Buyrun "Öğretmen Geyiği" Topiğine

malumunuz üzere anasınıfı öğretmenıyım..

bulunduğum okuldakı ılk öğrencılerım 3. sınıftalar.. bahçede kitap okuyorum..yanıma geldıler bankta oturduk kızlarla..

bırı sordu;

-öğretmenım mandalına kabuğu beyazlatır mı?

"nasıl yani??"

-öğretmenım mandalına kabuğunu yüzümüze sürsek senın gıbı beyaz olur muyuz?

"yapmayın kızlar yüzünüze sürsenız sarıya boyar bılırsınız" dedım

-ee siz ne yaptınız küçükken beyazlamak için öğretmenım..

ben= :KK1:

aaa kımse yok yıne..

anınız olması şart mı arkadaşlar..gelin slm verın..sohbet edelım:KK3:

Sınıfımda olmayan bir materyali başka bir sınıftan istemek için gittim. Sınıfa girdim, öğretmenle konuşuyorum. O sırada yan tarafta çalışma yapan öğrencilerden ikisi sohbet ediyorlar...
- Sınıfımıza misafir geldi ama biz hoşgeldin demedik.
-- Boşver kızım, tanımıyor musun o diğer sınıfın öğretmeni

:KK9:

selam kızlar, ben daha çiçeği burnunda bir öğretmenim daha bişey anlamadım bu öğretmenlik işinden Ama öğrencilerin her tenefüs etrafımda bi sevgi yumağı oluşturması çok tatlı ya

geyiklik durumlarım henüz olmadı, belki ben geyik konusu oluyorumdur acemiliklerimle :KK1:

selam kızlar, ben daha çiçeği burnunda bir öğretmenim daha bişey anlamadım bu öğretmenlik işinden Ama öğrencilerin her tenefüs etrafımda bi sevgi yumağı oluşturması çok tatlı ya

geyiklik durumlarım henüz olmadı, belki ben geyik konusu oluyorumdur acemiliklerimle :KK1:

hayırlı olsun öğretmenim :)

hoşgeldın aramıza öğretmenım:KK3:nasılsınız?
nereye atandınız?
soğuklar geldı mı oralarada?

hoşgeldın aramıza öğretmenım:KK3:nasılsınız?
nereye atandınız?
soğuklar geldı mı oralarada?

ya canım ben ücretli öğretmenim Evimin dibinde bi okulda görev yapıyorum anamın dizinin dibindeyim yani :KK1:

atanma işleri seneye, kısmetse inşallah

ama ücretli de olsa öğretmenlik öğretmenliktir dimi? (müdür bana bi görev vermek istediğinde böyle diyor:)

öğrencilerim oyun hamuruyla oynuyorlar. içlerinden biri oyun hamurundan kaşık bebek yapmış. bay bebek ve bayan bebek.. saçlarını yapıyor.
diğeri de ona
-erkeğin saçlarını güzel yapamamışsın, diyor
öğrencimin cevabı ise
- ben yapmadım ki erkek bebek kendi öyle yapmak istemiş :)

kızlar ben de tazecik daha 4 aylık öğretmenim :KK16:

ben rehabilitasyon merkezinde görev yapıyorum.

öğrencime ilk önce kırmızıyı sonra da sarıyı öğrettim. tabii evde tekrar olmayınca unutmuş. sadece isimler kalmış akılda.

öğrencime ne sorulsa öğrenme sırasına göre ilk önce kırmızı diyor hayır diyince de sarıya geçiyor. başka renk yok.

geçen yıl yani 3. sınıfta staja gidiyorum 20 yaşındayım o zaman:) ilk kez bir sınıfla baş başa kalmıştım 3. sınıf çocuklara meslekleri falan anlatıyordum ama onlar stajyer olduğumu bilmiyor tabii. bazıları kalkıp "ben doktor olmak istiyorum" falan diyor. sonra biri parmak kaldırdı dedi ki " öğretmenim siz büyüyünce ne olacaksınız?" :))) çok küçük görmüş beni yavrucak:)

merhaba sevgili meslektaşlarım bu ara yazılılar yoğun ara ara giriyorum ,yazılıları okurken güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum öyle şeyler çıkıyoror ki
şiirin hece ölçüsünü bulunuz
cevap: 8cm

geçen hafta bir öğrencimi tahtaya kaldırdım yoğun bir ders anlatımıyla basit fiillerianlattıktan sonra

ben: bir basit fiil yazar mısın ?

öğrenci :KK43:tahtaya yazar)bir basit fiil

Son düzenleme:
topiğimiz hayırlı olsun merhaba demek istedim samsun dan tüm eğitimci arkadaşlarıma sevgiler

benimkiler öyle mini mini sevimli değiller :) koca koca tipler bizdede şöyle durumlar oluyor şu 4+4+4 maduru olduğum için bulunduğum ilçede epey bir okul gezdim ve son olarak 3 haftadır eşimle aynı okulda çalışıyorum ee ben matematikçiyim eşim kimyacı bazı sınıflarımızda ortak tabi öğrenciler karı-koca çekiyoruz sizden diye geyik çeviriyorlar bizi bir birimize şikayet ediyorlar cuma günü derse girdim bizimkiler vır vır konuşuyorlar ya ne oldu size dedim hiç susmuyorsunuz cevap: bir ders önce dersimiz kimya idi hiç konuşamadık eee enerjimiz birikmiş ne yapalım dediler :)

X