merhaba
samsun a aşığım ben çok şanslınız orada olduğunuz için
ben orada okudum
geçen yıl yani 3. sınıfta staja gidiyorum 20 yaşındayım o zaman:) ilk kez bir sınıfla baş başa kalmıştım 3. sınıf çocuklara meslekleri falan anlatıyordum ama onlar stajyer olduğumu bilmiyor tabii. bazıları kalkıp "ben doktor olmak istiyorum" falan diyor. sonra biri parmak kaldırdı dedi ki " öğretmenim siz büyüyünce ne olacaksınız?" :))) çok küçük görmüş beni yavrucak:)
SORU: pusulanın olmadığı bir yerde yönümüzü nasıl buluruz?
CEVAP: kutup ayısını takip ederiz..
arkadaşlar en aktif topiğin burası olduğunu düşündüm, onun için size birşey danışmak istiyorum henüz stajyer öğretmenim ve benı arge biriminde görevlendirmek istiyorlar damdan düşer gibi söylediler bugün,ama ben bunun iyi mi kötü mü birşey olduğunu bilmiyorum, ben çocuklarla birlikte olmak ders anlatmak istiyorum arge nedir ne değildir bilmem
angarya mıdır nedir bu arge ve ben kabul etmezsem benı gönderebilirler mi?
bilen varsa yardımcı olabilir mi beni aydınlatın lütfen :18:
arkadaşlar en aktif topiğin burası olduğunu düşündüm, onun için size birşey danışmak istiyorum henüz stajyer öğretmenim ve benı arge biriminde görevlendirmek istiyorlar damdan düşer gibi söylediler bugün,ama ben bunun iyi mi kötü mü birşey olduğunu bilmiyorum, ben çocuklarla birlikte olmak ders anlatmak istiyorum arge nedir ne değildir bilmem
angarya mıdır nedir bu arge ve ben kabul etmezsem benı gönderebilirler mi?
bilen varsa yardımcı olabilir mi beni aydınlatın lütfen :18:
ya canım ben ücretli öğretmenim Evimin dibinde bi okulda görev yapıyorum anamın dizinin dibindeyim yani
atanma işleri seneye, kısmetse inşallah
ama ücretli de olsa öğretmenlik öğretmenliktir dimi? (müdür bana bi görev vermek istediğinde böyle diyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?