfakta degistiriyor ki bos odam var. Antre var. Mutfak ne ya ? Yemek yapiliyor orda nimet var. Deliriyorum. Yazarken bile
Tamam cocuk ama inanin ben uzuluyorum. 7 yasindaki bildiginiz sokaga uzaniyor ya. Anlatabiliyor muyum? Bunlarda tepki yok.
O sokakta yerlere yattigi kiyafetlerle saatlerce duruyor,ertesi gunde giydiriyor.

El yikama huyu hic birinde yok. Cocuklara uzuluyorum, ne gormusler ki napsinlar ve cocuklar inanilmaz simarik,butun evi dagitiyor. Inanin anneleri hic bir sey demiyor.
Dun gece kadin tuvalete gidip elini yikamadan mutfaga girdi. Ben de antreyi temizliyordum,oyle gordum. Bana yardim icin o elleriyle bulasik makinesini bosaltti. Yardim mi bu simdi :KK43:
Kuzenim de ayni.

Evimde misafirler diye cok bir sey demedim ama dayanamiyorum. Sinir stres sahibi oldum.
Ben bir haftaligina bi yere gidecegim diye uydurayim dedim annem anahtarini isterler diyor. Vermem yahu niye vereyim anahtarimi ama sorun su ki burada yapmam gereken isler var.
Ne yapacagim ben ?
Ben pislige helede bu anlatilanlar ustune direk kovardim bu ne yaaa ne igrenc pislikler hic gelemem bian duramam onkarla

Merhaba Hanimlar.
Bi kac ornek vereyim.
Tamam dedim.

Kuzenim de ayni.

Ne yapacagim ben ?

ben net bu insanlarla kötü olurum. asla da koymaz. bezi mutfak tezgahına koymak ne demek ya. ıyy ıy el yıkama mevzusu falan.. fena oldum.
gelip pis pis evimde takılmasına katlanamam kimsenin. yolla gitsin bidaha da asla çağırma. yazdıklarını okurken kusasım geldi ekrana. bence sürekli sürekli uyar canlarını sık defolup giderler

3 yaşındaki çocuk hala bez mi kullanıyor yahu?
Çocukları da böyle pis ve kuralsız yetiştiriyorlar, yazık vallahi. Gitmelerini beklemekten başka yapacak bir şey yok. Gittiklerinde evi komple elden geçirirsiniz. Bir daha da kabul etmeyin derim.
Kuzeninizin eşi size bilenmiş zaten.
Benim de tanıdığım var 3 yaşında çocuğu hala bez ve emzik kullanan.

Yabancı ülkede yaşadıkları için rahat davranıyorlar besbelli. Bazı insanlar pis yani yapacak bişey yok. Ne kadar anlatsanız da boş. Umarım çok kalmazlar çünkü değişiklik olacağını hiç sanmıyorum mutfak tezgahına ayakkabısını koyan bile gördü bu gözler.

Annenize gelip neden sizde kalıyorlar anlamadım? ayrıca eşi birşey demiyor mu çocuklar sürekli ayakkabılarıyla girse onların evi kimbilir ne haldedir yemek masasında alt değiştirildiğini ilk kez duyuyorum annenize söyleyin çağırsın onlarda kalsınlar

Back