Evet maalesef herkes öyle göstermeyi çok seviyor. Hepsi gösteriş içiniz rahat olsun. Bizzat görüyorum birebir. Yalnızca fotoğraf çekip atmak için bile yakınlaşıyorlar kendi kendine çiçek gönderen bile var. Siz evliliğinizin güzel taraflarını düşünün. İlla karşı taraftan beklemeyin siz evliliğinizi güzelleştirinSanki bnm disimdaki evlilikler cok guzel cok mutlu esleri cok anlayisli geziyorlar tozuyorlar ben yasayamadim ve imrenerek bkyrm ne olck bnm bu durumum.
var dr tabiki fakat ben dertlernyrm normal bir evlilgim olmadigi icinEğer öyle olsaydı boşanmalar olur muydu kral ya?
Her evlilikte vardır pürüzler.
O ne demek ya ?
Sosyal medya uygulamalarını silerek işe başlamalısın.Sanki bnm disimdaki evlilikler cok guzel cok mutlu esleri cok anlayisli geziyorlar tozuyorlar ben yasayamadim ve imrenerek bkyrm ne olck bnm bu durumum.
Sosyal medya kullnyrdm kapattim zaten cevreme bktgimda da ayni hissi yasyrmSosyal medya uygulamalarını silerek işe başlamalısın.
Buzdağının bir de görünmeyen yüzü var canım. Emin ol hiç bir şey göründüğü gibi değil.Sosyal medya kullnyrdm kapattim zaten cevreme bktgimda da ayni hissi yasyrm
Benim sorunum esimin asiri asosyal olusu zaten hep boyledi degsmedi onceden israr kiyamt biyere gdyrdu daha artik ugrasmyrm normal bir insan degil benim gozumde cevremdeki evli erkeklerin hicbiri bole degillllGüzel evlilikler elbette var ama sorunsuz evlilik yoktur.
Bir sürü faktör var evliliği, ilişkiyi zora sokacak çünkü.
İkili ilişki, maddiyat, aileler, çocuk sorumluluğu vs.
Ama anlaşmaya gönlü olan iki insan varsa bir şekilde orta yol bulunuyor
Sizin sorunlarınız ney, neden mutsuzsunuz, nasıl çözülür bunlar bilmek lazım.
Olemi diyorsunuz...Buzdağının bir de görünmeyen yüzü var canım. Emin ol hiç bir şey göründüğü gibi değil.
Öyle diyorum ve laf olsun diye de demiyorum.Olemi diyorsunuz...