Kızlar bugün okulda çok komik bir şey yaşadım, benim 4.sınıflar son zamanlarda bi aşk meşk konuşmaya başlamışlardı , ben branş öğretmeniyim bütün şubelere giriyorum, çocuklar da bana çok yakın görüyorlar kendini (okulun en genç öğretmeni olmak:) sürekli yanıma gelip bisürü şey anlatıyorlar, neyse geçen gün bir kız öğrencim ders bitince 'Öğretmenim size bir sır vercem ama kimseye söylemeyin' dedi, söyle dedim
'Öğretmenim 4-B'den bir çocuk bana sevgilim dedi' dedi,
ben de gönderdim kızı yanımdan, neyse bu yerinde duramamış bütün sınıf arkadaşlarına anlatmış, diğer ders bitti bu sefer bütün sınıf bana gelip 'Öğretmenim size bir sır vercem' diyor, şu şuna sevgilim demiş .. diye anlatmaya başlıyorlar
Neyse ben bu işe baya bi kızdım, bugün onlarla yine dersim vardı , bi güzel nutuk çektim, siz daha çocuksunz sevgili neymiş siz ne anlarsınız vs vs.. bi daha dedim aşk meşk duyarsam sizinle bozuşuruz, derslerinizle ilgilenin, dedim
öğleden sonra tenefüste öğretmenler odasında oturuyoruz, o sınıftan Esra diye bi kız nefes nefese daldı öğretmenler odasına, kapı falan bile çalmadı yani, koştu geldi yanıma, herkes de bakıyo kıza
'Öğretmenim öğretmenim Ahmet Kübra'ya aşıkmış işte, siz değildir dediniz ama vallahi billahi kulağımla duydummmm!!' diye bağırmaz mı
öğretmenler odası koptu tabi