Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ürünler geldi bugun gerçekten çok güzeller birtanede tayt hediye etmişin çok tşk ler yaaa çok güzel kız kıyafetleride eklemişin gözüm kaldı ya keşke onlarda büyük olsalardı çok zevklisiniz gerçekten
canım her ikisi de 18 numara. öndeki kalpli bağcıklı olan hiç giyilmedi. o arkadaki fuşya olan ise az giyildi. her ikisi de aynı modeldir. sadece desenleri farklıdır. kalpli olan 8 tl, diğeri 5 tl.dir.
Teşekkür ederim sanırım kızımın ayaklarına küçük gelecek daha 5 aylık ama ayakları tombik 17 numara olmuyor mesela aldım giyemeden kaldı
sevgiler..
Merhaba canım..
3-6 ay için;
Kot mont, lcw pembe yağmurluk ve disney tulumu benim için ayırabilir misin, almak istiyorum?
Yeni eklenecek olan yazlık ürünlere de bir göz atayım..
Merhaba canım,
tamam onları ayırırım senin için. Elimdeki yazlık ürünler 3-6 ay için ama. Senin işini görmez.. Sana 6-9 ay yazlık lazım sanıyorum. Ondan da sadece 2 adet kıyafet var elimde.
Eki Görüntüle 957034 Eki Görüntüle 957035
Mrb jaspe, kot mont ile oembe yağmurluk kaç yaş için uygun diğer ürünlere ekleyebiliriz uyarsaarkadaşlar,
3-4-5 yaş grubundan çoğu ürün satıldı. Alan arkadaşlar güle güle giydirsin kızlarına
bu yaş gruplarından kalan ürünler şunlar:
3 yaş: Eki Görüntüle 957047
4 yaş: Eki Görüntüle 957048 Eki Görüntüle 957049 Eki Görüntüle 957050
Eki Görüntüle 957052 Eki Görüntüle 957053
5 yaş: Eki Görüntüle 957054 Eki Görüntüle 957055 Eki Görüntüle 957056
3-6 ay grubundan da 3 adet ürün ayırtıldı: Eki Görüntüle 957057 Eki Görüntüle 957058
Eki Görüntüle 957059
Kalanlarla satışa devam...
cnm kot ceketın ve caprının bedenını ve bu elbısenın bedenını yazarmısın
Mrb jaspe, kot mont ile oembe yağmurluk kaç yaş için uygun diğer ürünlere ekleyebiliriz uyarsa
ben bakana kadar satılmıs ..bı kızım var 8 ayın ıcınde bı kızım var 27 aylık..tam bana goreymıs halbu kı konu
yok canım onlar 3-6 ay içindi kargonu gönderdim bu arada. özelden yazarım takip no.sunu.
Bu arada askılı kot 3-4 yaş. Kapri tarzı olduğu için ufak görünüyor.
C&a polar üst için bi kombin yaparim. Merak etmeyin.
Merhaba;
Kargomu aldim.. hepsi tertemiz cok tesekkur ederim.. Etiketli urun bile var iclerinde... hediyeleriniz icin ayrica tesekkurler.. Yazliklari bekliyor olacagim :)