Buyrun "Öğretmen Geyiği" Topiğine

benim kız da öğretmenler günü için öğretmenime takı alacağım diye tutturdu.. hep beraber çarşıya çıktık... kızım " anne, bilezik, yüzük, küpe takıdır değil mi?" diye sordu.. ben de "evet kızım" deyince " aaa, anne bak burda takı var, burdan alalım" diye kuyumcunun içine dalmaya kalkmıştı

slm arkadaşlar bu topiği yeni gördüm.o yüzden geç kaldım kusura bakmayın. topiği açan arkadaşa da çok teşekkür ederim. günün yorgunluğunun üstüne bıcırıkların yaptıkları komiklikleri okumak yi geldi bana. ben de 1. sınıfı okuturken Atatürk'ten bahsediyordum bir tanesi kendinden emin bir şekilde kalktı "Atatürk bizi yarattı öğretmenim" dedi

arkadaş sınıfta sütlaçın yararlarını anlatıyormuş " sütlaç şöyle sütlaç yiyin" diye. bir öğrenci yanındaki öğrenciye " sütlü pirinci diyo demi bu" demiş :60

bi keresinde de öldüydüm sen bilmezsin demek ne güldüm yaa, nasıl tatlılar

bugün sınıfta sulu boya ile etkinlik yaptık
kızlarımdan biri etkinliğini bitirdi ellerini yıkamaya gönderdim. ellerini iyi yıkayamamış, ellerini tekrar güzelce yıka ve yüzüne de sürmüşsün onu da yıka tamam mı diyerek tekrar gönderdim. o giderken de görevlilerden birine seslendim yardımcı olur musunuz diye.
biraz sonra kızım ve görevli bayan birlikte geldiler. hocam yüzümde boya yok diye yıkatmıyor dedi. baktım çocuğa; tatlım ben yüzünü de yıka demiştim ya sana, yüzünde boya var gerçekten dedim. bayana tekrar döndü ciddi bir yüz ifadesiyle "varmış" dedi seke seke koştu gitti.
görevli ve ben birbirimize bakıp kahkahayı bastık :)
böyle anlatınca çok eğlenceli olmadı sanırım ama hala gülüyorum öyle tatlı bir hali vardı ki, kuzum benim

Ben de anasınıfı öğretmeniyim.çocuklara kurban bayramı ve cumhuriyet bayramı yakın zamanlara denk geldiği için arka arkaya anlatmak durumunda kaldım.ertesi gün sınıfta tekrar sırasında çocuklara sordum bayramın ismi neydi hatırlıyor musunuz dedim?öğrtemenini can kulağında dinlemiş kuzucum toparlayıvrdi kurban bayramı ve cumhuriyet Bayramı'nı:))ve o muhteşem cevap geldi "KUBRANİYET bayramı öğretmenim:)))"

yorum yok.......

şimdiki kızlar çok yaman

rica ederim öğretmenım..hoşgeldınız

sütlü pirince bayılırım

nasılsınız?

KURBANİYET bayramı mı

bi keresinde de öldüydüm sen bilmezsin demek ne güldüm yaa, nasıl tatlılar

zaten daha yenı yenı düzgun kelıme telaffuz edıyorlar..kendı şivesıyle büyüdümde küçüldüm dese haydı ınancam benjamın button hatrına..

ama öldüydüm falan.. o an dua okuyası gelıyor ınsanın

hoşbuldukkk. iyiyim .çok şükür. siz nasılsınız? ben de yemesini severim. ama yapmasını beceremem 1 kere yaptım pirinçler pişmedi :26:

teşekkür ederım bnde ıyıyım

bnde denedım ama lapa yaptım resmen..ilk dıye mı oldu bılemem şevkım kırıldı

hoşgeldın jadaloz..nasılsın??

kim dedi bayramları ardarda getırın dıye

benımde bnzer anım var..bahsettım mı bılmıyorum:44:anlatayım..

kurban bayramını işledık..yarım saat sonra bır soru;

""öğretmenıııııımmm keçi bayramı yarın mı?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…