nazli85 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2014 766 135 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Ozgegrgr #441 kbr61 .!.: evetttt bide kendilerini o kadar çok sevdirirlerki al beni tekrar içine koy der gibi maşalllah keşke facen olsaydı da en azından bebişin resimlerini görürdüm canım amin saolll evetttt baya sıcak ama ben ofiste donuyorum malum klima = Genişletmek için tıkla... İste bebis olunca klimada acmiyoruz mecbur pisiyoruz canim Ailesi seni neden istemiyo?
kbr61 .!.: evetttt bide kendilerini o kadar çok sevdirirlerki al beni tekrar içine koy der gibi maşalllah keşke facen olsaydı da en azından bebişin resimlerini görürdüm canım amin saolll evetttt baya sıcak ama ben ofiste donuyorum malum klima = Genişletmek için tıkla... İste bebis olunca klimada acmiyoruz mecbur pisiyoruz canim Ailesi seni neden istemiyo?
kbr61 prensesim sadece Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2013 2.382 48 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Ozgegrgr #442 nazli85 .!.: İste bebis olunca klimada acmiyoruz mecbur pisiyoruz canim Ailesi seni neden istemiyo? Genişletmek için tıkla... aynen öyle canım olsun bebiş iyi olsunda sizde klima açmayın pişin =) boyum kısa diye caanım aman olursa olur olmazsa olmaz canım
nazli85 .!.: İste bebis olunca klimada acmiyoruz mecbur pisiyoruz canim Ailesi seni neden istemiyo? Genişletmek için tıkla... aynen öyle canım olsun bebiş iyi olsunda sizde klima açmayın pişin =) boyum kısa diye caanım aman olursa olur olmazsa olmaz canım
nazli85 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2014 766 135 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Ozgegrgr #443 kbr61 .!.: aynen öyle canım olsun bebiş iyi olsunda sizde klima açmayın pişin =) boyum kısa diye caanım aman olursa olur olmazsa olmaz canım Genişletmek için tıkla... Garip geldi neyse asılmayacak bi sorun degilmis zaten ya
kbr61 .!.: aynen öyle canım olsun bebiş iyi olsunda sizde klima açmayın pişin =) boyum kısa diye caanım aman olursa olur olmazsa olmaz canım Genişletmek için tıkla... Garip geldi neyse asılmayacak bi sorun degilmis zaten ya
kbr61 prensesim sadece Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2013 2.382 48 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Ozgegrgr #444 nazli85 .!.: Garip geldi neyse asılmayacak bi sorun degilmis zaten ya Genişletmek için tıkla... aynen öyle canım boşver hayırlısı diorum herşeyin ya ben senin bebişiçok merak ettim ama =16:
nazli85 .!.: Garip geldi neyse asılmayacak bi sorun degilmis zaten ya Genişletmek için tıkla... aynen öyle canım boşver hayırlısı diorum herşeyin ya ben senin bebişiçok merak ettim ama =16:
nazli85 Popüler Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2014 766 135 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Ozgegrgr #445 kbr61 .!.: aynen öyle canım boşver hayırlısı diorum herşeyin ya ben senin bebişiçok merak ettim ama =16: Genişletmek için tıkla... Sen gel antepe ben sana vereyim cocugu sev doya doya birazdan parka goturucem sıkıldı evde
kbr61 .!.: aynen öyle canım boşver hayırlısı diorum herşeyin ya ben senin bebişiçok merak ettim ama =16: Genişletmek için tıkla... Sen gel antepe ben sana vereyim cocugu sev doya doya birazdan parka goturucem sıkıldı evde
kbr61 prensesim sadece Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2013 2.382 48 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Ozgegrgr #446 nazli85 .!.: Sen gel antepe ben sana vereyim cocugu sev doya doya birazdan parka goturucem sıkıldı evde Genişletmek için tıkla... ahhhhh gel demesi kolayda nası gelem ki =) cnım götür bakalım bebişi parka sen gelll bize canım ben alır kaçarım bebişi =)
nazli85 .!.: Sen gel antepe ben sana vereyim cocugu sev doya doya birazdan parka goturucem sıkıldı evde Genişletmek için tıkla... ahhhhh gel demesi kolayda nası gelem ki =) cnım götür bakalım bebişi parka sen gelll bize canım ben alır kaçarım bebişi =)
Ozgegrgr Deisi Kayıtlı Üye 13 Kasım 2013 923 78 23 Haziran 2014 Konu Sahibi Ozgegrgr #447 Kızlar neymıs grubunuz ya benıde alın :))) sürüden ayrılanı kurt yermiş :))) kurtlar yemesın benı
Ozgegrgr Deisi Kayıtlı Üye 13 Kasım 2013 923 78 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Ozgegrgr #448 Kimse yokmuu yaaa