Buyrun "Öğretmen Geyiği" Topiğine

türkçenın mı azizliği desem,çocuğun mu

Son düzenleme:

hoşgeldınız öğretmenım

bnde bu hafta ıdarecılikten ıstıfa ettım..anasınıfıma döndum

....koşma çeşitleriden 100 alır bu çocuk

ne münasebet dimi ama

horozlar kendı çöplüğünde ötuyor orda

çok sağolun arkadaşlar cevaplarınız için ben ilçe arge de olacakmışım da tereddütlerim var...kimse ne yapılacağını bilmiyor işin kötüsü ve ben bu bilinmezlik içinden nasıl çıkarım onu düşünüyorum bakalım belli olsun tek cazip tarafı haftada 18 saat ek ders almak

ayrıca geçici görevlendirme olduğu için görevin bitiş süresinin görevlendirme belgemde kesinlikle belirtilmesini yoksa imzalamayacağımı söylemeyi düşünüyorum ben yaz tatılınde evıme 90 km uzaktaki ilçeye gidemem...

tatilleri konusunda bir fikrim yok maalesef.
ama haftada 18 saat ekstra ek ders almak harika bir şey bence. yarım gün çalışan bir öğretmen haftada 15 saat ek ders alabiliyor. herkese böyle şans verilmiyor.

harika bir topic olmuş, okudum tek tek bayıldım! kesinlikle öğrencilerle yaşanılan bu hoşluklar olmasa maddi-manevi eziyeti karşılayan bu tatminler olmasa çekilecek bir meslek olamazdı sanırım bizimki:)

benim her yaş grubundan öğrencim oldum yıllar içinde, şu anda çok minik öğrencim yok ama arkadaşlardan duyduklarımla okul anıları hep taze zihnimde. benim yaşadıklarımdan da aklıma geldikçe yazarım büyük-küçük demeden:)

göbek-hamile e tabii çocukların her becerisini yemeğe bağlıyoruz bazen kolay yol olarak onlar da bize karşı kullanıyor:)

o kız değil, öğretmen tabii

nişanlım veteriner hekim

çocukların bana sorusu;

" öğretmenım,hayvanların soyadı ne??"

nerdesinmelegim ve ehlimana sizleri üstün sabrınızdan ve emeğinizden dolayı kutlarım ve kolaylıklar dilerim, belki de en saf sevgilere, duygulara şahit oluyorsunuz onlarla, kocaman yüreklerinize

evdekilere de yapmış olabilir o akşam

SORU: pusulanın olmadığı bir yerde yönümüzü nasıl buluruz?
CEVAP: kutup ayısını takip ederiz..

ev kedisi der gibi

Geçen yıl yine doğuda lisedeyim,11.sınıflarda Dil ve Anlatım dersinde eylemler/fiiller konusundayız:
Ben: Eylemler anlamları bakımından 3'e ayrılır:
1-......................... derken sıftan bi ses "kalaşnikof"

yorgun savaşçı

derınderın öğretmenlerım..

hoşgeldınız..nasılsınız?

slm arkadaşlar..hemen başlıyorum maceralarımı kaydetmeye;

Velim geldı evin kapısını çaldı..Kızı köye gıtmıyormuş..benı görmeden gıtmezmiş..o gun okula gelememiştı ve koye gıden yol benım kapı onunde..hoşbeş konuştuk sonra eve gıttıler..
Ertesi gün kızını almaya aynı veli geldı..ve dünku anısını anlattı..

"Hocam elimde iğne oyası görur..öğretmenede bı tane yap..pasta görür..öğretmenede alalım der..çok sevıyor senı ..dünde dedesıne tutturdu böyle dıye anlatmaya başladı..

KIZ...............dede öğretmenıme yüzük alalım

DEDE...........yok kızım buralarda oyle takı satanlar nerden alcaz

KIZ..............ay dede sen salak mısın? görmuyormusun şurda bılezıkler dizmişler ordan gircez alcaz işte (tarıf ettiği yerde kuyumcu)

DEDE...........

iki kız öğrencim yumruklaştı sınıfta.. biri bana sarıldı teselli istedı..bırı diğer tarafa gıttı sandalyede kapanıp ağladı..yanına gıttım..

BEN......Kızım bak arkadaşlar birbirine vurmaz..kalbin kırıldıysa bunu ona soylemelısın dedım

KIZ.......(bırden heyecanla kafayı kaldırdı) ama öğretmenım sen bilmıosun.benım bı kere bır bacağım kırılmıştı..çok acımıştı..bı keresınde de öldüydüm ben..sen bılmezsın..

BEN.....hıı??

bugun olanıda anlatayım

bır erkek öğrencım,iki kız öğrencım tarafından yaramazlık gerekçesıyle suçlanıyor..Arkadaşının çanta ve önlüğüne diş macunu sürmüş..

BEN.......yavrucum bak böyle bişeye ılk ben sonrada arkadaşının annesıne kızacaktır..sen bunu bılen bır çocuksun yaptın mı?şaşırdım dedim..

ÖĞRENCİM........hayır öğretmeniiimm..onu ben etmedım bana benzeyen başka bır çocuk etmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…