Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohfff anam offfEvet tabi ki çok güzel. Misal benim evliliğim. Beş yıllık evliyim ve eşimi işe her gönderdiğimde hüngür hüngür ağlıyorum akşama kadar sensiz nasıl duracağım diye. Akşam da balkonda karşılıyorum, kapıyı çalana kadar bekleyemiyorum. Canım kocam benim. Beş çocuk yapmayı planlıyorum genetiğine kurban olduğumdan. Henüz bir tane yapabildim o da genetik mucizesi zaten. Kocama benzediği için aşırı mutluyum. Aynısından dört tane daha istiyorum. Bak yine özledim kocamı gidip uyurken öpeyim.
Keske bende bekarken uye olsaydimBen buraya üye olaldan beridir evlilikten soğudum inanın bana.
Ohfff anam offf
Dışardan herkese öyle gözüküyor galibaSanki bnm disimdaki evlilikler cok guzel cok mutlu esleri cok anlayisli geziyorlar tozuyorlar ben yasayamadim ve imrenerek bkyrm ne olck bnm bu durumum.
Yazdiklarin baya guzeldi, tabiiki kiskandikKıskandınız değil mi? Kadınlık öğrenin biraz benden hey yavrum hey.
Kiz iyiymis ya bizimki beceremez yoneticiyi cagirir o ikea zimbirtilari icin. Ozenirdim ortak kuran ciftlere ama nerdeeee.Cinnete ramak kala birimiz uzaklasiyoruzBen bayılırım bu tarz şeyler yapmaya ama eşimle en ufak bir girişimde kıyamet kopar. Zaten ne gerek varla başlar baştan heves kırar, bir şeyden anlamaz ama bol bol karışır cinnet geçirtir. İlk evlendiğimizde ikeadan şifonyer almıştık, 15 dakika sonra evden kovdum gitmezsen şu tornavidayı karnına saplayacağım diye sizin ne güzelmiş
Konu sahibi, hiç kimse çok mutlu değil. Önce kendi mutluluğunuzu düşünün sonra beraber mutluluğunuza odaklanın. Eşinizin sizi mutlu etmesini beklerseniz çok beklersiniz. Planları yapın, bana şunu al deyin, tatile beni şuralara götür deyin ki yapmasın. Düşünmeye üşenir erkek milleti.
Ben bayılırım bu tarz şeyler yapmaya ama eşimle en ufak bir girişimde kıyamet kopar. Zaten ne gerek varla başlar baştan heves kırar, bir şeyden anlamaz ama bol bol karışır cinnet geçirtir. İlk evlendiğimizde ikeadan şifonyer almıştık, 15 dakika sonra evden kovdum gitmezsen şu tornavidayı karnına saplayacağım diye sizin ne güzelmiş
Konu sahibi, hiç kimse çok mutlu değil. Önce kendi mutluluğunuzu düşünün sonra beraber mutluluğunuza odaklanın. Eşinizin sizi mutlu etmesini beklerseniz çok beklersiniz. Planları yapın, bana şunu al deyin, tatile beni şuralara götür deyin ki yapmasın. Düşünmeye üşenir erkek milleti.
boşuna dert ediyorsun kimse mutlu degil ikiyüzlü çok bu dünyada.var dr tabiki fakat ben dertlernyrm normal bir evlilgim olmadigi icin
Bizim mükafat olarak düşündüğümüz şeyler bazen o kişinin sınavı oluyor.Bir tanesini tanıyorumki, evliliği gerçekten mükemmel... Kocası uzun yakışıklı ona deli gibi aşık, Twitter Inda adam tek kadını takip bile etmiyor, bu arada erkek sadakatinden anlarım, adam gerçekten sadık belli yani.... Bu kız kanserli annesine doğru dürüst bakmadı bile. Neyin mükafatı acaba kız sadece kocadan değil hayatı mükemmel..
Bizde surat asılıp uğraştırılan benim bak beni uğraştırma küçük bebekle derim, ne alaka ben yaparım der. Etrafı batırır, yüz kez çağırır, on tane soru sorar, birini sen yap ben bebeğe bakarım der sonunda kavga çıkarır, işi bana kitler, Bebeği alır televizyon izlemeye gider. 58386867582 kere oldu bu. Zaten yengeç burcu, yediğim atarsın giderin hesabı yokyani bazı olaylar da benim eşimde ne gerek var diyor ama iki surat asınca kendisi uğraşıyor :) mesela biz çilek falan da ektik çilekler oldukça biz mutlu oluyoruz :)