Sorun nedir bilmihorum ama. Cogu cıft ev ıcınde huzuesuzdur. Esınke film geceleri ayarla evde fılm keyfı yapın. Ya da bırlıkte yemek vs. Surekkı bırılerıtle gorusun en azından baskasınn yannda iyi anlasırsınz. Ama cogu imsan fotograflarda olmayan neyi göstermdye çalısır? Mutluluk. Mutlu olmadıkları halde fotoda mutluymus gibi görunurler. Gezıp tozmada sız kendınız ayarlayabılırsınz. Yanı, sorun ne vılmıyorum. Ama imrenmek yerıne kendınız saglamaya calızınSanki bnm disimdaki evlilikler cok guzel cok mutlu esleri cok anlayisli geziyorlar tozuyorlar ben yasayamadim ve imrenerek bkyrm ne olck bnm bu durumum.
Hayir canm bu zamanda malesef %20 mutlu evlilik var o imrenerek baktigin evliliklerde pek gozuktugu gibi degildir unutma bazi insanlar dosta dusmana karsi oyle gosteriyo bende zamaninda az mutluymus gibi gostermedim ama yoruldum artik...Sanki bnm disimdaki evlilikler cok guzel cok mutlu esleri cok anlayisli geziyorlar tozuyorlar ben yasayamadim ve imrenerek bkyrm ne olck bnm bu durumum.
Ay konuyla alakasiz ama bana ozelden yaptigin kitapligi atar misin ?normal de bizim evliliğimize de herkes ooooo süper falan diyor ama baya baya kavga ederiz biz.. yeri gelir evde çok bunalırız yeri gelir üst üste dışarı çıkarız..
imrenmek yerine evliliğiniz için bir şeyler yapın.
her şey parada değil, mesela bir kitaplık yapmak istiyordum, dışardan kasa bulduk, 5 tl ye boya aldık 1 günümüz eşimle onları yapmakla geçti. burada amaç zaten eşle birlikte vakit geçirmekti e oldu da.. siz de eşinizin ilgi ve alakasına göre bu tarz şeyler yapabilirsiniz
Anlattığınız aynı tarz birkaç erkek biliyorum. Bunlar haftasonlarını bile evde hiçbirşey yapmadan geçiriyorlar. Bunlar onların yasam tarzlarıdır saygı duyarım. Zaten bu tarz olup da evlenmeyi basaran yok benim çevremde. Bunlarla kimse evlenip uğramaz yani.Benim sorunum esimin asiri asosyal olusu zaten hep boyledi degsmedi onceden israr kiyamt biyere gdyrdu daha artik ugrasmyrm normal bir insan degil benim gozumde cevremdeki evli erkeklerin hicbiri bole degillll
Size dinsiz diyen üyenin tavrı kadar,Ee gecen bana dinsiz dediniz okuyun bi Kuran her ayet sifaymisya kurtarsin siziahahha...
Seni kibledim, saygindan gozlerimiz yasardiEe gecen bana dinsiz dediniz okuyun bi Kuran her ayet sifaymisya kurtarsin siziahahha...
Kendisi bana lanet okudu dinsizim diye hersey karsilikliSeni kibledim, saygindan gozlerimiz yasardi
Neden kendisi bana toprak ol lanetlen dedi.. vajinusmusun caresi kuranmis bu cahile ne diyim!!?Size dinsiz diyen üyenin tavrı kadar,
bu alaycı yorumu da doğru bulmadım.
İnandığım dinin kutsal kitabına böyle yaklaşmanız beni rencide etti doğrusu.
Yanlışa,yanlışla yaklaşmak da yanlış.
Ben kendisinin size ne söylediğini bilmiyorum.Neden kendisi bana toprak ol lanetlen dedi.. vajinusmusun caresi kuranmis bu cahile ne diyim!!?
Neden kendisi bana toprak ol lanetlen dedi.. vajinusmusun caresi kuranmis bu cahile ne diyim!!?
Muhattabimda o zaten siz atladiniz. Kuran hakkinda dusuncelerim bunlar yapicak bisey yok iyi aksamlarBen kendisinin size ne söylediğini bilmiyorum.
Sözkonusu sözlerin çok çirkin olduğu konusunda da sizinle hemfikirim.
Bununla birlikte sizin derdiniz ve hesaplaşmanız
o üyeyle olmalı bizim kutsal kitabımızla değil.
Kızgınlığınızı kutsallarımızla alay etmeden de dile getirebilirsiniz.
Valla bu sitede oyle gorduk. Her konumda eski konumdan vuruldum. Benimle onun arasina girmenize gerek yok ozgurum istedigimi yazarim herkes kurana saygi duymak zorunda degil inanmadigim bi kitaba duymuyorumda..Cevabini o konudayken verseydiniz? Biriyle sorun yasadiniz diye o kisiyle denk geldiginiz her konuda bu sekilde mi konusacaksiniz?
Birincisi ben atlamadım,beni rahatsız eden yorumunuza cevap verdim.Muhattabimda o zaten siz atladiniz. Kuran hakkinda dusuncelerim bunlar yapicak bisey yok iyi aksamlar