Buyrun "Öğretmen Geyiği" Topiğine

slm arkadaşlar..hemen başlıyorum maceralarımı kaydetmeye;

Velim geldı evin kapısını çaldı..Kızı köye gıtmıyormuş..benı görmeden gıtmezmiş..o gun okula gelememiştı ve koye gıden yol benım kapı onunde..hoşbeş konuştuk sonra eve gıttıler..
Ertesi gün kızını almaya aynı veli geldı..ve dünku anısını anlattı..

"Hocam elimde iğne oyası görur..öğretmenede bı tane yap..pasta görür..öğretmenede alalım der..çok sevıyor senı ..dünde dedesıne tutturdu böyle dıye anlatmaya başladı..

KIZ...............dede öğretmenıme yüzük alalım

DEDE...........yok kızım buralarda oyle takı satanlar nerden alcaz

KIZ..............ay dede sen salak mısın? görmuyormusun şurda bılezıkler dizmişler ordan gircez alcaz işte (tarıf ettiği yerde kuyumcu)

DEDE...........:KK53::KK53:

benim kız da öğretmenler günü için öğretmenime takı alacağım diye tutturdu.. hep beraber çarşıya çıktık... kızım " anne, bilezik, yüzük, küpe takıdır değil mi?" diye sordu.. ben de "evet kızım" deyince " aaa, anne bak burda takı var, burdan alalım" diye kuyumcunun içine dalmaya kalkmıştı :KK52:

slm arkadaşlar bu topiği yeni gördüm.o yüzden geç kaldım kusura bakmayın. topiği açan arkadaşa da çok teşekkür ederim. günün yorgunluğunun üstüne bıcırıkların yaptıkları komiklikleri okumak yi geldi bana. ben de 1. sınıfı okuturken Atatürk'ten bahsediyordum bir tanesi kendinden emin bir şekilde kalktı "Atatürk bizi yarattı öğretmenim" dedi :KK53:

arkadaş sınıfta sütlaçın yararlarını anlatıyormuş " sütlaç şöyle sütlaç yiyin" diye. bir öğrenci yanındaki öğrenciye " sütlü pirinci diyo demi bu" demiş :KK60: :60 :KK60:

iki kız öğrencim yumruklaştı sınıfta.. biri bana sarıldı teselli istedı..bırı diğer tarafa gıttı sandalyede kapanıp ağladı..yanına gıttım..

BEN......Kızım bak arkadaşlar birbirine vurmaz..kalbin kırıldıysa bunu ona soylemelısın dedım

KIZ.......(bırden heyecanla kafayı kaldırdı) ama öğretmenım sen bilmıosun.benım bı kere bır bacağım kırılmıştı..çok acımıştı..bı keresınde de öldüydüm ben..sen bılmezsın..

BEN.....hıı?? :KK53:

bi keresinde de öldüydüm sen bilmezsin demek ne güldüm yaa, nasıl tatlılar :KK9:

bugün sınıfta sulu boya ile etkinlik yaptık
kızlarımdan biri etkinliğini bitirdi ellerini yıkamaya gönderdim. ellerini iyi yıkayamamış, ellerini tekrar güzelce yıka ve yüzüne de sürmüşsün onu da yıka tamam mı diyerek tekrar gönderdim. o giderken de görevlilerden birine seslendim yardımcı olur musunuz diye.
biraz sonra kızım ve görevli bayan birlikte geldiler. hocam yüzümde boya yok diye yıkatmıyor dedi. baktım çocuğa; tatlım ben yüzünü de yıka demiştim ya sana, yüzünde boya var gerçekten dedim. bayana tekrar döndü ciddi bir yüz ifadesiyle "varmış" dedi seke seke koştu gitti.
görevli ve ben birbirimize bakıp kahkahayı bastık :)
böyle anlatınca çok eğlenceli olmadı sanırım ama hala gülüyorum öyle tatlı bir hali vardı ki, kuzum benim :KK16:

Ben de anasınıfı öğretmeniyim.çocuklara kurban bayramı ve cumhuriyet bayramı yakın zamanlara denk geldiği için arka arkaya anlatmak durumunda kaldım.ertesi gün sınıfta tekrar sırasında çocuklara sordum bayramın ismi neydi hatırlıyor musunuz dedim?öğrtemenini can kulağında dinlemiş kuzucum toparlayıvrdi kurban bayramı ve cumhuriyet Bayramı'nı:))ve o muhteşem cevap geldi "KUBRANİYET bayramı öğretmenim:)))"

benim kız da öğretmenler günü için öğretmenime takı alacağım diye tutturdu.. hep beraber çarşıya çıktık... kızım " anne, bilezik, yüzük, küpe takıdır değil mi?" diye sordu.. ben de "evet kızım" deyince " aaa, anne bak burda takı var, burdan alalım" diye kuyumcunun içine dalmaya kalkmıştı :KK52:

şimdiki kızlar çok yaman:KK1::KK1:

slm arkadaşlar bu topiği yeni gördüm.o yüzden geç kaldım kusura bakmayın. topiği açan arkadaşa da çok teşekkür ederim. günün yorgunluğunun üstüne bıcırıkların yaptıkları komiklikleri okumak yi geldi bana. ben de 1. sınıfı okuturken Atatürk'ten bahsediyordum bir tanesi kendinden emin bir şekilde kalktı "Atatürk bizi yarattı öğretmenim" dedi :KK53:

arkadaş sınıfta sütlaçın yararlarını anlatıyormuş " sütlaç şöyle sütlaç yiyin" diye. bir öğrenci yanındaki öğrenciye " sütlü pirinci diyo demi bu" demiş :KK60: :60 :KK60:

rica ederim öğretmenım..hoşgeldınız:KK3:

sütlü pirince bayılırım:KK1:

nasılsınız?

Ben de anasınıfı öğretmeniyim.çocuklara kurban bayramı ve cumhuriyet bayramı yakın zamanlara denk geldiği için arka arkaya anlatmak durumunda kaldım.ertesi gün sınıfta tekrar sırasında çocuklara sordum bayramın ismi neydi hatırlıyor musunuz dedim?öğrtemenini can kulağında dinlemiş kuzucum toparlayıvrdi kurban bayramı ve cumhuriyet Bayramı'nı:))ve o muhteşem cevap geldi "KUBRANİYET bayramı öğretmenim:)))"

KURBANİYET bayramı mı :KK52: :KK60: :KK60: :KK60:

bi keresinde de öldüydüm sen bilmezsin demek ne güldüm yaa, nasıl tatlılar :KK9:

zaten daha yenı yenı düzgun kelıme telaffuz edıyorlar..kendı şivesıyle büyüdümde küçüldüm dese haydı ınancam benjamın button hatrına..

ama öldüydüm falan.. o an dua okuyası gelıyor ınsanın:KK1::KK1:

hoşbuldukkk. iyiyim .çok şükür. siz nasılsınız? ben de yemesini severim. ama yapmasını beceremem :KK9::KK9::KK9: 1 kere yaptım pirinçler pişmedi :26:

teşekkür ederım bnde ıyıyım:emir_bebek:

bnde denedım ama lapa yaptım resmen..ilk dıye mı oldu bılemem şevkım kırıldı:KK1:

bugün sınıfta sulu boya ile etkinlik yaptık
kızlarımdan biri etkinliğini bitirdi ellerini yıkamaya gönderdim. ellerini iyi yıkayamamış, ellerini tekrar güzelce yıka ve yüzüne de sürmüşsün onu da yıka tamam mı diyerek tekrar gönderdim. o giderken de görevlilerden birine seslendim yardımcı olur musunuz diye.
biraz sonra kızım ve görevli bayan birlikte geldiler. hocam yüzümde boya yok diye yıkatmıyor dedi. baktım çocuğa; tatlım ben yüzünü de yıka demiştim ya sana, yüzünde boya var gerçekten dedim. bayana tekrar döndü ciddi bir yüz ifadesiyle "varmış" dedi seke seke koştu gitti.
görevli ve ben birbirimize bakıp kahkahayı bastık :)
böyle anlatınca çok eğlenceli olmadı sanırım ama hala gülüyorum öyle tatlı bir hali vardı ki, kuzum benim :KK16:

hoşgeldın jadaloz..nasılsın??

kim dedi bayramları ardarda getırın dıye:KK1::KK1:

benımde bnzer anım var..bahsettım mı bılmıyorum:44:anlatayım..

kurban bayramını işledık..yarım saat sonra bır soru;

""öğretmenıııııımmm keçi bayramı yarın mı?":KK1:

X